EU [SC] Prodám MF kalhoty na barba

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Odpovědět
Faith
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Faith#1710
EU [SC] Prodám MF kalhoty na barba

Příspěvek od Faith » 31.08.2012, 08:54 hod.

Docela slušné gatě na farmícího barba. Bez AR se dají pořídit i za 100k na AH. Navrhněte cenu, máte-li zájem.

Obrázek

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Re: EU [SC] Prodám MF kalhoty na barba

Příspěvek od Fru-fru » 31.08.2012, 09:59 hod.

Počáteční bid 300k. Tvá představa?

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Faith
Fallen Shaman
BattleTag:Faith#1710

Příspěvek od Faith » 31.08.2012, 12:22 hod.

Když na AH hledám podle všech statů co to má, cena by se uchytila nad 1.5M.

Nicméně nevěřím, že si hráči za 25 AR připlatí přes 1.2M, takže moje představa se pohybuje nad těch 300k. Na AH to mám za 1.5M kdyby náhodou. Jinak ale počkám do dnešního večera (tak 23h) a pak je to tvoje, pokud se to neprodá, nebo tě někdo nepřebiduje.

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 31.08.2012, 13:06 hod.

Faith píše:Když na AH hledám podle všech statů co to má, cena by se uchytila nad 1.5M.

Nicméně nevěřím, že si hráči za 25 AR připlatí přes 1.2M, takže moje představa se pohybuje nad těch 300k. Na AH to mám za 1.5M kdyby náhodou. Jinak ale počkám do dnešního večera (tak 23h) a pak je to tvoje, pokud se to neprodá, nebo tě někdo nepřebiduje.
Jasný, počkám tedy na výsledek. Pravda, že za 25ar tolik nepřidám;). Na případné přebidování bych chtěl mít možnost reagovat;) . Díky.

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obchod“