Příspěvek
od fuxicek » 27.02.2013, 16:35 hod.
jejda kluci to nepochopili, neni to o tom ukazovat nejnamakanejsi postavy typu kongor, ano mel jsem postavy, ktere staly hezkejch par miliard goldu, ale treba barba jsem kompletne rozprodal, ponevac me po dosazeni PL 100 prestal bavit, dvakrat jsem rozprodal spickoveho WD, jako posledni kousek jsem prevedl 1,5 miliardy sc goldu na HC, vytunil jsem postavu, byl jsem presveceny, ze s sc hrou koncim nadobro a zacal jsem se zbavovat sc goldu za eurace(mimochodem jsem uz hezkych par miliard za eura promenil) a jednoho dne jsem dostal lag, kde jsem jen pobihal a hra jinak nereagovala, coz se mi za cca 1300 hodin hrani na sc nikdy nestalo, najednou cervena obrazovka, ze jsem dead, takze tady jsem taky utopil nejaky peniz a nakonec prijde nejaky jouda, ze mu mam ukazat armory, takze barbar je drop, wd je drop, wizzard je nakup jen neco, monka moc nehraju a dh taky nehraju, urcite by se nasel i nejaky dobry clovek, co nekdy se mnou zahral a pisnul by vam, ze muj barb byl proste super, ale uz neni no, to ale nic nemeni na tom co jsem napsal, nekdo umi pouzivat AH a nekdo bude jen prudit, ale me je to uplne jedno, tot vse kluci.
edit: mrknul jsem na vase profily a udivuje me, ze kluci co nemaji za sebou ani polovinu co ja, se pousti do nejakych spekulaci a vypisy z aukci vam urcite posilat nebudu, zas tak jste se me nedotkli. jen treba kontrolni otazka, kolik mate za sebou prodeju droplych itemu v hodnote 500mio+? asi moc ne, ponevac jinak by jste neprudili a radeji hrali, nebo se venovali AH a tocili goldy.
nevim no, pokud si nekdo neumi najit jakoukoliv postavu bez btagu, tak je taky asi pekne mimo ne? co joudo?