The Elder Scrolls
príjemne ma prekvapilo, keď som zistil, že je možné mať v každej ruke iný spell a smažiť to naraz... síce nie som mág a mana takýmto castenim ide dole veľmi rýchlo, ale na rýchle dohealovanie sa to dosť hodí :o)
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Re: The Elder Scrolls
Fuj Werewolf, ještě že ta curse šla vyléčit celkem záhy.
Pseudopes: launcher - options - advanced - view distance - actor fade slider.
Frost troll na cestě ke graybeards pořeší tvůj companion tím, že jej natankuje a ty ho co nejrychleji usmažíš/seřežeš.
Programos: stačí když se necháš pokouset upírem, ale nesmíš mít 100% Disease Resistance (čili vlkodlak upírem být nemůže). To že si pokousaný zjištíš tak, že v magic tab pod active effects uvidíš vampirism disease (tedy něco na ten způsob), pak už jen stačí pár dní počkat. :>
Pseudopes: launcher - options - advanced - view distance - actor fade slider.
Frost troll na cestě ke graybeards pořeší tvůj companion tím, že jej natankuje a ty ho co nejrychleji usmažíš/seřežeš.
Programos: stačí když se necháš pokouset upírem, ale nesmíš mít 100% Disease Resistance (čili vlkodlak upírem být nemůže). To že si pokousaný zjištíš tak, že v magic tab pod active effects uvidíš vampirism disease (tedy něco na ten způsob), pak už jen stačí pár dní počkat. :>
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Za ten actor fade děkuji stotisíckrát, bude to tak o půlku lehčí, když uvidím, kam střílím :-DQoliker píše: Pseudopes: launcher - options - advanced - view distance - actor fade slider.
Co se trolla týče - tvůj companion? Myslíš, že si najmeš nějakýho merce nebo jak? :-D Za fousáčema jsem totiž šel sám :-D
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Qoliker díky moc, určitě to budu praktikovat s tím upírem... ale zatím jsem všechny upíry, co jsem potkal, omylem zabil...
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
A dobře děláš.. (:
Pseudopes, merce si najmout taky můžeš, ale některé npc s tebou budou chodit i zadarmo, dokonce jsem narazil i na zatoulaného psa, který šel furt za mnou, po chvilce jsem ho raději poslal pryč.. :>
Pseudopes, merce si najmout taky můžeš, ale některé npc s tebou budou chodit i zadarmo, dokonce jsem narazil i na zatoulaného psa, který šel furt za mnou, po chvilce jsem ho raději poslal pryč.. :>
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Nechtěně jsem se stal upírem... A NEJDE SE TOHO ZBAVIT!! Výhody to nemá žádné, jen na mě lidé útoči hned jak mě uvidí. A quest na vyléčéní nefunguje, je celý zabugovaný, čas ve hře taky běží úplně divně. Jedinou možností je čekat na editor nebo to začít odzačátku.
Takže, Skyrime, pěkne sis to u mě po****, dostáváš 2/10!
Takže, Skyrime, pěkne sis to u mě po****, dostáváš 2/10!
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Ono to fakt nema ziadne vyhody? To je zvlastne, v Oblivione boli pomerne znacne. Nemam rad urazenecke hodnotenia. Skutocnu kvalitu hry nezachytavaju a preto su nepodstatne.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Spellsword
- Doom Knight
Tib3rian: Výhody tam jsou (zvýšení statů, nové skilly) ale kompletně je anulují slabosti ve dne. Navíc ve čtvrté fázi přeměny na tebe útočí všichni hned jak tě vidí.
Bubu: Podle toho jsem se snažil vyléčit, ale quest ja nereálně zabugovaný/špatně udělaný.
Bubu: Podle toho jsem se snažil vyléčit, ale quest ja nereálně zabugovaný/špatně udělaný.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
A až ta přeměna zkončí, tak na tebe furt útočí?
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Vampire nefunguje jako vlkodlak, že se jednou za den přemění a pak je zase všechno jak má.. Když se nakazíš Vampirismem, tak jsi upír pořád, akorát záleží jak často se krmíš a podle toho měníš fáze..
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Mne sa v Oblivione prave tie nevyhody pocas dna pacili. V efektoch bola vlastnost Sun Damage. Pre mna osobne dost cool. A v queste na vyliecenie si musel pouzit cheat, aby ti ta liecitelka uznala, ze si jej doniesol blood grass. Bol to bug.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
To že ses stal upírem je tvoje blbost, takže se zlobit můžeš akorát sám na sebe. :>
- Spellsword
- Doom Knight
Tak jsem loadnul starší save. Upír asi nejsem, a objevené lokace a questy musím dělat znovu.
Začínám od začátku, sejmul jsem prvního draka, plním nashromážděné questy.
Nastavil jsem přes konzoli normální čas - plyne stejně jak v reálném světě. Kdyby někdo chtěl: set timescale to 1. Číslo mění hodnotu, 16 je default čas ve Skyrimu, jednička je reálný čas.
Qoliker: Moje chyba je to jen částečně, neměl jsem lézt do jeskyně. To že je léčící quest nesplnitelný je chyba Bethesdy.
EDIT: Tak tohle mě zabilo http://www.youtube.com/watch?v=1j-EyBNZozE

Začínám od začátku, sejmul jsem prvního draka, plním nashromážděné questy.
Nastavil jsem přes konzoli normální čas - plyne stejně jak v reálném světě. Kdyby někdo chtěl: set timescale to 1. Číslo mění hodnotu, 16 je default čas ve Skyrimu, jednička je reálný čas.
Qoliker: Moje chyba je to jen částečně, neměl jsem lézt do jeskyně. To že je léčící quest nesplnitelný je chyba Bethesdy.
EDIT: Tak tohle mě zabilo http://www.youtube.com/watch?v=1j-EyBNZozE

Měl sis hlídat zda jsi nemocný, či nikoliv. Navíc i náhodné npc tě upozorňují, že nevypadáš dobře. Bugy v tak rozsáhlém RPG pár dní po vydání prostě bude. Dávat kvůli tomu hodnocení 2/10 je naprostý úlet.
Teď jsem nějak nepobral - když tě NPC upozorňují, že vypadáš špatně, tak se z tebe stává upír? Nebo to může být jen obyčejná nemoc?Qoliker píše:Měl sis hlídat zda jsi nemocný, či nikoliv. Navíc i náhodné npc tě upozorňují, že nevypadáš dobře. Bugy v tak rozsáhlém RPG pár dní po vydání prostě bude. Dávat kvůli tomu hodnocení 2/10 je naprostý úlet.
Může to být i obyčejná nemoc. Ale když ti NPC říkají že vypadáš blbě tak se podívej do Magic a tuším, že Active effects a tam najdeš co máš za nemoc. Vampirism je taky nemoc takže je to tam napsaný taky. Takže se můžeš vyléčit dřív než se staneš upírem...
- Spellsword
- Doom Knight
Qoliker: Řeknu to takhle: Skyrim - 10/10, Skyrim s vampirismem - 2/10.
Tak když hraješ třeba za Dark Brotherhood, tak se to docela hodí. NPC z tvé frakce by na tebe útočit neměli a všechny ostatní, který potkáš stejně zabiješ
.
Jinak, jak říkám, na tohle musíš dávat pozor a jak ti začnou říkat že vypadáš "sick" tak se mrkni co máš za nemoc a pak stačí jenom lahvička Cure Disease nebo nějaká svatyně a je to v cajku.

Jinak, jak říkám, na tohle musíš dávat pozor a jak ti začnou říkat že vypadáš "sick" tak se mrkni co máš za nemoc a pak stačí jenom lahvička Cure Disease nebo nějaká svatyně a je to v cajku.
wordSpellsword píše:Qoliker: Řeknu to takhle: Skyrim - 10/10, Skyrim s vampirismem - 2/10.
Pro někoho je TESIII/IV/V jako vampire za 11/10. :>
Navíc pokud máš vysoký illusion skill, tak můžeš hrát celkem "normálně".
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Ale písal Spell že sa dá nastaviť real time plynie času. To a vampirism musí byť mega :O.
mato - simple