HC Kodiak
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodl jsem se, že dám HC příběhům ještě šanci. Tentokrát pojedu druida se zaměřením medvěd a summon. Doufám, že se bude příběh všem líbit. Tento příběh budu opět obrazově zaznamenávat a již od 1. aktu na normálu můžete shlédnout, kterak se Kodiak stane či nestane Guardianem.
Titul: Conqueror
Jméno: Kodiak
Build: Medvěd, Summon
Level: 78
Pravidla: Hardcore, Všechny lokace (vyjma Forgotten Tower, Kurast) procházím jen jednou, Untwinked, Vše nahrávat na video.
Skilly:
Summoning Skills
Raven – 1 (3)
Oak Sage – 1 (3)
Summon Spirit Wolf – 5 (7)
Heart of Wolverine – 1 (3)
Summon Dire Wolf – 12 (14)
Summon Grizzly – 1 (3)
Shapeshifting Skills
Werewolf – 1 (3)
Lycantrophy – 20 (22)
Werebear – 11 (14)
Maul – 20 (22)
Feral Rage – 1 (3)
Fire Claws – 1 (3)
Hunger - 10 (12)
Shock Wave - 2 (4)
Pořadí investovaných skillů:
Normal:
Raven (2), Werewolf (3), Lycantrophy (4), Summon Spirit Wolf (6), Oak Sage (6), Werebear (6-Den of Evil), Summon Spirit Wolf (7, 8, 9, 10), Lycantrophy (11), Maul (12), Lycantrophy (13, 14, 15), Feral Rage (16), Summon Dire Wolf (18), Fire Claws (18), Heart of Wolverine (19), Summon Dire Wolf (20, 21), Maul (22), Lycantrophy (22-Radament), Hunger (24), Shock Wave (24), Hunger (25), Shock Wave (26), Summon Dire Wolf (27), Maul (28), Summon Dire Wolf (29), Summon Grizzly (30), Maul (31), Summon Dire Wolf (31-Izual), Summon Dire Wolf (31-Izual), Lycantrophy (32), Summon Dire Wolf (33), Maul (34), Lycantrophy (35), Maul (36), Lycantrophy (37), Maul (38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47)
Nightmare:
Summon Dire Wolf (47 - Den of Evil), Hunger (48), Maul (49, 50, 51, 52), Lycantrophy (53), Lycantrophy (53-Radament), Lycantrophy (54, 55), Summon Dire Wolf (56, 57), Lycantrophy (58, 59), Hunger (60, 61, 62), Lycantrophy (63, 64), Lycantrophy (64 - Izual), Summon Dire Wolf (64 - Izual), Lycantrophy (65, 66), Werebear (67), Hunger (68), Werebear (69, 70, 71), Hunger (72, 73)
Hell:
Hunger (74), Werebear (74-Den of Evil), Werebear (75, 76, 77), Werebear (77-Radament), Wererbear (78)
Statistiky:
Normal:
Titul: Conqueror
Jméno: Kodiak
Build: Medvěd, Summon
Level: 78
Pravidla: Hardcore, Všechny lokace (vyjma Forgotten Tower, Kurast) procházím jen jednou, Untwinked, Vše nahrávat na video.
Skilly:
Summoning Skills
Raven – 1 (3)
Oak Sage – 1 (3)
Summon Spirit Wolf – 5 (7)
Heart of Wolverine – 1 (3)
Summon Dire Wolf – 12 (14)
Summon Grizzly – 1 (3)
Shapeshifting Skills
Werewolf – 1 (3)
Lycantrophy – 20 (22)
Werebear – 11 (14)
Maul – 20 (22)
Feral Rage – 1 (3)
Fire Claws – 1 (3)
Hunger - 10 (12)
Shock Wave - 2 (4)
Pořadí investovaných skillů:
Normal:
Raven (2), Werewolf (3), Lycantrophy (4), Summon Spirit Wolf (6), Oak Sage (6), Werebear (6-Den of Evil), Summon Spirit Wolf (7, 8, 9, 10), Lycantrophy (11), Maul (12), Lycantrophy (13, 14, 15), Feral Rage (16), Summon Dire Wolf (18), Fire Claws (18), Heart of Wolverine (19), Summon Dire Wolf (20, 21), Maul (22), Lycantrophy (22-Radament), Hunger (24), Shock Wave (24), Hunger (25), Shock Wave (26), Summon Dire Wolf (27), Maul (28), Summon Dire Wolf (29), Summon Grizzly (30), Maul (31), Summon Dire Wolf (31-Izual), Summon Dire Wolf (31-Izual), Lycantrophy (32), Summon Dire Wolf (33), Maul (34), Lycantrophy (35), Maul (36), Lycantrophy (37), Maul (38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47)
Nightmare:
Summon Dire Wolf (47 - Den of Evil), Hunger (48), Maul (49, 50, 51, 52), Lycantrophy (53), Lycantrophy (53-Radament), Lycantrophy (54, 55), Summon Dire Wolf (56, 57), Lycantrophy (58, 59), Hunger (60, 61, 62), Lycantrophy (63, 64), Lycantrophy (64 - Izual), Summon Dire Wolf (64 - Izual), Lycantrophy (65, 66), Werebear (67), Hunger (68), Werebear (69, 70, 71), Hunger (72, 73)
Hell:
Hunger (74), Werebear (74-Den of Evil), Werebear (75, 76, 77), Werebear (77-Radament), Wererbear (78)
Statistiky:
Normal:
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 15.03.2011, 15:23 hod., celkem upraveno 18 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Re: HC Kodiak
AKT 1 - Normal
Octl jsem se v Rogue Encampment a šel hned ven do Blood Mooru, kde jsem si od fallenů, zombiků a quill ratů sehnal tu nejzákladnější možnou výbavu, kterou ovšem prozatím potřebuji. (Video 1)
Poté jsem šel vydrtit Den of Evil. (Video 2)
Vracím se z Doupěte zla, čistím Blood Moor od zbytku potvor a vyrážím za Blood Raven, která je mrcha zdrhavá. (Video 3)
Zde gambluji a prozkoumávám kryptu s mauzoleem. Potom směřuji do jeskyní pod Cold Plains. (Video 4)
A opět gambluju. A když ne, drtím to v jeskyni. I s Coldcrow jsem si hladce poradil. (Video 5)
Zde směřuji do Stony Field. (Video 6)
Celé Stony Field jde pod drh, i Rakanishu. A pro ten den končím. (Video 7)
Pokračuju z waypointu přímo do podzemní jeskyně, kde mi z jednoho bosse Mišhapenů padá první unikátní předmět. (Video 8)
Vygambloval jsem skvělou obouruční zbraň, vydrtil druhé patro podzemí a načal Dark Wood. (Video 9)
Tristram, co k tomu dodat. Dále začátek Black Marche. (Video 10)
Tady máme dlouhé bloudění po Black Marchi, dokud jsem nenašel Waypoint. (Video 11)
Ke komtese. A zmínil jsem se už, že mi docela pěkně padají rare prsteny? Kdesi ve druhém poschodí padá i první můj setový předmět. Více věcí se mi ale už do truhly nevejde, tak je házím před truhlu. (Video 12)
Komtesa mrtvá, hurá do jeskyní. (Video 13)
Tamoe Highlands, Pit (Video 14)
Klášter, Barracks. Na zemi před truhlou se toho již válí spoustu. (Video 15)
Bitka s kovářem o Malus, jdeme do vězení. Rychle dovnitř, rychle ven. (Video 16)
Konečně zas venku. V base mě to nebavilo. Vyměňuji Oaka za Rosomáka, uvidím, co z toho bude lepší, zatím se to nijak extra neprojevuje. Mířím do katedrály a katakomb druhého patra. Na konci také gambluju a chystám se pomalu na Andariel. (Video 17)
Ještě docela dlouho bloudím ve druhém patře katakomb, ale nijak mi to nevadilo. Jenom před truhlou už ani nebylo k hnutí, kolik jsem tam toho naházel. Třetí patro bylo kraťoučké a Andariel vcelku lahůdka. (Video 18) Drop sice byl, ale ne pro mě.
Snad příště, Andy. Sesbíral jsem věci a mazal do druhého aktu. To zas nebude k hnutí před Farou.
(Za první akt nezkomprimovaná videa 640x480 zabrala 68,4 GB, jejich zkomprimované verze něco kolem 1,5 GB a celková délka dosáhla času 3:33:20)
AKT 2 - Normal
Jdu hledat kostku a chci ji co nejdřív. (Video 19) (Video 20)
Konečně jsem našel Horadrickou kostku. Půlka videa je skládání z chipped gemů vyšší drahokamy.(Video 21) Mnozí si všimli, že jsem si vybral nového žoldáka Kasima s aurou Blessed Aim. Další (v pořadí už třetí) hrací den jsem se vydal za Radamentem. (Video 22) Radament zdechl hezky, možná strachy. Zagambloval jsem si a sehnal o něco málo lepší zbraň. Pak se šlo do Stony Tomb, tam jsem minule nebyl. (Video 23)
Po návratu do Dry Hills jsem se vydal do Far Oasis, kterou kompletně vyčišťuji. Nutno zmínit, že když jsem to video po hře zpracovával, vyskytl se malý problém. Originální soubor (4 GB) tohoto videa byl totiž nečitelný…po kliknutí na něj to shodilo jak explorer kompu, který měl na starosti tuto část, tak Movie Maker. Už jsem se bál, že bude nuceně v záznamu díra, ale naštěstí to zachránily windowsy 7, kde ten soubor přečíst šel, i když kvalita videa byla taková tristní. Na youtubu se to ale naštěstí neprojevilo, tam s tím provedli nevím co, ale ty lagy vyhladili. (Video 24) Dokončuji kompletní čištění lokace Far Oasis a nacházím zde další unikát. Pak se nořím do hlubin broučí díry. (Video 25) Broučí díra = vopruz (Video 26) Díra vypleněna, velebrouk zabit a Staff of Kings je moje. Jde se do Lost City a do tmy jak v pytli. Po vstupu do Ancient Tunnels dosahuji konečně levlu 24 a od teď jsem konečně Kodiak! Akorát mě prozatím trápí dost nízké dmg, takže využívám nadále jako hlavní útok Maul. Každopádně konečně jsem, jak někdo poznamenal, Kodiaku! Trhej! Na závěr zase trošičku gambluju. (Video 27) Ancient Tunnels, návrat do Lost City. (Video 28) Vyčištění Lost city od všeho živého, mrtvého i nemrtvého. (Video 29) Konečně Claw Vipers Temple! A baví mě to tu. Amulet je také už můj.
(Video 30)
Od této chvíle jsem se během hraní necítil ve své kůži a na mém herním projevu je to chvílemi znát. Rozhodně jsem se svým výkonem ani rychlostí nebyl vůbec spokojen. Prolétl jsem harémem a sklepy až do Arcane Sanctuary. A zejména díky Ghoul Lordům je to tam pěkná otrava. Šíleně vydrží. (Video 31) Návrat z prvního ramene Arcane, zkouším druhé rameno a opět po delší době i gamble. (Video 32) Bohužel ani toto rameno nebylo správné. Jdu tedy do třetího a potkávám tu docela dost nepříjemného bosse, jehož likvidace trvala pořádně dlouho. Celé toto rameno mi kvůli tomu trvalo nějak až moc dlouho. (Video 33) Konečně u Summonera. Třetí rameno tedy bylo správné. A po Summonerovi toho sice moc nezbylo, ale něco přece – nasazuji
Povzbuzen jdu do kaňonu Mágů a do první falešné Tal Rashovy hrobky. A tam se naplno projevuje můj handicap v nízkém Dmg (sice jsem zjednal již jakousi nápravu, ale velice nedostatečnou). Jelikož je tato hrobka nějaká až moc rozsáhlá, vítám se s pradávným Kaakaem. A ten mě na slušný pozdrav málem poslal pod kytky
Pozor,
pro mě. (Video 34) Průzkum stále ještě první Tal Rashovy hrobky, nějakej ten gamble. (Video 35) Je to možné? Stále ještě první hrobka! Teď už naštěstí naposled. Z truhly padá pěkná sekyrka, s kterou to konečně seká tak, jak bych si představoval. Bohužel ji mám jen na chvíli.
No nic, jdu do druhé falešné hrobky. (Video 36) Pokračuji druhou hrobkou, dokud ji celou nevyplením. Třetí hrobka-ta pravá…mám tam jít? Nemám? Nakonec jdu, už to expí pomalu a drop pořádnej není žádný. (Video 37) Jdeme na Duriho. Cesta to bude sice dlouhá, ale blížím se. Bohužel ta skvělá éterická zbraň se rozpadá. Ale cestou mě čeká převelice příjemné překvapení v jedné urně.
Povzbuzen jdu dále, ale dmg mám zase celkem malé. (Video 38) A je to tu. Duriel se nicméně ukázal být docela problém. Zmražený mám velmi pomalý útok, vlci i merc lehají, jen se na něj podívají a já se proti němu také zrovna nevyznamenal. Bylo to chvílemi o nervy. Ale zvládnul jsem to. A drop na své poměry ušel. (Video 39) V posledním videu je také pohled na můj inventář. Takže ho již nebudu vypisovat. Konec 2. aktu, konec i třetího dne.
(Za druhý akt nezkomprimovaná videa zabrala 81,5 GB, jejich zkomprimované verze 1,63 GB a délka dosáhla času 4:05:07. Celkový čas je tedy 7:38:27.)
Octl jsem se v Rogue Encampment a šel hned ven do Blood Mooru, kde jsem si od fallenů, zombiků a quill ratů sehnal tu nejzákladnější možnou výbavu, kterou ovšem prozatím potřebuji. (Video 1)
Poté jsem šel vydrtit Den of Evil. (Video 2)
Vracím se z Doupěte zla, čistím Blood Moor od zbytku potvor a vyrážím za Blood Raven, která je mrcha zdrhavá. (Video 3)
Zde gambluji a prozkoumávám kryptu s mauzoleem. Potom směřuji do jeskyní pod Cold Plains. (Video 4)
A opět gambluju. A když ne, drtím to v jeskyni. I s Coldcrow jsem si hladce poradil. (Video 5)
Zde směřuji do Stony Field. (Video 6)
Celé Stony Field jde pod drh, i Rakanishu. A pro ten den končím. (Video 7)
Pokračuju z waypointu přímo do podzemní jeskyně, kde mi z jednoho bosse Mišhapenů padá první unikátní předmět. (Video 8)
Vygambloval jsem skvělou obouruční zbraň, vydrtil druhé patro podzemí a načal Dark Wood. (Video 9)
Tristram, co k tomu dodat. Dále začátek Black Marche. (Video 10)
Tady máme dlouhé bloudění po Black Marchi, dokud jsem nenašel Waypoint. (Video 11)
Ke komtese. A zmínil jsem se už, že mi docela pěkně padají rare prsteny? Kdesi ve druhém poschodí padá i první můj setový předmět. Více věcí se mi ale už do truhly nevejde, tak je házím před truhlu. (Video 12)
Komtesa mrtvá, hurá do jeskyní. (Video 13)
Tamoe Highlands, Pit (Video 14)
Klášter, Barracks. Na zemi před truhlou se toho již válí spoustu. (Video 15)
Bitka s kovářem o Malus, jdeme do vězení. Rychle dovnitř, rychle ven. (Video 16)
Konečně zas venku. V base mě to nebavilo. Vyměňuji Oaka za Rosomáka, uvidím, co z toho bude lepší, zatím se to nijak extra neprojevuje. Mířím do katedrály a katakomb druhého patra. Na konci také gambluju a chystám se pomalu na Andariel. (Video 17)
Ještě docela dlouho bloudím ve druhém patře katakomb, ale nijak mi to nevadilo. Jenom před truhlou už ani nebylo k hnutí, kolik jsem tam toho naházel. Třetí patro bylo kraťoučké a Andariel vcelku lahůdka. (Video 18) Drop sice byl, ale ne pro mě.

(Za první akt nezkomprimovaná videa 640x480 zabrala 68,4 GB, jejich zkomprimované verze něco kolem 1,5 GB a celková délka dosáhla času 3:33:20)
AKT 2 - Normal
Jdu hledat kostku a chci ji co nejdřív. (Video 19) (Video 20)
Konečně jsem našel Horadrickou kostku. Půlka videa je skládání z chipped gemů vyšší drahokamy.(Video 21) Mnozí si všimli, že jsem si vybral nového žoldáka Kasima s aurou Blessed Aim. Další (v pořadí už třetí) hrací den jsem se vydal za Radamentem. (Video 22) Radament zdechl hezky, možná strachy. Zagambloval jsem si a sehnal o něco málo lepší zbraň. Pak se šlo do Stony Tomb, tam jsem minule nebyl. (Video 23)
Po návratu do Dry Hills jsem se vydal do Far Oasis, kterou kompletně vyčišťuji. Nutno zmínit, že když jsem to video po hře zpracovával, vyskytl se malý problém. Originální soubor (4 GB) tohoto videa byl totiž nečitelný…po kliknutí na něj to shodilo jak explorer kompu, který měl na starosti tuto část, tak Movie Maker. Už jsem se bál, že bude nuceně v záznamu díra, ale naštěstí to zachránily windowsy 7, kde ten soubor přečíst šel, i když kvalita videa byla taková tristní. Na youtubu se to ale naštěstí neprojevilo, tam s tím provedli nevím co, ale ty lagy vyhladili. (Video 24) Dokončuji kompletní čištění lokace Far Oasis a nacházím zde další unikát. Pak se nořím do hlubin broučí díry. (Video 25) Broučí díra = vopruz (Video 26) Díra vypleněna, velebrouk zabit a Staff of Kings je moje. Jde se do Lost City a do tmy jak v pytli. Po vstupu do Ancient Tunnels dosahuji konečně levlu 24 a od teď jsem konečně Kodiak! Akorát mě prozatím trápí dost nízké dmg, takže využívám nadále jako hlavní útok Maul. Každopádně konečně jsem, jak někdo poznamenal, Kodiaku! Trhej! Na závěr zase trošičku gambluju. (Video 27) Ancient Tunnels, návrat do Lost City. (Video 28) Vyčištění Lost city od všeho živého, mrtvého i nemrtvého. (Video 29) Konečně Claw Vipers Temple! A baví mě to tu. Amulet je také už můj.

Od této chvíle jsem se během hraní necítil ve své kůži a na mém herním projevu je to chvílemi znát. Rozhodně jsem se svým výkonem ani rychlostí nebyl vůbec spokojen. Prolétl jsem harémem a sklepy až do Arcane Sanctuary. A zejména díky Ghoul Lordům je to tam pěkná otrava. Šíleně vydrží. (Video 31) Návrat z prvního ramene Arcane, zkouším druhé rameno a opět po delší době i gamble. (Video 32) Bohužel ani toto rameno nebylo správné. Jdu tedy do třetího a potkávám tu docela dost nepříjemného bosse, jehož likvidace trvala pořádně dlouho. Celé toto rameno mi kvůli tomu trvalo nějak až moc dlouho. (Video 33) Konečně u Summonera. Třetí rameno tedy bylo správné. A po Summonerovi toho sice moc nezbylo, ale něco přece – nasazuji

(Za druhý akt nezkomprimovaná videa zabrala 81,5 GB, jejich zkomprimované verze 1,63 GB a délka dosáhla času 4:05:07. Celkový čas je tedy 7:38:27.)
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 27.09.2010, 18:08 hod., celkem upraveno 5 x.
...Ancients, go, go go!
Téda, opět jsi to rozjel ? Parádní vytrvalost.
Malej tip, kterej možná víš: Doporučuju si najít věci, co dávají hodně XX - XX element damage, proto jedna z nej zbraní bude Baranarka, nebo runové slovo Famine, které už tak moc dostupné není.

Malej tip, kterej možná víš: Doporučuju si najít věci, co dávají hodně XX - XX element damage, proto jedna z nej zbraní bude Baranarka, nebo runové slovo Famine, které už tak moc dostupné není.

Fraxinusi, paráda...
Nedá mi to, abych se (i s ohledem na nešťastný konec tvojí amazonky) nezeptal - Několikrát jsem tě viděl, jak prodáváš elixíry částečného zotavení (pro anglomilce rejuvenation potions) Akaře... To má přijít dle mého do truhly a/nebo na zem a jakmile je k mání Hor. Kostka, tak je povýšit na elixíry naprostého zotavení...
Taky mě zajímá - tvůj druid se jmenuje Kodiak (tedy druh medvěda) a ano, pobíháš tam jako Méďa Béďa... potud vše v pořádku... ale u sebe máš vlky ... co to? Vychází mi z toho 2 možnosti:
1) Jsi individualista a co build, to inovátorský postup
2) Počkáš si na grizzlyho a pak jednoduše využiješ RESPEC a nacpeš body do něj...
Jinak - parádní zábava na (budoucí) dlouhé večery... V TV kulový, ale ty připravuješ kvalitní vysílání
Neuvažuješ o licenci na digitální kanál? 
Nedá mi to, abych se (i s ohledem na nešťastný konec tvojí amazonky) nezeptal - Několikrát jsem tě viděl, jak prodáváš elixíry částečného zotavení (pro anglomilce rejuvenation potions) Akaře... To má přijít dle mého do truhly a/nebo na zem a jakmile je k mání Hor. Kostka, tak je povýšit na elixíry naprostého zotavení...
Taky mě zajímá - tvůj druid se jmenuje Kodiak (tedy druh medvěda) a ano, pobíháš tam jako Méďa Béďa... potud vše v pořádku... ale u sebe máš vlky ... co to? Vychází mi z toho 2 možnosti:
1) Jsi individualista a co build, to inovátorský postup
2) Počkáš si na grizzlyho a pak jednoduše využiješ RESPEC a nacpeš body do něj...
Jinak - parádní zábava na (budoucí) dlouhé večery... V TV kulový, ale ty připravuješ kvalitní vysílání

Umění se rodí z utrpení, za to, že není moje vlastní, za to já nemohu.
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
... Grizzlák má synergy od vlků, né?
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Tak tak... btw tohle je na HC imho vcelku pohodový build, snad to vyjde...GL
Smeg knows... (Red Dwarf fan)
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW

No hrál to aji i Marast. Ten s tímhle psaním na toto fóru de facto přišel. Takže ej to velice dobře hratelné. Jen chce využít všech těch přídavnej bonusů, páč fyzické poškození nebude nikdy moc valné.
Prave na Marasta jsem nárážel...mel, pokud se nemýlím, toho svého kodiaka na cca 90 lvl..

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Drak: Jel Marast opravdu build, kterej se jmenuje Kodiak? (hlavní útočný skill hunger) Díky 
Eol: Kdysi ve verzi 1.10 jsem jel Fire Clawa, a s ním jsem u anců zdechl na nightmaru na jednu ránu.
Sir_Mac: Ježkovy oči, no snad to bude stručné. (spíš ne
) Rujuvky pokud možno vůbec nepoužívám, na normálu je ani nepotřebuju. Jestli ses koukal pořádně, tak jsi viděl, že ty fullky jsem si ve videu 21 hned udělal. K otázkám: 1) viz Jireky, 2) Na grizzlyho počkám, respec nebude, pokud ten build nezmrvím.
K těm vlkům ještě. Jindy se hodí vlci, jindy zase medvěd a toho používám jen, pokud potřebuju společníka, co něco vydrží.

Eol: Kdysi ve verzi 1.10 jsem jel Fire Clawa, a s ním jsem u anců zdechl na nightmaru na jednu ránu.
Sir_Mac: Ježkovy oči, no snad to bude stručné. (spíš ne

K těm vlkům ještě. Jindy se hodí vlci, jindy zase medvěd a toho používám jen, pokud potřebuju společníka, co něco vydrží.
...Ancients, go, go go!
Ano, Marast jel Kodiaka, byl jsem s ním ve hre...co je podstatou tohohle buildy asi vsichni víme
, takze by bylo tezke ho za neco zamenit...(sorry Draku
)
Fire clawa jsem nikdy nehral, ale bez poradneho equipu to bude asi trochu low dmg build, a ani survibilita nebude, jak pises, zrejme nejvetsi (claw ma moc synergii)

Fire clawa jsem nikdy nehral, ale bez poradneho equipu to bude asi trochu low dmg build, a ani survibilita nebude, jak pises, zrejme nejvetsi (claw ma moc synergii)

imho vlci sou dost dobří... udělaj dobrou zeď, přez kterou se nedostanou nepřátelé (viz video 16, 8:00 miuta...) = nemůžou vás obklíčit
medvěd je zas dobrej že ho můžete vykouzlit do davu a všichni dou do něj a on nechcípne, protože je to tank...
ale nepodceňoval bych vlky, netankujou moc, nezabojí moc ale mají skvělej talent nepustit k vám nepřátele
BTW: rád vidím že máš pořád Tir a El v truhle
nech si je až najdeš nějakou maul nebo dobrou 2h sekeru s 2 dírama...

medvěd je zas dobrej že ho můžete vykouzlit do davu a všichni dou do něj a on nechcípne, protože je to tank...
ale nepodceňoval bych vlky, netankujou moc, nezabojí moc ale mají skvělej talent nepustit k vám nepřátele

BTW: rád vidím že máš pořád Tir a El v truhle

"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Eol: Pleteš se, na levlu kolem 68, než mi tenkrát zdechnul, jsem měl skoro 4k dmg, přes 75% z toho byla fire složka. Na synergie padla tak polovina bodů. A byl untwinked. Ale měl jsem tenkrát štěstí, protože mi padly tuším 3 věci z Aldurs sady, takže jsem měl solidní +skilly.
Bemik: Souhlas
Bemik: Souhlas

...Ancients, go, go go!
4k zase není tak moc
Ne, už mlcim...jak rikam, nehral jsem ho..

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě to byl tenkrát první druid. A díky tomu ripu na hoodně dlouhou dobu taky poslední.
...Ancients, go, go go!
Tak ted si to vynahradis na tomhle 

Asi zase budu za rejpala ...
, ale zajímalo by mě, jaké bonusy Ti přinesly 3 části Aldur Setu ? Skilly přidává jen brnění, pokud tedy pominu vložení Fire RF do děr v helmě / zbrani. 

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Já si to nepamatuju přesně, je to už fůra let. Je možný, že jsem ten set tenkrát sestavil komplet (samozřejmě po spoustě nájezdů na nightmare Mephista).
Btw. Tohle byl můj šestistý šedesátý šestý příspěvek. (BakyX: Dík za upozornění
)
Btw. Tohle byl můj šestistý šedesátý šestý příspěvek. (BakyX: Dík za upozornění

Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 25.09.2010, 12:14 hod., celkem upraveno 2 x.
...Ancients, go, go go!
- Slw
- Minion of Destruction
vrrr, haf - trhej Fraxi
na tenhle příběh se těším nejvíc z toho co tu bylo napsáno. dudíky já možu ve všech formách. držím ti i palečky u nohou 
btw kolik máš v plánu nacpat bodů do hungeru?

btw kolik máš v plánu nacpat bodů do hungeru?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.