HC Hitman by Vorvy

Moderátor:Dark_Deamon

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
Re: HC Hitman by Vorvy

Příspěvek od Fraxinus » 01.03.2011, 21:33 hod.

Bemiku, ty šílené buildy jsou totiž největší sranda ;) Taky nějakej zkus a myslím, že je na čase taky něco zkusit tady sepsat :D
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 01.03.2011, 21:39 hod.

:D to zas ne... já bych HC příběh dělal roky :D ... většinu času mi sežere škola, víkendy mám s přítelkyní kromě neděle a když už je čas, není moc nálada...
Diablo si zahraju tak hoďku denně a to ještě když mě to zrovna baví (2.akt hledání hole na hell dělám většinou několik dní a nemůžu se donutit postupovat protože mě to nebaví :D)
Takovej příběh by trval měsíce až roky, opravdu... teď dělám untwinked HC werebeara a sem ve třetím aktu Normal asi za tejden...

BTW: Fraxi... mám ale chuť rozjet Chantku (melesorc) s vlky z RW Crescent moon... ale to asi nepude dál než na Nm, pak mi vlci budou k bobku na hell a bude to asi jen melesorc
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 01.03.2011, 22:20 hod.

S frekvencí, jakou sem dávám akty, mi to průměrně vychází taky hodina denně :D Už nejsem ve věku, kdy mě baví hrát x hodin v kuse, tak si dávám mezi postupem o půl lokace hooodně dlouhé přestávky. Zpracování do textu ale netrvá tak dlouho, jak to na první pohled může vypadat.

A takováhle meele sosa mě napadla taky. Dokonce jsem uvažoval, že crescent moon vytvořím Enchidně, ale nakonec to padlo, páč jsem Umku potřeboval na něco jiného.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 01.03.2011, 22:25 hod.

Bemik: ano, jen tu a tam stunuju (tak 2-3 za akt) a necham se rubat.. zadne jine dmg z me stany neni, grizzly na lvl 2 taky nic nezabije, takze predstavuje jen dalsi 2k HPcek.. co se nezabije samo, dorazi merc, zatim to jde perfektne a az neprirozene snadno :{ .. ale chleba se zacne lamat az na hell ;) ..
Kupodivu mě to stále baví..

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 01.03.2011, 22:54 hod.

Frax : původně sem doufal, že raveni (summon druid havrani) můžou nosit enchant... bohužel :-( to by byl masakr, protože nemají HP a žijou jen počtem svých zásahů...
Ale i ti vlci musí stačit...

Vorvy : o to větší ti patří uznání... prakticky se každá potvora zabíjí sama :)

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 09.03.2011, 16:40 hod.

tak vidim, ze nikdo z vas nemohl spat, protoze nevedel jak pohadka skonci ;)

duvodem teto pauzy bylo mnooooho LK runu s avengerem, abych nadropoval runy na potrebne vybaveni.. padlo mi toho dost (o tom se dozvite za par dni v jinem topicu), ale jako na potvoru mi nepadlo to co jsem zrovna potreboval.. tedy 2x Ohm :OXO .. v tento okamzik prichazi DD jako ma spasa a dochazi k obchodu, ktery mi umozni pokracovat dal, za coz (a nejen za to) mu patri me velike diky..

takze skladam nasledujici rw: bramble, HotO a CtA.. v planu mam jeste 2 ks spirita az najdu nejake pekne stity.. (scrny doplnim)

1) navsteva Ancientu: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
- nebojte, souboj byl dost jednotuchej.. Talic a Madawc se venovali prevazne me, zatimco Korlic se behem nekolika vterin umlatil o merce s medou. Kdyz padl Korlic, merc behem nekolika hitu dorazil Talica, ktery uz byl neustalym WW nacat o me a Madawc uz pak lehl jak po masle.. cele to trvalo asi minutu a stalo me to jen 3 ks super healing potionu :shock:

2) Baalova vratnice: 1, 2, 3, 4, 5
- jako jiz tradicne jsem nevyfotil councily, nvm proc na ne vzdycky zapomenu.. vsechno lehlo behem 5 vterin.. MoDi asi behem 15 :roll: .. skoda ze jsem nevedel jake to bude, mohl jsem si dat vyssi plx :{

3) Baal: 1, 2, drop
- sotva jsem se objevil v te jeho cimre, tak si privolal nahradnika, nahradnik byl ale nemehlo a nepronasledoval mne s partou za originalem, takze si tam nekde bokem pinkal o zed jako Forrest Gump zatimco se "bojovalo" jinde.. bojovalo se asi minutu.. drop: :roll:

4) a jde se o dum dal :D - conqueror

nedalo mi to a tak jsem musel okusit: Corpsefire
- on tam ani neni videt chudinka (stoji primo za mnou).. Zatim to jde hladce a musim priznat, ze byt ADed pro mne nikdy nebylo vyhodnejsim ;)

- uvodnik aktualizovan (lvl, HP, skills, pozice, nahled statu (H)) + v brzke dobe snad dodelam alepon zakladni equip

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 09.03.2011, 18:11 hod.

je docela haluz že ti to jde tak pěkně..
jen dotázek, kde jsi prosímtě nabral ty runy? :shock:

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 09.03.2011, 19:04 hod.

1) Haluz ne, sranda zacne az ted.. na NM je to pohadka ;)

2) psal jsem, ze jsem runoval s avengerem LK chesty, bylo to 1000+ runu a stejne mi to nenapadalo vsechno, co mi chybelo, s tim mi pomohl DamageDeath ;)

3) par postrehu z dalsiho postupu: zacatek, Blood Raven, Treehead Woodfist, Griswold, The Countess
- Raven byla tradicne otravna, na Countesse byla nejhorsi cesta (prvni setkani s PI, musel jsem obchazet, zatim nemam vyreseneho merce) - dala thul, ral, key of terror, Griswold mel might, takze ve spojeni s cursed se sam ubil asi na 5 ran :D :D
- tyto situace vicemene v pohode, horsi to bylo s obyc. bossama, obcas jsou to celkem nebezpecna komba :{ .. uvidime kam az se dostanu, ted radsi budu scrnovat casteji at mam nejakou pamatku :D

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.03.2011, 19:22 hod.

Hustě. ;)
Ty ho na toho gárdjáína dotáhneš a ne že ne.
...Ancients, go, go go!

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 09.03.2011, 19:56 hod.

no to asi ne :D .. ale v podstate uz ted je to pro mne uspech, predcilo to ma ocekavani.. tak uvidime co z toho jeste vyzdimu ;) ted zkusim nejak poladit merce, abych mel i jine nez phys dmg..

hlavne musim taky nekde naexpit, protoze 67lvl je malo, alespon na to na co jsem zvyklej.. vetsinou u countessy zevlim tak do 80. lvlu, tak to zkusim i ted, at jedu trochu na jistotu ;)

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 09.03.2011, 20:02 hod.

80. level mám na konci hellu. xD o_O
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 09.03.2011, 20:25 hod.

70-80 lvl je pro mě střed hellu (mefisto)
Ale na začátek hellu ten lvl není špatněj... chvilku runuj třeba andy a potáhneš to klidně na ten 70-75 lvl, což už bude dobrý na další postup...

Jinak taky čumím... nečekal sem že to dotáhneš tak daleko ... mile si mě překvapil...

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 09.03.2011, 22:17 hod.

pokud se bavime o HC, tak ja opravdu od Countessy odchazim na cca 80 lvlu, pokud o SC, byva to niz, cca 70-75 :)

Dik, tak snad nezklamu a dostanu se jeste dal ;)

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 09.03.2011, 22:23 hod.

No jo :D de vidět že HC sem ještě nedotáhl untwinked ani na hell... :D
Jinak... z fraxových videi jde vidět, jak je to obtížné... tady, ze screenů, ale moc ne, proto bych se tě chtěl zeptat, jak to de ? lítají to hodně HP dolů ? nebo naopak jen stojíš a zíveš nudou jak se potvory zabíjejí když do tebe křešou ?
Zajímalo by mě jak moc to je těžký, protože ze screenů to nevypadá moc obtížně... já se ale vsadím, že obtížný to je až moc...

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 09.03.2011, 22:39 hod.

ono to hrozne kolisa, protoze chytnu temer kazdej na me smerovanej hit, ale carrion wine kdyz nekoho zbasti, tak dostanu treba i 500+ HP, coz je dost, takze to lita nahoru dolu a na me je odhadnout jestli to uhealuju bo ne, kdyz ne, tak musim chlastat jak vzteklej (+eventuelne stunovat, kdyz potrebuju aby mi HP nabehly)..

tak asi tak do 2-3 aktu nm se to dalo jakz takz odstat, od te doby uz musim taktizovat, regulovat dmg ktere jde na me/merce atd a je to celkem honicka, tim spis ted na hell.. to je opravdu kumst :lol: :lol: .. zatim jsem nenarazil na zadnou kombinaci bossu, co by mi dala instant za 5,5k, takze mam trosku vic casu na reakce, ale zase bitvy jsou o dost delsi a ne vzdy se to da ustat bez odbehnuti..

btw: untwinked jsem se s touhle postavou dostal pred nm ance, ne ze by to neslo dal, ale uz jsem citil, ze takhle by to na hell asi moc nefungovalo..

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 10.03.2011, 00:27 hod.

Vorvy píše: btw: untwinked jsem se s touhle postavou dostal pred nm ance, ne ze by to neslo dal, ale uz jsem citil, ze takhle by to na hell asi moc nefungovalo..
Tak jasný...Hardcore je to dost i bez untwinked... a hlavní je příběh, u kterýho by bylo zbytečný, kdyby zkončil dřív...

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 10.03.2011, 15:25 hod.

tak ani dnes neuslysite konec tehle pohadky..

- prvni dnesni zastavkou byl Smith, boj to byl rychlej, az moc rychlej.. kdyz jsem odchazel, mel jsem cca 650 HP, jeho hity hodne bolely, nastesti ale jeho vic :D

- dalsi na programu byla jedna chlipna pani, bohuzel jsem nestihl udelat scrn, protoze byla protivna, otravna a hlavne se ji SM v mem podani asi dost libilo a tak si dala na cas.. tady mate alespon jeji drop, ktery byt je pro mne useless, opravdu potesil.. merc to chudak jednou neprezil, protoze kdyz jsem k ni sel, byl jsem donucen proste vlitnout az k ni aniz bych si mohl vytahat ostatni monstra do predsine.. donutil me tenhle previt, kteryho jsem nebyl schopnej sundat (merc mel pouze fire a phys dmg).. nastesti to nakonec dobre dopadlo a jdeme do aktu II.

- spectry na kazdem kroku me celkem zdrzovaly, takze jsem byl donucen pro merce sehnat novou zbran, tu poskytl DD a ja ji doplnil o RW rift. sice merc nedava zadny ultra pecky, ale zase si poradim vicemene se vsim.. Radament a podobna havet ani nestala za scrn a tak se posuneme az do mist, kde jsem dle nekterych z vas nemel predvest zadnej valnej vykon.. reknu jen tohle: Epic Fail Lyone ;) .. maggot lair hotov asi behem 15 minut :ble: .. zadny potize nedelal ani Summoner, kdyby merc nebyl idiot a nezasekl se v kazde zatacce, bylo by to jeste snazsi :)

- co opravdu nesnasim je tomb pred Durielem, tam je to kvuli Guardianum otravny az to boli.. TENTOKRAT poprve za ty leta co hraju Dia, jsem mel stesti na umisteni oltare a nemusel jsem to prolejzat uplne cely.. Stacilo par krucku a bylo to tam :D .. oltar hlidala banda ozivovacu s bossem, tak jsem se s nima vyporadal a bez nejakyho zdrzovani a zastavovani se ve meste jsem rovnou vlitnul na Duriela (drop), ten byl tvrdej asi jako vanilkovej pudink, zmohl se jen na zabiti carrion wine, ktera mi tu stejne byla k nicemu :D .. z dropu jsem bral jen coronu a ta byla +2 ama skills :roll:

- dmg, ktere cela moje banda poskytuje: merc - 225 phys, 160–250 Magic Dmg, 60–180 Fire Dmg + tu a tam FO, medved <1k.. podtrzeno secteno je jasny kolik prace misto mne odvadeji monstra samotna :D ..

Lyon
Gorebelly

Příspěvek od Lyon » 11.03.2011, 09:37 hod.

no jo,musim uznat,ze jsem se mylil :D.v tomhle pripade jsem ale mile prekvapen,povazoval jsem tenhle char na hell za naprosto nehratelny.ja osobne na mercovi nemam prakticky zadny elemental damage,takze nevim,jak bych to zabijel...

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 11.03.2011, 11:08 hod.

Vorvy, pěkně, držím pěsti a rád jsem pomohl...

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 14.03.2011, 13:05 hod.

no, nebudem si nic nalhavat, ani ja sam jsem necekal ze se dostanu "takhle daleko".. nicmene:

1) s touto postavou je i cesta do LK zabavna, flayeri se sami zabijou sotva pribehnou a vse ostatni slo k zemi v druhem kole.. black marsh jsem chtel probehnout co nejrychleji, preci jen jsem mel z gloamu strach, ale tento build ma dost moznosti, takze stun+merc=no problem :D

2) posbiral jsem pajsl a vyrazil do travincalu: 1, 2, 3

3) slo se dal.. dolls byly uplne neskodny, narozdil od Gorebelu, ty mi davaly uplne nechutne zabrat.. nicmene jasem se dostal az k Mephovi (1, 2, drop)

4) pak jsem si dosel pro 2 skill pointy, do hellforge (drop - :OXO :ble: ) a pak uz jen samotny diablo (drop) - merc to 2x vzdal, respektive jsem ho nestihal uFullkovat, ale jinak to slo.. cestou necestou: 1, 2, na Seise jsem zapomnel, ale co uz :roll:

- zatim to jde, jde to pomalu a stunuju cim dal casteji.. uvidime jak to pujde dal, to nejhorsi me stale jeste ceka :{

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“