Cesium Mod 1.05

Moderátor: Dark_Deamon

Odpovědět

Hlasování: Jak se vam libi Cesium Mod? (hodnoceni jako ve skole)

1
3
23%
2
3
23%
3
4
31%
4
0
Žádná hlasování
5
3
23%
 
Celkem hlasů: 13

Uživatelský avatar
casino12
Quill Rat
Příspěvky: 22

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od casino12 » 29.07.2009, 14:26 hod.

Hrozi vam sud.Co ked niekoho zabijete?

Narazam nato ze ta stranka strasne poblikava a kluden nato moze nejaky epileptik doplatit.

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky: 3535
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Grammator#2662
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od Grammator » 29.07.2009, 14:45 hod.

to si nesmíš brát tak těžce... to můžeš rovnou zakázat úplně všechno....
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky: 3535
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Grammator#2662
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od Grammator » 29.07.2009, 15:07 hod.

já dělám mod Avalon jestli znáš... ty obrázky z W3 vypadaj pěkně ale kolem a kolem mi to připadá jako mód pro parádu :)
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Uživatelský avatar
casino12
Quill Rat
Příspěvky: 22

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od casino12 » 29.07.2009, 15:08 hod.

Poviem to takto je strasne rychla frekvencia prepinania framov.

Cize vycera to ako kebyze to preskakuje.

Edit > Asi bola chyba u mna uz to je v poriadku.

Uživatelský avatar
casino12
Quill Rat
Příspěvky: 22

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od casino12 » 29.07.2009, 16:21 hod.

Ako tak pozeram.

Su tam uplne nove skilly?

Uživatelský avatar
Tordah
Adviser
Příspěvky: 276
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od Tordah » 29.07.2009, 16:44 hod.

bombardovat potvory cez celu mapu zatial co stoja prilis daleko aby sa ich AI zapla mi pride... fakt vyborny podvod :crydiablo:
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.

Uživatelský avatar
casino12
Quill Rat
Příspěvky: 22

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od casino12 » 29.07.2009, 16:47 hod.

Tordah píše:bombardovat potvory cez celu mapu zatial co stoja prilis daleko aby sa ich AI zapla mi pride... fakt vyborny podvod :crydiablo:
Kto ty to kaze zapinat.

Uživatelský avatar
Javurek
Warlord
Příspěvky: 2690
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od Javurek » 29.07.2009, 16:56 hod.

Obávám se , že pokud neumíš dobře Hardcode modding, tak s AI moc nesvedeš.

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky: 3535
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Grammator#2662
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od Grammator » 29.07.2009, 21:37 hod.

Tordah píše:bombardovat potvory cez celu mapu zatial co stoja prilis daleko aby sa ich AI zapla mi pride... fakt vyborny podvod :crydiablo:
v čem je to horší než MH+scroll lock?
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Uživatelský avatar
Javurek
Warlord
Příspěvky: 2690
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od Javurek » 29.07.2009, 21:42 hod.

A kdo říká že je to horší? oboje je cheat.

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky: 3535
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Grammator#2662
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od Grammator » 29.07.2009, 21:45 hod.

chtěl sem tím naznačit že to už ve hře je, a nijak strašně to zážitek nezničilo... i když OP to je...

edit: ale když sem fotil uber bossy tak mi to přišlo vhod, třeba devila bych těžko fotil bez ripu :)
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Uživatelský avatar
Tordah
Adviser
Příspěvky: 276
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od Tordah » 29.07.2009, 21:57 hod.

no s multires vidis komplet celu throne room, alebo ubertrist.

takto mozes palit meteory/fw az na opacny kraj mapy, asi to ide aj s fissure/volcano/traps, summonov, teleport, corpse explosion, curses...

@Grammator: mozno monster AI "idle" ti spravi modnu prehliadku bez ohrozenia :)
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky: 3535
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Grammator#2662
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od Grammator » 29.07.2009, 22:16 hod.

jo, to sem dělal když sem fotil bartuca (na single), ostatní sem fotil na realmu, buď se scroll lockem a nebo někdo dělal návnadu :D

mě jako dia se současnym resolution vyhovuje... člověk nevidí moc ani málo...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Uživatelský avatar
EwilOne
Quill Rat
Příspěvky: 47
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Ježiš

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od EwilOne » 12.10.2009, 20:24 hod.

aspon 1 mod kde bude vetcie rozlisenie obrazu :waving: inac pekne obrazky z hry :wink:

Uživatelský avatar
Tordah
Adviser
Příspěvky: 276
Kontaktovat uživatele:

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od Tordah » 12.10.2009, 20:50 hod.

multires je v dnesnej dobe fantasticky prvok na ozivenie starej klasiky, no bohuzial
tak ako dnes nikto nehra na 640x480, viac ako 80% hracov sa urcite neuspokoji s 1024x768 ( iked prave tych 1024 je tak akurat :) )

Dufam ze aidist bude fungovat spolahlivo :wink: a tesime sa na dalsie relasy!
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.

Uživatelský avatar
EwilOne
Quill Rat
Příspěvky: 47
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Ježiš

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od EwilOne » 15.10.2009, 12:10 hod.

hej mozes mi upnut tie ikony? kuziel a predmetov neco bi som hodil do svojho modu, ale skusal som to stahnut ale neslo to nainstalovat hodilo mi to chybu ze ten instalator nie je aplikaciou win32 take nieco a nesel mi ani patch ako mod nainstalovat :? staci ked mi zbalis tie obrazky ikony predmetov a kuziel upni to napr. na ulozto.net a hod mi link na stahnutie :waving:

xatra
Gorebelly
Příspěvky: 215
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Cesium Mod 1.05

Příspěvek od xatra » 12.02.2010, 09:18 hod.

Ja teda hraju na 10" 640x480 a je to v pohodě. Doma to hraju na 19" 800x600 a de to. Vyšší rozlišení bych tam nedával
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.

Kdy se už člověk naučí zálohovat data?

Odpovědět

Zpět na „Cesium“