ahoj,
chtěl bych se zeptat, proč v Diablu 3, když se prihlasím do nějakého chatu, tak je tam tak 100 lidí+- ...čím je to dané?
na jednom nejmenovaném forum jsem docetl, že účty některých hráčů, byly nabourány přes takovéhle chaty nebo přes public game...je v tom něco pravdivého nebo jen další fáma?
děkuji za odpovědi na mé až stupidní otázky...
general, trade atd. chat
Re: general, trade atd. chat
mě by taky zajímalo, jak to funguje. protože i mě se ta čísla zdají strašně malá. i když na druhou stranu přiznávám, že když chci být na dvou chatech, whispovat a ještě psát do party, tak je to čirý utrpení, protože ten chat je zkrátka a dobře megašpatnej. kdyby alespoň ten trade byl využívanej...
Nabourání přes chaty / public game je fáma.
(Maximálně se dají použít pro social engineering:
1) vylákání jména / hesla ...
2) můžou zkusit použít battle tag a připojit k němu nejznámější freemaily (gmail, yahoo, hotmail...) a zkusit jestli to náhodou nejsou loginy do battle.net a nebo jestli se nedokážou dostat do toho mailu... )
Ale že by samo o sobě byly ty chaty nějak zranitelné, tak to pravda není...
(Maximálně se dají použít pro social engineering:
1) vylákání jména / hesla ...
2) můžou zkusit použít battle tag a připojit k němu nejznámější freemaily (gmail, yahoo, hotmail...) a zkusit jestli to náhodou nejsou loginy do battle.net a nebo jestli se nedokážou dostat do toho mailu... )
Ale že by samo o sobě byly ty chaty nějak zranitelné, tak to pravda není...
napadla mě jedna jízlivá teorie, proč v chatech není zrovna narváno. protože boti nechodí chatovat, teda kromě těch k tomu určených