Zbyl mi, protože jej zákazník odřekl (očekával za cenu do 5m unbuffed DPS 130k), protože mu chybou hry byl zobrazen můj main gear, ačkoli jsem byl v tu dobu v setu za 1,5M.
-
Co tedy za 4,8 milionu, což je cena tohoto setu dostanete? Viz obrázek, je zapotřebí vzít v potaz, že statistiky jsou zkreslené paragonem 55, takže pokud máte menší, budou i staty mírně horší.
-
http://i50.tinypic.com/2iqznk1.png
EU(SC) prodám komplet gear ww/sprint barbar za 4,8M
Re: EU(SC) prodám komplet gear ww/sprint barbar za 4,8M
Ahoj, ja bych to asi vzal, mohl bys mi k tomu poslat i skill build jakej bych mel pouzit? Jeste sem za barbara nehral a nechce se mi to hledat :]
budu online tak v 17
budu online tak v 17
Bohužel, item set už je prodaný, moderátora prosím o lock.
HorenaCZ, nech si to projít hlavou, není problém postavit další item set, mám tu o tom vlákno.
HorenaCZ, nech si to projít hlavou, není problém postavit další item set, mám tu o tom vlákno.
Item set jsem koupil já. Omlouvám se, že jsem to sem nanapsal dřív, nebo že jsem nelocknul téma, když už byl set prodaný. Poslední dobou jsem neměl moc čas.
Jinak set je pěkně a inteligentně postavený a hlavně je za nízkou cenu. Jednání s Halenem je rychlé a bezproblémové, poslal mi i skill build a jak mám toho barbara hrát. Můžu jenom doporučit.
Jinak set je pěkně a inteligentně postavený a hlavně je za nízkou cenu. Jednání s Halenem je rychlé a bezproblémové, poslal mi i skill build a jak mám toho barbara hrát. Můžu jenom doporučit.