Inštalacia Diablo 3

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Boro
Quill Rat
Příspěvky: 27
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Boro#2405

Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od Boro » 04.09.2012, 07:37 hod.

Tak zakupil som si hru D3 >:o ,zaregistroval sa na battle netu.A stiahol managera ku hre D3 klikol som na exe subor a čakam už asi 22h :shock: .Stale je nabehnuta tabulka "Updating setup files".Neviete či je to spravne ten čas inštalacie alebo nie?.Za aký čas ste mali D3 nainštalovane?.Dik za pomoc

v0kurka
Burning Soul
Příspěvky: 770

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od v0kurka » 04.09.2012, 07:39 hod.

20 hodin není správná instalace u ničeho civilního xD

máš krabici, nebo digitální verzi?

Boro
Quill Rat
Příspěvky: 27
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Boro#2405

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od Boro » 04.09.2012, 07:40 hod.

Krabicu s dvd codom.

v0kurka
Burning Soul
Příspěvky: 770

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od v0kurka » 04.09.2012, 07:41 hod.

tak to jednoduše zkus znovu a ujisti se, že jsi nezablokoval nějakej firewall či tak, aby to zkrátka mohlo k internetu. offline se blbě updatuje.

Boro
Quill Rat
Příspěvky: 27
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Boro#2405

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od Boro » 04.09.2012, 07:44 hod.

:).To by mi vypisalo či povoliť službu ale firewall kuknem...nevieš nahodou kde mam kuknuť že? :).

v0kurka
Burning Soul
Příspěvky: 770

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od v0kurka » 04.09.2012, 07:47 hod.

no ono se to během tý instalace pravděpodobně zeptalo na nějaká pověření jestli máš win7 nebo vista. když to pustíš znovu, tak uvidíš, co se bude dít.

Boro
Quill Rat
Příspěvky: 27
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Boro#2405

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od Boro » 04.09.2012, 07:51 hod.

Tak som to vypol a aktivoval a nabehlo to presne tam kde to skončilo.U firewallu mi píše že sieť je doverihodna tak tak asi problem nebude.Fakt už neviem.Počkam asi ešte 2 dni a ak to nespustim skočim do kramu pro radu ptáka loskutáka.

v0kurka
Burning Soul
Příspěvky: 770

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od v0kurka » 04.09.2012, 08:00 hod.

můžeš si to stáhnout i online, když ti to nejde jinak. jestli máš dobrej net, ani to netrvá tak dlouho. je to regulérní postup podporovanej blizzardem.

Boro
Quill Rat
Příspěvky: 27
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Boro#2405

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od Boro » 04.09.2012, 08:35 hod.

No praveže mam net dosť naprt max stahovanie je 200kb/s.čiže by to asi moc dlho trvalo.Full game clienta som si stiahol z battlenetu čiže skušam všetko.Dik.

Boro
Quill Rat
Příspěvky: 27
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Boro#2405

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od Boro » 04.09.2012, 16:27 hod.

Tak je to už viac ako 30h čo čakam a instal subir ktroý som mal na dvd.Niečo stahuje ale fakt pomali disk je využitý na 100%(niečo zapisuje)...pameť využita 50%...Len to stahovanie je pomale stretol sa už niekto s tím???Help.

v0kurka
Burning Soul
Příspěvky: 770

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od v0kurka » 04.09.2012, 16:39 hod.

jak to může být víc jak 30 hodin, když jsem ti psa, ať to pustíš znovu? :D

Boro
Quill Rat
Příspěvky: 27
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Boro#2405

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od Boro » 04.09.2012, 16:42 hod.

Ono to pokračovalo kde to sknčilo :)...presný čas neviem ale stale niečo uptaduje.Ešte si mi nenapisal za klko si mal nainštalovane d3 ty?

v0kurka
Burning Soul
Příspěvky: 770

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od v0kurka » 04.09.2012, 16:50 hod.

udělej screenshot toho svého progresu.

moje instalace proběhla se vším všudy za asi 45 minut. jenže to bylo po vydání. teď by to mělo být kratší, snad půlhodina by mohla stačit.

Boro
Quill Rat
Příspěvky: 27
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Boro#2405

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od Boro » 04.09.2012, 17:00 hod.

Neviem dať obrazok sem som lama no :)...Obrazok mam.

Boro
Quill Rat
Příspěvky: 27
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Boro#2405

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od Boro » 04.09.2012, 17:05 hod.

Ale normalne klikol som na ikonku čo je na dvd a updating setup sa zasekne tak v tričvrtine...Na iných strankach pisali že to stači či ako a može sa dať play ale tomu nechapu nevieš?

Boro
Quill Rat
Příspěvky: 27
Currenly, I'm playing: Diablo 2
BattleTag: Boro#2405

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od Boro » 04.09.2012, 17:33 hod.

http://www.youtube.com/watch?v=xS0HHNAvbO4 - presne toto iste robi aj mne ale uz poriadne dlho, na youtube je vela videi, tak som si jedno pozical, lebo svoj obrazok neviem vlozit, fakt si s tým neviem dat rady

9Yakuza9
Quill Rat
Příspěvky: 2

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od 9Yakuza9 » 05.09.2012, 11:11 hod.

Na 1. PC mi sla instalacka v pohode, na 2. PC jsem mel problem (nejprve s instalaci,pak se spoustenim). Vse jsem vyresil az tim, ze jsem si zvlast udelal ve Winu admin ucet a pres nej jsem to v klidu nainstaloval a spustil. Jakmile hra slapala, povolil jsem prava admina i v klasickem uctu.
Zkus,treba ti to pomuze, ja taky zustal zasekly v instalaci.

LordKiller
Adviser
Příspěvky: 81
Currenly, I'm playing: Diablo 3

Re: Inštalacia Diablo 3

Příspěvek od LordKiller » 05.09.2012, 20:45 hod.

jak někdo psal, zkusil bych stáhnout update z webu.
Jináč někoho poprosim o přesunutí tématu do patřičné sekce.

Odpovědět