Hotfix, patch, update - 1.8.2012

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682
Hotfix, patch, update - 1.8.2012

Příspěvek od Thulle » 01.08.2012, 13:18 hod.

Ví někdo, co bylo příčinou dnešního vypojení serverů? Blizz se ani neobtěžoval to napsat.
Obrázek

Xkryspin
Wraith

Re: Hotfix, patch, update - 1.8.2012

Příspěvek od Xkryspin » 01.08.2012, 13:23 hod.

"Plánovaná údržba"

Thulle
Gorebelly

Příspěvek od Thulle » 01.08.2012, 13:25 hod.

Xkryspin píše:"Plánovaná údržba"
Takže potřebovali 10 hodinový delay, aby si pročistili registry a dali si pauzu? Za takovou dobu se dá implementovat nový patch...
Obrázek

Papagaj
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Papagaj#2656

Příspěvek od Papagaj » 01.08.2012, 13:48 hod.

Thulle píše:
Takže potřebovali 10 hodinový delay, aby si pročistili registry a dali si pauzu? Za takovou dobu se dá implementovat nový patch...
Blizzard uz od vydania WoWka v roku 2004 robi kazdu stredu ( pre EU) udrzbu servrov Battlenetu, takze vtedy nejde nic.

Thulle
Gorebelly

Příspěvek od Thulle » 01.08.2012, 13:53 hod.

Papagaj píše:
Thulle píše:
Blizzard uz od vydania WoWka v roku 2004 robi kazdu stredu ( pre EU) udrzbu servrov Battlenetu, takze vtedy nejde nic.
Aha, díky. Nevěděl jsem.
Obrázek

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 01.08.2012, 14:10 hod.

Thulle píše:
S člověkem, co o tom ví kulový o tomhle nemá smysl debatovat.

Venom
Redaktor DiabloFans.cz
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Venom#21979

Příspěvek od Venom » 01.08.2012, 14:13 hod.

Blizzard nahadzoval veľký update pre StarCraft II, tzv. Arcade patch 1.5.0, preto s najväčšou pravdepodobnosťou tá dlhšia údržba. ;)

Thulle
Gorebelly

Příspěvek od Thulle » 01.08.2012, 14:15 hod.

Xkryspin píše:
Thulle píše:
S člověkem, co o tom ví kulový o tomhle nemá smysl debatovat.
Snažím se zjistit důvod. "Plánovaná údržba" si můžu přečíst od blizzardu.
Papagaj píše:Blizzard uz od vydania WoWka v roku 2004 robi kazdu stredu ( pre EU) udrzbu servrov Battlenetu, takze vtedy nejde nic.
Tohle je odpověd, co jsem chtěl slyšet:
Obrázek

st.ranger
Gorebelly
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 02.08.2012, 17:19 hod.

Mám takový dojem, že hotfix způsobil bug. Zabíjím skupinku mobů a doposavaď bylo nezbytné zabití všechny pro získání NV, přičemž z posledního vypadlo nejvíce předmětů. Momentálně jsem zabil jednoho žlutého při kittování, získal jsem NV i plno předmětů a o pár obrazovek vedle byli jeho minioni. Nebo to byl záměr?
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 02.08.2012, 17:23 hod.

Tahle maintance byla kvůli nahození nového revolučního patche 1.5.0 v SC2, jak už tu někdo psal. S tím co píšeš to nemá nic společného. Navíc u Championů padá nejlepší drop vždycky z toho posledního, ale u Elites (jeden je žlutej a zbytek minioni) padá nejlepší drop vždycky z toho žlutýho a nezáleží na tom, jestli ho zabiješ jako prvního, nebo posledního.
Obrázek

umiyaki
Fallen Shaman

Příspěvek od umiyaki » 02.08.2012, 22:19 hod.

Kazdopadne mam pocit, ze pada daleko vice zlata a to i z truhel, mrtvych tel na zemi atd ...

Asocial
Wraith

Příspěvek od Asocial » 03.08.2012, 07:41 hod.

nepocitujete od stredy vyssi dmg monster ve 3. actu? Probehl jsme ho uz spoustukrat, vesmes bez vetsich problemu, ale posledni dobou nezvykle moc umiram. Hlavne magic dmg dava citelne vic nez pred udrzbou. Je to jen u me, nebo to mate podobne i vy ostatni?

Zvyseni obtiznosti bych uvital, ale cekal bych, ze o ni da blizz alespon vedet :]
Kdo jsi bez miny, hoď kamenem
D3 Armory - WoW Armory

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 03.08.2012, 07:52 hod.

ne, včera jsem někomu dělal progres od areat crater level 1 až po azmodana a přišlo mi to úplně stejný jako začátkem týdne, někdy v pondělí nebo úterý.

spíš bych svojí trošku konspirační teorie směřoval na dropy a crused hold quest. jsem přesvědčenej, že došlo k nějaký změně, protože včera jsem dělal asi 6 nebo 7 runů a u víc jak půlky jsem měl chest i obchodníka radka na tom přechodu mezi cursed holdem a hall of agony lvl2. no ale pár dní předtím jsem tam truhlu potkal celkově jednou, obchodníka nikdy. ale aby toho nebylo málo, tak jsem v té oblasti včera měl 3x jen polovinu monster. prostě byly jen na tom prostoru, kde se vyskytuje truhla a obchodník. na těch mostech nebyl vůbec nikdo. a ten event u východu z hall of agony level 2? potkával jsem ho dříve, ale už jsem ho tak měsíc neviděl. a včera? 3x!!! to už je trošku moc náhod najednou...

a ještě to nekončí :D totiž zároveň musím konstatovat, že mi nepadla ani jedna užitečná nebo prodejná věc. což je taky nemyslitelný s 300+%mf. může to bejt všechno jen shoda extrémních náhod, ale to, že mi s mf cca 240% v základu bez nf za většinu runů nepadla do nasbírání nephaloru ANI JEDNA RARE, tak to je už je trošku podezřelý. s NV už mi padaly klasicky 3-4 rare za pack. ale do té doby prostě nic. což je dost podivný. protože když jsem míval nižší mf, kolem 200 s NV, tak mi padaly obvykle 2-3 rare. z toho usuzuju, že s vyšším mf bez NV by mi alespoň ta jedna mohla padat, i když ještě nemám fullstack, ale neděje se tak.

vzpomněl bych si ještě na něco, ale když jsem včera trošku massoval, všiml jsem si vícero věcí, který se mi už míchaj dohromady, ale těmito si jsem jistej. celkově mě to tak nasralo, že jsem odmítl vliv náhod a šel raději progresovat slabší hráče.

Griffen
Fallen Shaman
BattleTag:Griffen#2201

Příspěvek od Griffen » 03.08.2012, 08:03 hod.

Všechno je to asi o štěstí. V základu bez štítu a followera mám 230MF. Z Elitek padají 2-4 žluté. Před updatem i po updatu to padá pořád +- stejně. Naopak včera mi padali celkem dobré itemy, oproti ostatním dnům. Takže z toho soudím, že je to opravdu jen o štěstí.

K tomu dmg - že by byl zvětšený nebo celkově něco změněného se mi nezdá.

tomisco
Doom Knight
BattleTag:tomisco#2845

Příspěvek od tomisco » 03.08.2012, 19:12 hod.

Tak dnes odpoledne jsem se divil, co se deje. Uskutecnil jsem nekolik runu v 1. aktu Inferna (v zakladu bez NV 202% MF) a z prvnich 10-15 elit a championu mi v drtive vetsine padaly same modre predmety nebo jen jeden rare. 3 rare mi zacaly padat tak po pulhodine. Tohle s MF pres 200 nepamatuju. Zato vcera jsem mel docela zne a prijde mi, ze zlutaku mi se stejnou vybavou padalo tak dvakrat tolik nez dnes. Uvidime zitra.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 04.08.2012, 09:12 hod.

Taky pociťuju že je drop je den ode dne horší :))

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 04.08.2012, 09:45 hod.

Still-Alive píše:Taky pociťuju že je drop je den ode dne horší :))
Jestli se pořád plácáš v 1 actu tak žádné zázraky nečekej. :)

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 04.08.2012, 19:56 hod.

Plácám se v různých obtížnostech a různých aktech, jak solo tak v coop :) Když mě nasere jedna postava, relognu na jinou :D
I většina z mých spolubyjovníku, byla nasraná z dropu

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 04.08.2012, 21:59 hod.

Baglik píše:
Still-Alive píše:Taky pociťuju že je drop je den ode dne horší :))
Jestli se pořád plácáš v 1 actu tak žádné zázraky nečekej. :)
proč by měl bejt? mě napadá mnohem víc použitelnejch itemů v prvním aktu než v druhém, třetím
Obrázek

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 04.08.2012, 23:37 hod.

st.ranger píše:Mám takový dojem, že hotfix způsobil bug. Zabíjím skupinku mobů a doposavaď bylo nezbytné zabití všechny pro získání NV, přičemž z posledního vypadlo nejvíce předmětů. Momentálně jsem zabil jednoho žlutého při kittování, získal jsem NV i plno předmětů a o pár obrazovek vedle byli jeho minioni. Nebo to byl záměr?
si robis srandu? vzdy stacilo zabit zlteho a vypadlo co to malo a naskocil NV. Pri championoch musi dat vsetkych, kedze su rovnocenni

Odpovědět

Zpět na „Obecně“