expeni

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353
expeni

Příspěvek od Reve » 23.07.2012, 08:12 hod.

Zdravim,

Nemate nekdo nejaky dobry a rychly zpusob expeni ?

Deef
Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Re: expeni

Příspěvek od Deef » 23.07.2012, 08:25 hod.

Urcite si daj to helmy rubin , cim lepsi tym viac % bonus exp.Do 56ky som expil progresom s gearom na xp, teraz uz len Zoltan Cool ( niekto ti ho rychle zabije okolo 100x mozno menej ) alebo 3Act Arreat krater , spawnuju sa tam mali skorpioni za jednu tlupu dostavam tak tretinu palicky. Alebo proste googli ;-)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 23.07.2012, 08:39 hod.

když si na 15 levelu dám do helmy (dřív nemá socket) červenej kámen s alespoň 21%, tak za maximálně 28 hodin hodin mám dohraný hell a level 60 mám zhruba o hodinu až dvě dříve. vyhnu se tím nudnému dofarmování levelu 60. řekl bych, že není umění projít hru k hell diablovi za <25 hodin a následně další 2 hodiny farmit level 60... monster experience řeším hlavně v prvních cca 30 levelech, kdy je to ještě dost znát.

spoustu lidí si myslí, že nejlepší je na hellu (nebo hc hráči třeba i na nightmare či normalu) farmit zoltuna. (navíc spousta z nich určitě ani neví, že musí po jeho zabití ještě do města, aby dostali všechny expy za úkol...) ale nechápu, jak na to vůbec přišli. protože první "boss" ve čtvrtém actu je mnohem rychlejší a k tomu i efektivnější. navíc se správnou kombinací spellů ho musí dávat každá postava bez rozdílu.

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 23.07.2012, 08:44 hod.

v0kurka píše:když si na 15 levelu dám do helmy (dřív nemá socket) červenej kámen s alespoň 21%, tak za maximálně 28 hodin hodin mám dohraný hell a level 60 mám zhruba o hodinu až dvě dříve. vyhnu se tím nudnému dofarmování levelu 60. řekl bych, že není umění projít hru k hell diablovi za <25 hodin a následně další 2 hodiny farmit level 60... monster experience řeším hlavně v prvních cca 30 levelech, kdy je to ještě dost znát.

spoustu lidí si myslí, že nejlepší je na hellu (nebo hc hráči třeba i na nightmare či normalu) farmit zoltuna. (navíc spousta z nich určitě ani neví, že musí po jeho zabití ještě do města, aby dostali všechny expy za úkol...) ale nechápu, jak na to vůbec přišli. protože první "boss" ve čtvrtém actu je mnohem rychlejší a k tomu i efektivnější. navíc se správnou kombinací spellů ho musí dávat každá postava bez rozdílu.
takze tim rikas, ze je lepsi proste jet pribeh dal a dal a nebo farmit toho prvniho bosse IV. aktu ? :)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 23.07.2012, 09:02 hod.

když si to celý projdeš, tak toho bosse nebudeš potřebovat farmit. ale procházet to rychle a dávat diabla rovnou s levelem 60 nejde.

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 23.07.2012, 09:35 hod.

no moc te stale nechapu:)....proste ted nevim jestli rikas, ze je lepsi jit dal a dal az na hell a nebo se treba zastavit u toho Istaku nebo jak se jmenuje a farmit ho treba 10lvl na normal a pak jit dal... :)

ja uz to mam na inferno dohrany takze ted me jde o to doexpit barbara na 60 aby me to zabralo co nejmin casu

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 23.07.2012, 14:36 hod.

vyjde to přibližně na stejno (cca 27hodin, možná i za míň, často afkuju, takže vycházím z údajů, který mi píše hra, když switchuješ hrdiny). ale procházet si to mi přišlo zábavnější. procházet = chodit a vymlátit všechno a všude s ms botama a vysokým dps. na hellu je už třeba začít i přemýšlet a koupit třeba i další výbavu (za pár tisíc)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“