Greater rifts

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
lulinak
Doom Knight
Greater rifts

Příspěvek od lulinak » 29.08.2014, 08:15 hod.

Zdarec, toto tema tady jeste neni a pise se o nem v ruznych jinych.

Vcera jsme dal pak kol techto ritu a nejak mi mirne unika jejich vetsi smysl, kdyztak me opravte....

- legendarni gemy i Ramaladni's Gifty padaji i z normalnich riftu i jinde, k tomu neni potreba otevirat GR
- legendarni gemy se daji upgradovat jen u Urshi, ktera se objevuje na konci GR,
- klice s nekonecnem padaji z bezneho RG a oteviraji trial rift, ktery mi po jeho ukonceni da odpovidajici klic od GR,
- GR mi tedy s timto klicem rovnou zacina na nejakem levelu (ted mam 23) a tento level se neustale zvysuje. Pokud vse stiham, muzu se dostat do stadia, ze se na vyssi level GR dal nedostanu a dostavam z trialu porad GR klice ca na stejne, napr. lvl. 30,
- GR ma vzdy jen jedno kolo, na jehoz konci si muzu upgradovat klic, a zacit novy GR na vyssim levelu.
- pokud GR nestihnu, a novy klic na konci nedostanu, anebo zvolim upgrade gemu, musim znovu do normal riftu, nasledne musim do trialu, abych se do GR dotal, je to tak?

A ted dotazy:

- ma smysl umyslne koncit trial hned v prvnim kole, abych mel GR klic levlu 1? a ten si postupne upgradoval vzdy zase jen o jeden (umyslnym natahovanim casu atd.) kvuli postupu vzdy pouze o jeden level, s cilem zabiti finalniho bosse kazdeho jednotliveho patra GR kvuli lootu?
- az budu mit namaxovane pozadovane gemy, nema smysl GR hrat, protoze jeho loot je vazan jen na bosse (i kdyz vcera mi ze trech GR bosu padlo celkem asi 3 setovky a 4 lege a 4 gemy, coz nebylo spatny)

dik L.

HELLERcz
Diablo
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462

Re: Greater rifts

Příspěvek od HELLERcz » 29.08.2014, 08:22 hod.

Smysl GR souvisí s žebříčkama, které jsou nově v patchi.
Udělám Barbara na lvl 30 GR .. myslím si, jakej jsem borec a pak kouknu na žebříčky a tam nejlepší bába 38 :D tak se naseru a vypínám :D
Obrázek

thomas_
Wraith
BattleTag:HiddenKiller#2511

Příspěvek od thomas_ » 29.08.2014, 09:41 hod.

Ty legendární gemy mi ještě mimo GR nepadly... pokud padají tak v GR je mnohem větší šance... dokonce i dva najednou.

P.S.: podle mě enormním vylepšením riftům zabili bounties? Každý jede jen rifty... keystonů mám několik stacků nafarmenejch...

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 29.08.2014, 09:44 hod.

Gemy jen v gr a jeden v goblinim vaultu ale ten zas potkas jen v adventure mode mimo klasickrj rift....

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Cartman
Burning Soul
BattleTag:Cartman#2474

Příspěvek od Cartman » 29.08.2014, 09:55 hod.

Tak se musím pochválit 30 Tier a mezi barbarama 492 Místo ! :D 10 minutek

michelinek80
Quill Rat
BattleTag:MICHELINEK80 #2949

Příspěvek od michelinek80 » 29.08.2014, 10:16 hod.

Čau, jak se ptá lulinak - - pokud GR nestihnu, a novy klic na konci nedostanu, anebo zvolim upgrade gemu, musim znovu do normal riftu, nasledne musim do trialu, abych se do GR dotal, je to tak?
Tak tomu taky moc nerozumím. Hrajeme to v partě a do GR můžou jen lidi co mají GR klíče a od čeho se odvíjí level GR když je plná parta?
A další otázka jak píše Kuki10 - vault potkám jen v adventure mode mimo klasickej rift, takže v "normal" riftu na něj nenarazím?
Díky

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 29.08.2014, 10:25 hod.

Ano musíš znovu.
V parte sento určuje stejně jak sólo.:)
V normál riftu to prej nejde ten vault.
U gr můžeš použít větší lvl GEM aby jsi mohl za kamosem s menším.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 29.08.2014, 13:46 hod.

lulinak píše: - ma smysl umyslne koncit trial hned v prvnim kole, abych mel GR klic levlu 1? a ten si postupne upgradoval vzdy zase jen o jeden (umyslnym natahovanim casu atd.) kvuli postupu vzdy pouze o jeden level, s cilem zabiti finalniho bosse kazdeho jednotliveho patra GR kvuli lootu?
- az budu mit namaxovane pozadovane gemy, nema smysl GR hrat, protoze jeho loot je vazan jen na bosse (i kdyz vcera mi ze trech GR bosu padlo celkem asi 3 setovky a 4 lege a 4 gemy, coz nebylo spatny)
dik L.
Nízké lvl podle mě smysl nemají žádný. To mi lépe vychází T5/T6 normální rifty, které jsou také hodně rychlé a dají toho v součtu více (loot). Když už bys chtěl hrát i nižší GR, tak určitě bych šel cestou co nejrychlejší. Pak sice půjdeš po skokách o 6 lvl, ale aspoň zase se dá držet kolem 5 minut.

Naopak pokud někdo má dobrou postavu a jde mu to, tak si myslím, že GR smysl hrát má, protože na hodně vysokých lvl už to padá dost slušně. A když je někdo schopný chodit ještě poměrně rychle třeba i GR32-33... (já tedy zatím ještě ne).

A pak samozřejmě můžeš soutěžit v žebříčku. Čekal jsem, že to vůbec nepůjde (tedy že 1000 míst bude obsazeno extra dobrými výsledky) a ono to zatím jde. Je jasné, že postupně bude potřeba se dostat výše a výše, aby se v té tisícovce hráč udržel.

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 29.08.2014, 14:04 hod.

cili moje puvodni myslenka, tj. ze greater rift se hraje VZDY od 1 kola a na jeho konci dostanu klic do dalsiho kola a tak porad dokola dokud muzu neni pravda, proste jak se mi povede trial, tak se mi otevre greater rift...

a protoze trial je (IMHO) nastaven dost blbe, protoze mobove se z casti rozutecou do vsech stran a ja je proste nestiham pochytat, tak je to pokazdy jinak...

kdyby alespon odmena za GR byla viditelne lepsi, aby mel clovek duvod tuhle anabazi s nutnym trialem pokazdy absolvovat a z beznych mobu tam nepada nic, mno uvidime.....

kuba7
Quill Rat
BattleTag:Kuba#2857

Příspěvek od kuba7 » 29.08.2014, 14:42 hod.

já to mám s trialem přesně naopak,vytřískám to tam jak nic a dá mi to GR který nedávám :)

Necituj předchozí příspěvek - Kuki

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 29.08.2014, 17:17 hod.

Záleží hodně na buildu. S jedním dám vyšší lvl trialu než pak GR (to není problém, stačí skončit dříve), s druhým zase opačně (to je už horší, protože pak musím jít více GR než se dostanu kam potřebuju).

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 31.08.2014, 17:30 hod.

Trial je fakt věc náhody - někdy se tam spamnou mobíci co mne sundaj, někdy mi jeden z těch blbů uteče někam daleko, takže skončím už na vlně 26, jindy dám zase i vlnu 31 a pak v GR28+ dostávám na pr*el :D

bleptys
Gorebelly
BattleTag:bleptys#2344

Příspěvek od bleptys » 01.09.2014, 08:12 hod.

A který char se hodí na trial? Mě se to tam vždycky rozuteče. A s tím klokanem se to blbě dohání.
CZSK Komunita

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 01.09.2014, 08:46 hod.

Mě přijde, že kdokoliv krom Barbara .. :D
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 01.09.2014, 09:07 hod.

no mě spíš přijde, že ty moby honí mě :D nestačím utíkat, jak po mě jdou, asi blbý parfém nebo nevím :D Ale že já bych je musel honit, abych je všechny zabil, to teda nee..
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 01.09.2014, 09:11 hod.

Já teda obecně (zatím?) nevidím v GR žádný smysl ho hrát. Co se týče trialů, je to o náhodě a někdy nechápu, jak se ty GR klíče rollujou. Každopádně nikdy se nedostanu na GR 30, přičemž GR 34 samotný dám celkem v klidu, hodilo mi to hned level 36, který jsem zatím nezkoušel, ale asi by se dal dát, ovšem jsme zase u toho proč? Gemy mám na lvl 37 a vyexpit ho na lvl 40 už není gamebreaker imo. Gear už lepší nepadne a optimalizování gearu/buildu, že budu schopný dávat lvl 37 neznamená pro T6 vůbec nic, protože playstyle je úplně někde jinde a vzhledem k tomu, že T6 jde dát za 5 minut a GR 35+ už bude chtít nějakých 14 minut, tak se to asi nevyplatí ani z hlediska XP ani lootu. Je to jen první dojem po necelém týdnu, situace i můj názor se může změnit časem.

Jinak mě moc nebaví pushovat ty levely vejš, protože už při tom člověk moc nezrelaxuje, pořád je třeba být ve střehu. Chodili jsme v partě GR 37 a tam vážně nechcete dostat damage, po runu jste jak po zaběhnutí patnáctistovky :).

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 01.09.2014, 09:19 hod.

GR jsou fajn, smysl smysl ... mě, jako cauála hráče, GR baví, nehledám tam nějaký smysl či co .. :D
Prostě je to dobré adrenalinové procházení dungama, kdy se nemusí člověk zaobírat sběrem věcí ze země, když nepadají a jde dopředu a klátí mobky :D do určitého levelu je to pohoda, od určitého (pro mě kolem 28 na solo hraní) už i adrenalin a nervy :D
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 01.09.2014, 09:22 hod.

tak když už máš vylepšený gemy na tu druhou sekundární vlastnost, tak už GR asi moc smysl nemá no :) Já je zatím chodil účelově, že sem měl vypočítaný nebo odzkoušený, kolik musim zabít vln, abych se dostal do 25 patra, když přišla příslušná vlna, tak sem jí dobil a pak zdrhnul do rohu,kde mě našlo pár mobků před kterýma se neskovám, ale vždy aspon jeden zůstal stát a já ho nezabil, tak sem si proběhlo 25 patro za chvilinku, vylepšil gem a tak dokola...

Z pozice SC hráče můžeš přeci huntit lepší příčky v leaderboardu...ale z pohledu HC hráče, který něco riskovat a umřít nepotřebuje je to tak na vylepšení gemů a nazdar :D to mě víc naplňuje huntění goblinů, který když procnou do vaultu, tak sem jak strýček skrblík, všude money :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 01.09.2014, 09:29 hod.

Opakovaně hrát GR cca 35+ má smysl jediný, pokud se chceš posunout výše v žebříčku. To někoho baví, někoho vůbec. Já to mám něco mezi. Zkusil jsem si to, sem tam to zkusím vylepšit, ale pokud bych vypadnul z žebříčku úplně, tak by mi to vůbec nevadilo.
Dokud nebudu mít Furnace, tak to stejně nemá smysl se moc snažit. Bez Furnace dám o cca 2 lvl méně.

A souhlasím s tím relaxem. GR 35+ je o plném soustřední celý rift a není to relax, ale dost náročné. Taky je to jen o občasném zkoušení, když budu odpočatý a ready. Unavený to nemá smysl zkoušet, abych udělal někde ke konci GR fatální chybu a celé snažení k ničemu.

Z hlediska XP lootu bude optimum určitě o něco níže než maximum. Nejsem si ani jistý, jestli nebude lepší hrát T6 normální rifty. Kolem 32 GR, kde to ještě jde hrát poměrně snadno není loot žádný zázrak oproti T6 a tak rychlý jako T6 tam samozřejmě nejsem.
Navíc na T6 máš daleko více obyč matroše a goldy. A shardů také více za stejný čas.
Loot a XP bude v GR lepší až pokud by někdo dával na pohodu a rychle 35+.

Na trial jsem si stěžoval už ve Wiz. vláknu. Koukám, že jsi na tom ještě hůře. Já jsem už poměrně dostkrát získal klíč na GR32, ale také často nižší. Jak tam v tom vláknu píšu, tak ale ladím build i na trial a ono to trochu půjde. Na klíče na GR35 ale asi už těžko (a to by se mi hodilo).

Na gemy se pak taky vykašlu. Ukončím to někde na 15% šance. Výše to fakt smysl nemá dělat stovky pokusů a za to z toho získat 1-2 lvl gemu, což už opravdu moc nepřidá.

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 01.09.2014, 10:25 hod.

Tak jsem přes víkend (týden sem byl v Itálii, tak mám spoždění) nalevelil 2 gemy na 25 rank, teď dám ještě 3 co potřebuju a pak si dám s GR na chvíly pokoj. nejspíš hodím goblin farmu bounties. Btw. Dá se vylepšovat dál nad 25 rank? nezkošel jsem.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“