Otázky a Odpovědi

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Wishmaster
Gorebelly
Příspěvky: 231
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Nemo#2937
Bydliště: Spišská Nová Ves
Kontaktovat uživatele:

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od Wishmaster » 18.08.2015, 23:07 hod.

nema..

Uživatelský avatar
witekcz
Redaktor DiabloFans.cz
Příspěvky: 1162
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: VitekP#2890

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od witekcz » 19.08.2015, 08:08 hod.

CTRL-R zobrazí FPS, víc z tý hry nedostaneš.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.

Uživatelský avatar
Relic
Burning Soul
Příspěvky: 685
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Relic#2877

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od Relic » 19.08.2015, 18:16 hod.

este by ma zaujimalo ked prepnem v nvidia nastaveniach physx na cpu a cpu pretaktujem bude vacsi vykon, kedze DIII vyuziva viac cpu, ci je to jedno ako to tam je?

Uživatelský avatar
Seton
Na-Krul
Příspěvky: 3456
BattleTag: Seton#2895

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od Seton » 20.08.2015, 08:47 hod.

To by mě taky zajímalo, ale vzhledem k tomu, že mám slabší procák, tak jsem natvrdo nastavil na GPU a zatím dobrý ;).

A teď otázka za bludišťáka, pivo a věčnou slávu :).
HP Pavilion Dv7, verze BIOSu: HP F.17
Jak si **** v BIOSU zpřístupním Advanced záložku, bez toho, aniž bych přes 5 programů a hexadecimální editoru přepsal ručně jádro BIOSu? :D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Uživatelský avatar
MrMongus
Wraith
Příspěvky: 133
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: MrMongus#2526

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od MrMongus » 20.08.2015, 09:39 hod.

Advanced a power taby odemyká bios ve verzi F.1B, takže pokud si troufáš, tak flashni bios na nějakou novější verzi ;)

Uživatelský avatar
Seton
Na-Krul
Příspěvky: 3456
BattleTag: Seton#2895

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od Seton » 20.08.2015, 09:44 hod.

Fůůůů, díky za první hodnotnou informaci za uplynulý 3dny :D ! jako fakt!
Tenhle zásah mě může připravit o PC těsně před nasazením patche, to bych neunesl a skočil z okna :D. Anebo je utilita na recovery BIOSu do stavu před změnou? Díky :)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Uživatelský avatar
MrMongus
Wraith
Příspěvky: 133
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: MrMongus#2526

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od MrMongus » 20.08.2015, 10:29 hod.

Rádo se stalo :)

Pokud se ti stane, že se ti flashování nezdaří zrovna v části, kdy přepisuje (může se stát spousta věcí proč se to stane), tak je to na výměnu základovky, takže opravdu jen na vlastní nebezpečí a spíš bych s tím zašel do servisu, kde ti to flashnou, pokud jsi to ještě nedělal.

Uživatelský avatar
HELLERcz
Diablo
Příspěvky: 4296
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: HELLER#21462

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od HELLERcz » 20.08.2015, 10:55 hod.

Jen tak se zeptám hodně mimo téma, ale vzpomněl jsem si, jak tady píšete o biosu, nevíte, proč mi můj pc neustále opožďuje čas ? musím cca co týden opravovat čas, protože mi opožďuje o 1-2minuty :D
Obrázek

Uživatelský avatar
MrMongus
Wraith
Příspěvky: 133
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: MrMongus#2526

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od MrMongus » 20.08.2015, 11:03 hod.

1-2 minuty je ještě v poho, už jsem viděl oscilátory, co zpoždují i o hodinu za den :) nicméně mě napadají 3 možnosti (ale asi jich bude víc, tohle se moc často neřeší)
1. pokud je PC starší, tak baterka
2. umí to dělat viry (trojany, malware a já nevím co ještě za sra*..ehm
3. nejhorší varianta již zmíněný BIOSácký oscilátor = pravděpodobně jediné řešení reklamace/koupě nové základovky, ale 2 minuty... to je v poho ještě :)

Synchronizace (pokud je zaplá) s time serverama tuším probíhá každých 24 hodin, takže to asi nebude zase tak horký co ? :)

Crate
Quill Rat
Příspěvky: 9
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Stepan#2229

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od Crate » 21.08.2015, 21:39 hod.

Ahoj

kolik částí prosím má Vyr´s set?

Uživatelský avatar
Dark_Deamon
Archangel
Příspěvky: 5205
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: DarkDeamon#2454
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.08.2015, 22:08 hod.

Crate: Teď 4. Od patche 2.3.0 bude částí 6.

Syky007
Quill Rat
Příspěvky: 4
Currenly, I'm playing: Diablo 3

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od Syky007 » 27.08.2015, 15:06 hod.

Ahoj všichni, potřebuji poradit. Hraji Diablo 3 už několik let a bez problému. Asi 14 dní zpět jsem začal opět hrát s postavou Crusader a vše paráda než dojdu do Actu II do místa Desolate sands. Tady skončím protože projdu kolem Kulleho a kousek dál se zasekne obraz.Zvuk vše běží dál, ukazatel myši mi indikuje nepřátele, bojuji ale obraz je zmrazeny. Prošel jsem tudy X krát s jinými postavami na různé obtížnosti a vždy v pohodě. Teď i když vemu jinou postavu a přenesu se do tohohle místa tak vždy to samé zamrznutí. Někdy pomůže shodit hru na lištu a opět nahodit a obraz naskočí, chvíli jdu a opět zamrzne. Jednou jsem šel kus až k tomu podzemí, přenesu se dovnitř, pohoda.Projdu to celé a pak na konci teleport zpět na Desolate sands, přenesu se a opět zamrzne. Shodim to na lištu, nahodim zpět s černá obrazovka. Slyším zvuky,bojuji ale nic není vidět. Kdekoliv jinde chodím bez sebemenších problémů, pouze tady. Takže s každou novou postavou se dostanu sem a konec. Zkoušel jsem reinstal, ovladače, vše možné, mám i nově nainstalivane Windows a žádná změna. Čekal jsem na patch 2.3 že to vyřeší a pořád to samé. Ví někdo co s tím, stalo se to někomu. Díky za rady.

Uživatelský avatar
Seton
Na-Krul
Příspěvky: 3456
BattleTag: Seton#2895

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od Seton » 27.08.2015, 15:14 hod.

Moje odpověď viz. topic "lagy"
EDIT: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/14899710973
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Uživatelský avatar
witekcz
Redaktor DiabloFans.cz
Příspěvky: 1162
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: VitekP#2890

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od witekcz » 27.08.2015, 18:47 hod.

Viz zde:

Kód: Vybrat vše

http://www.diablofans.cz/forum/viewtopic.php?f=153&p=292577#p292577
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.

Uživatelský avatar
Relic
Burning Soul
Příspěvky: 685
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Relic#2877

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od Relic » 27.08.2015, 19:57 hod.

greater rift keystone co s nimi?

Uživatelský avatar
HELLERcz
Diablo
Příspěvky: 4296
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: HELLER#21462

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od HELLERcz » 27.08.2015, 20:09 hod.

Rift keye prodat ty jsou na nic. A gr keye pouzivas pri chozeni do gr

@tabletofon
Obrázek

Uživatelský avatar
wert
Wraith
Příspěvky: 176
BattleTag: Scavenger#2939

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od wert » 01.09.2015, 23:16 hod.

Pásek HUNTER´S WRATH je jen pro novou sezónu ? Nějak to tady nemůžu najít. A ze hry na nonseason mi zatím nepadl. A hodil by se kur..sky :)

Uživatelský avatar
babacho
Burning Soul
Příspěvky: 788
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: KarelKiller #2267

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od babacho » 02.09.2015, 06:11 hod.

Je k něčemu pasivka Tougs as Nails? Včera jsme zaběhali ubery a hellamu s touto pasivku by zl 25 jediný použitelný. Má 25% do armor, tomu rozumím, ale co je to ta Thorns damage, k čemu se to hodí? Vzal jsem ten AMU kvůli tomu armory, protože i tak byl lepší než ten co jsem doposud používal.

Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk

Uživatelský avatar
Morbid
Doom Knight
Příspěvky: 425
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Morbid#2486

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od Morbid » 02.09.2015, 12:10 hod.

Ahojte,ak si za wd z Uhkapian Serpent moja v canais cube vysajem a aktivujem bonus a ak ešte drží moj wd v ruke ďaľší Uhkapian Serpent,sa bonus aktivuje len ten z cube alebo sa sčítajú? Ak ano,plati to aj v iných prípadoch?Dakujem.

mdmT
Minion of Destruction
Příspěvky: 874
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: mdmT#2837

Re: Otázky a Odpovědi

Příspěvek od mdmT » 02.09.2015, 12:12 hod.

Wert : nn tento pásek je i NS ...

Odpovědět

Zpět na „Obecně“