Uber bosovia - Zoltan a Sige

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
nitro
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Nitro#2700
Uber bosovia - Zoltan a Sige

Příspěvek od nitro » 01.12.2012, 00:42 hod.

Ahojte, chcel by som sa opýtať či je nejaký obmedzený limit keď idete na uberbossov, pretože dnes sme hrali v parte dvaja Wizardi a jeden Barbar (dobrý tank, vysoký All Res, život, CC) prvé dve skupinky bosov sme zabili veľmi jednoducho, no potom sme sa dostali na zoltana a Sigebreakera a tam bol už problém, najskor taktika, Wizardi na zoltana, barbar na Sigeho, neúspešne, furt nás Zoltan zabil (moj Wizard - http://eu.battle.net/d3/en/profile/nitr ... o/17019141 ) potom som ja ako Frost wizard naviazal na seba Sigeho a Barbar si zobral na starosti Zoltana, už keď sme mali takmer zabitého Sigeho tak Zoltan (neviem ako sa mu to podarilo) zabil Barbara, teleportol sa k nám a zabil aj nás. Moje Twistery dokončili Sigeho a zoltanovi ostalo 4M života (Hrali sme MP4) A vždy keď sme ich išli tesne zabiť, tak nás všetkých Zoltan pobil, nechápem ako to je možné....
Preto by som sa chcel opýtať, či mal niekto s tým podobné skúsenosti, alebo poprípade či je nejaký časový limit na ich zabitie....

Ďakujem

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Re: Uber bosovia - Zoltan a Sige

Příspěvek od spiderer » 01.12.2012, 01:11 hod.

Jj je tam casovy limit do enrage, nevim kolik to je minut, ale kdyz to nestihnete je zle :) My jsme to ze zacatku chodili ze jsme zabili Siege a potom dorazili Zoltana, protoze kdyz tam jsou oba tak je to otravny, ale da se to pobit i obracene.

gos
Fallen Shaman
BattleTag:mosko#2985

Příspěvek od gos » 01.12.2012, 01:13 hod.

8min enrage, do vtedy treba zabit aspon Zoltana, lebo ten v enrage dava IK, u Siega enrage nevadi, to je len taky enrage ako mavali elity.

Normalne taktiky su 2:
1. Zerg loot, chodi sa to s CM magom, kedy ich upermafrostuje a idu sa obaja naraz aby mag mal 2 targety a je to tak aj najrychlejsie.
2. Tankovat Siega od boja a ostatny na Zoltana, problem je v tom ze tam treba mat niaku survabilitu alebo dobre reflexy, kedze niekto je schopny skapat na jedny skaly alebo bolt, ci cyklon.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 01.12.2012, 09:19 hod.

Kdyz jdem na ubery, tak bud si vemu na rande do rohu siega, nebo zoltana, podle sestavy a je to v klidu.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

nitro
Gorebelly
BattleTag:Nitro#2700

Příspěvek od nitro » 01.12.2012, 10:09 hod.

nj za to to nešlo :D
Pred tým keď som bojoval proti Ghomovi a rakanothovi, tak padli cez frost asi za 5min (life po cca 50-60M) takže to bolo celkom zábavné a rýchle :D
No s tým Zoltanom to bolo na figu :(
Asi sme furt prekračili ten limit, lebo ako som už spomínal nas mlátil :(

Skúšal som jedno kolo ich oboch mraziť, ale nešlo to, lebo akonáhle sa Zoltanovi podarilo teleportnuť inam, už sme ich až tak často spolu nedržali :(
Ale boli sme v partii len 3 keby že je s nami ešte Barb alebo Monk tak by sme to umlátili...

Ale každopádne dobre vedieť že to treba s nimi rýchlo skoncovať....

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 01.12.2012, 11:31 hod.

Na netu už je docela dost videí, kde si tuto dvojici dává solo wizzard a kolikrát ani nemusí používat EnergyTwister..
Třeba toto je docela zajímavá inspirace :)

http://www.youtube.com/watch?v=EG_9ypO5oug

Já je soluju na MP4 a bez runy scramble (zrychlení) byl bych v háji. Takto se docela rychle dostanu i ze zoltanovy bubliny a drtím je dál...takže chce to taktiku. Každopádně s partou je to lepší a lehčí, tak good luck :)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“