Hůlku jsem si po asi desetiminutovém přemlouvání Akary odnesl. -39 resist (75 nabití).
Na neimunní monstra to používat nebudu, nejsem milionář, už teď peníze pomalu ubývají. Bohužel to občas na nějaký imunní vůbec neplatí

Akt II Hell:
„Lút golejn, konečně, snad některá z místních hrobek nebude mým koncem. Tam to smrdí, tam skončit nechci.”
Sewers (Stoky):
„Imunní, neimunní, imunní, neimunní, imunní! Sakra!”
Zde celkem problémy nebyly, občas imunitka, semtam chcíplej kámoš, už ani nevím jméno, experimentuju s kopiníkama. Jedno ale vím přesně, 40 000,- za plastiku je už opravdu dost.
Ani u Radamenta nepřežil.
http://zvedak.rajce.idnes.cz/Diablo_II# ... t003_2.jpg
Všudypřítomní Scarabové imunní vůči bleskům jsou velice otravní, hůlka snižující rezisty pomáhá, když chcípne jeden, druhej jde udolat snáze, díky výbuchu mrtvol, ale jakmile se dostanete do úzké uličky...
Halls of the Dead (Síně mrtvých):
„Kostka,kostka,kostka!”
Vzpomínáte? Na tomto místě se nachází kostka. Ovšem jistému člověku, který je zblblý z imunních skarabů nedošlo, že již jednu nosí v invertáři. Ztráta 100 000,- Kámoš je moc drahej a bez něj se imunní minioni léčej rychlejc, než je stíháme mlátit. Trpký konec, když kostka z truhly nevypadla.
„Další skarab, minion, to je sranda, ale já tady nechci zemřít, oh, fuj, neeee, pryč!”
Smrt je na každém kroku, je to dost tvrdý.
Maggot Lair (Líheň červů):
„Plán? Vlítnout tam, vymlátit červíky, sebrat amulet a vypadnout pryč. ... Sk...skarabi? Děláte si srandu? Proč lezou k červíkům? To je ale bordel.”
Patro za patrem, tvrdý boje, samej minion, jednomu jsem se musel vyhnout, léčil se rychlejc než jsme ho mlátili, ani hůlka na imunitu nepomohla. Katastrofa. Druhý patro bylo stejný jako to samý. Třetí patro, už jsem asi v půlce: „Už mám dost, hledejte! Skarabi? co to je-e-e-e-e-e-e-e [aplikace přestala odpovídat a je třeba ji ukončit]
Víte co? Ztratil jsem tu 200 000,- kámoš je drahej, oprava hůlky taky. A pak se hra témeř u červa sekne! Skoro u cíle po zabití spousty blbejch skarabů! Jen tak si hra spadne! ... vzduchem letěla jen prázdná flaška, ostatní věci byly hodnotný.
Druhej pokus byl o něco snažší a méně ztrátový. Také jsem ve 3. patře zjistil, že mi došly portály. Takže manuální návrat do města a zpět...Potom to ale dobře dopadlo:
http://zvedak.rajce.idnes.cz/Diablo_II# ... t009_1.jpg
Claw Viper Temple (Zmijí chrám):
Celkem pohodové, skoro žádná imunita, mrtvoly bouchaly blízko sebe, efektivní. Relativně bez problémů.
Chce to nějakou pomoc ve smyslu vhodnýho runovýho slova, Asska začíná dost často ztěžka oddechovat.