Diablo 3 názor, který se vám nebude líbit.

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
Clitorysnik
Quill Rat
Diablo 3 názor, který se vám nebude líbit.

Příspěvek od Clitorysnik » 23.08.2013, 11:50 hod.

Dobrý den.

Lámal jsem si hlavu s tím, jak začnu a hlavně, aby se diskuse nezvrhla v urážky, očerňování a podobných nesmyslů, které jsou na internetových diskusích dosti k vidění.

Nesmírně jsem se těšil na D3, první trailer mě pohltil. Jenže to se záhy změnilo, co vyšel gameplay. Grafika vypadá jak z Drakensang Online (a prosím nehádejme se, jestli je pokrok takovou grafiku dostat na internet a hrát tu hru přes webový prohlížeč) hratelnost úplně nulová. Ten nápad udělat tlačítko "Kill Diablo" kde byste museli na tlačítko kliknout pětsetkrát beru jako nápad daleko lepší než to co vyplodili v Blizzardu. Však je to úplně evidentní, že se jim jedná jen o značku a snaží se to rozprodat všem, aby z toho měli tržby.
Kde je nějaká výrazná inovace? Inovace je zjednodušení? Představil bych si mnoho způsobů, jak vylepšit Diablo 3, když už musíte být připojeni k internetu. Co adventure prvky? Co nějaké hádanky, kde je ukrytý poklad? (pouze příklad, je to jen o tom, aby se hráč vžil do toho světa) Hádanky by se mohly doplňovat postupně, však od toho je ten neustálý přístup k internetu ne? Nemluvě o dalších aspektech, kde by se dalo dobře využít neustálého připojení k internetu. Už ani nevím, jak to Blizz zdůvodnil.
Když už hráče omezím, musím mu něco nabídnout na oplátku, utěšit ho, rozmazlovat si ho. O těch trapasech s AH nechci ani mluvit. Prostě je evidentní, že si s tou hrou vůbec nedali záležet, vše zjednodušili, zmršili. Takových let na to měli a pak vyjde tohle?
Já hrál D3, ale asi pár dní - možná ani to ne. A to je přesně ono. Na tu hru si vzpomínám jako na nezáživnou. Nic si tam z toho nepamatuju, co by mě nutilo si to zahrát znova. A pamatuju si jen, jak z toho mam nepříjemnej zážitek.
Na filmy jsem se podíval, ty Blizzard ještě umí. Ale jinak ta hra stojí za prd. Pračka na peníze. (To víte že jo, každá hra má účel zisku, ale také by se měl u ní hráč zabavit, to se mi u D3 nestalo)
Možná se Blizz umoudří a jako senior si klidně zahraju D4.

Proč máte pocit, že se D3 povedlo?
Co byste vyzdvihli jako klad?
Co je na D3 tak úžasného?

Jen připomínám, že jsem fanda Diabla. Dvojku hraji stále.

Alfajk
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Alfajk#2436

Re: Diablo 3 názor, který se vám nebude líbit.

Příspěvek od Alfajk » 23.08.2013, 12:27 hod.

vezmu to obecne...podivej se na dnesni trendy,na dnesni hry a hlavne na dnesni fejsbuckovou generaci a mozna pochopis,proc slo vsechno do kytek...a lepe uz bylo,ted bude jenom hur

Maxim
Doom Knight
BattleTag:maxim#2668
Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxim » 23.08.2013, 12:29 hod.

Máš pravdu a mimochodem my si všichni tykáme tak to jenom pro příště :wave:[quote="Clitorysnik"]Dobrý den.

Neni nutne citovat takovej dlouhej prispevek - Kuki
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Obrázek
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 23.08.2013, 13:07 hod.

Ja mam tak rad taketo topicky kde je uz v nazve napisane je ten clovek intelektualne na nule. No naco si to sem mal potrebu napisat? A stale je to len o tom istom ze rychlo vyslo nieco a teraz rychlo hladajte chyby a kto najde viac je vacsi macher alebo ja vas nechapem naco mate potrebu stale hladat chyby je to uz unavne to citat stale dookola, spravte si forum s nazvom hladajme chyby v hrach a tam mozte pusat tie vase vsetky blbosti co tu pisete ako aj ten kto spravil tento topick, regne sa sem a hned prvy prispevok toto? Tak akoze chlape ......
Obrázek

Clitorysnik
Quill Rat

Příspěvek od Clitorysnik » 23.08.2013, 13:13 hod.

Jojo WD píše:Ja mam tak rad taketo topicky kde je uz v nazve napisane je ten clovek intelektualne na nule. No naco si to sem mal potrebu napisat? A stale je to len o tom istom ze rychlo vyslo nieco a teraz rychlo hladajte chyby a kto najde viac je vacsi macher alebo ja vas nechapem naco mate potrebu stale hladat chyby je to uz unavne to citat stale dookola, spravte si forum s nazvom hladajme chyby v hrach a tam mozte pusat tie vase vsetky blbosti co tu pisete ako aj ten kto spravil tento topick, regne sa sem a hned prvy prispevok toto? Tak akoze chlape ......
Ponechám stranou urážku. Ale já už tu byl reglý několik let, jen teď jsem zapomněl název účtu a něco jako jeho obnovení bez toho aniž bych ho znal tu není.
Není to o tom hledat chyby za každou cenu. Je to o tom, jak ta hra na tebe působí a pak vyzdvihuješ ty chyby, které za to primárně mohou.
Já se jen zeptal a tys nedokázal odpovědět.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 23.08.2013, 13:17 hod.

Obboveni uctu i kdyz neznas nic jde, pokud aspon vis na jaky jmeno jsi ucet regl, s tim ti klidne pomuzu, resin to dost casto.

Ale tenhle topic je tu opravdu zbytecny, zamykam.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Zamčeno

Zpět na „Obecně“