paypal
Ahoj,
Zalozil sem si paypal ucet.Chci ho zatim pouzit jen na to aby me tam poslal nekdo penize z jineho paypalu.Musim na toto neco priradit ? Kreditku nebo tak ? Nebo na tutu transakci tam nemusim mit nic nastavene ?
Predem diky za rady.
Zalozil sem si paypal ucet.Chci ho zatim pouzit jen na to aby me tam poslal nekdo penize z jineho paypalu.Musim na toto neco priradit ? Kreditku nebo tak ? Nebo na tutu transakci tam nemusim mit nic nastavene ?
Predem diky za rady.
Re: paypal
no pokial tam nepriradis kreditku, tak ten accounet sa berie ako neovereny a su tam nejake limity... neviem ci na prijimanie aj odosielanie, alebo len na nieco... ani presne sumu neviem... nezistoval som... kazdopadne priamo na strankach paypalu to pisu, takze si to mozes nastudovat priamo tam aj sam
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
limit je nastaven na cca 22k Kč a počítá se myslím obousměrně (dohromady odchzí i příchozí), pokud se nepletu. Ověření proběhne strhnutím 50 Kč z bankovního účtu, který si k pp přiřadíš.Punky píše:no pokial tam nepriradis kreditku, tak ten accounet sa berie ako neovereny a su tam nejake limity... neviem ci na prijimanie aj odosielanie, alebo len na nieco... ani presne sumu neviem... nezistoval som... kazdopadne priamo na strankach paypalu to pisu, takze si to mozes nastudovat priamo tam aj sam
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
jj to uz sem udelal, ale ted teda dokud nedostanu potvrzovaci kod coz muze trvat nemam delat zadny platby nad 22kc ?Fru-fru píše:limit je nastaven na cca 22k Kč a počítá se myslím obousměrně (dohromady odchzí i příchozí), pokud se nepletu. Ověření proběhne strhnutím 50 Kč z bankovního účtu, který si k pp přiřadíš.Punky píše:no pokial tam nepriradis kreditku, tak ten accounet sa berie ako neovereny a su tam nejake limity... neviem ci na prijimanie aj odosielanie, alebo len na nieco... ani presne sumu neviem... nezistoval som... kazdopadne priamo na strankach paypalu to pisu, takze si to mozes nastudovat priamo tam aj sam
edit: jde me ted o prichozi platbu...
no pokial je to ako pise Fru-fru tak by to ani nemalo byt mozne aby si rpijal nejaku vyssiu ciastku...
inak u mna to trvalo skoro 5 dni kym mi ten potvrdzovaci kod prisiel
no ale 22kc se me zda dost malo...Punky píše:no pokial je to ako pise Fru-fru tak by to ani nemalo byt mozne aby si rpijal nejaku vyssiu ciastku...
co sem tak cetl tak by to melo byt 100euro...to uz se me zda realnejsi
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Napsal jsem 22k Kč, čímž jsem myslel 22000 Kč, sry, z mobilu jsem si nemohl odpustit zkratky;-)Reve píše:no ale 22kc se me zda dost malo...Punky píše:no pokial je to ako pise Fru-fru tak by to ani nemalo byt mozne aby si rpijal nejaku vyssiu ciastku...
Důvodem je zákon o financování zločinu a terorismu, jen pro zajímavost

diky...tuto zkratku samozrejme znam jen sem ji prehlidlFru-fru píše:Napsal jsem 22k Kč, čímž jsem myslel 22000 Kč, sry, z mobilu jsem si nemohl odpustit zkratky;-)Reve píše:no ale 22kc se me zda dost malo...Punky píše:no pokial je to ako pise Fru-fru tak by to ani nemalo byt mozne aby si rpijal nejaku vyssiu ciastku...
Důvodem je zákon o financování zločinu a terorismu, jen pro zajímavost

- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
To znamená, že můžu zaregistrovat paypal a poslat na něj peníze, aniž bych k němu měl přiřazenej účet nebo platební kartu?
A až to budu chtít vybrat, budu to muset přiřadit?
Já myslel, že když se registruju, už si to tam musim přiřadit, jinak mě to nenechá. Jakože mít samotnej paypal, na kterej bych si mohl posílat a z něj posílat... bez účtu, karty..
A až to budu chtít vybrat, budu to muset přiřadit?
Já myslel, že když se registruju, už si to tam musim přiřadit, jinak mě to nenechá. Jakože mít samotnej paypal, na kterej bych si mohl posílat a z něj posílat... bez účtu, karty..
Zdravím
Potřeboval bych poradit ohledně paypalu, dovolím si zeptat se tady... Blizzard mi poslal 7 éček a mam je teď na paypalu. Potřeboval bych vědět co musím ještě udělat abych mohl peníze vybrat z karty...
Je třeba je ještě někam převést? nebo tím,že jsou na paypalu už sou jakoby na kartě a mohu je vybrat? a není případně třeba převést ty eura na koruny?
Předem děkuji...
Potřeboval bych poradit ohledně paypalu, dovolím si zeptat se tady... Blizzard mi poslal 7 éček a mam je teď na paypalu. Potřeboval bych vědět co musím ještě udělat abych mohl peníze vybrat z karty...
Je třeba je ještě někam převést? nebo tím,že jsou na paypalu už sou jakoby na kartě a mohu je vybrat? a není případně třeba převést ty eura na koruny?
Předem děkuji...
Peníze si musíš poslat na účet. Nahoře dáš tuším Withdraw a Withdraw funds to your bank account
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
- patriarchf
- Fallen Shaman
- BattleTag:patriarchf#2640
dto: musí být myslím účet verifikovaný a to bez zadaní bankovního spojení do domácí banky (v IBANu) na PayPalu nejde, pak je možné si nechat příchozí platby přepodeslat na účet. Jiná měna se ti přepočte v rámci aktuálního kurzu k CZK "tvé" banky, nebo ČNB - to už nevím 100%pro.
Patriarchf
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5
opravte mě, když se mýlím, ale když posíláš své peníze z Paypalu na svuj ucet v CR, tak ti to strhává docela vysoké poplatky ne? Paypal se pocitá jako zahraniční nbo tak ne? takže je lepší peníze v Paypalu pozivat k nakupování po netu ne?
no to mi ani neřikejorisk93 píše:opravte mě, když se mýlím, ale když posíláš své peníze z Paypalu na svuj ucet v CR, tak ti to strhává docela vysoké poplatky ne? Paypal se pocitá jako zahraniční nbo tak ne? takže je lepší peníze v Paypalu pozivat k nakupování po netu ne?