Kde kupit Diablo 3 - list
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: JamieChris#2321
Re: Kde kupit Diablo 3 - list
Co myslíš tím, že CZC budou naskladňovat 15týho ? Já si tam 15týho dopoledne jedu pro hru a jestli nebude, tak si tam sednu na kasu a počkam na ní 
-
Alfajk
- Zhar the Mad
- BattleTag: Alfajk#2436
tak to nevim na koho koukals,protoze ja to koupil od cloveka co mel 5000 prodeju za sebou a hodnoceni ve vsem 5.0 ...pochybuju o tom,ze by si chtel kazit povest jen kvuli diablu...Sullysun píše:tak aukru bych se vyhnul, a dřive ja 15.5. kody i tak neposílaji jak jsem se díval, skoro všechno prodejci bez historie, to radši ty 2-3 stovky připlatit a koupit to z obchodu
JamieChris:
No sám přesně nevim, ale to mi napsali na můj dotaz ohledně osobního odběru..Chápu to tak, že 15.5. budou rozvážet Diablo 3 na pobočky..A asi musíme počkat, až nám pošlou potvrzovací mail a hlavně sms..Pak bude možný si to vyzvednout
No sám přesně nevim, ale to mi napsali na můj dotaz ohledně osobního odběru..Chápu to tak, že 15.5. budou rozvážet Diablo 3 na pobočky..A asi musíme počkat, až nám pošlou potvrzovací mail a hlavně sms..Pak bude možný si to vyzvednout
- JamieChris
- Gorebelly
Ono záleží asi jak kde, např. Praha - Háje to má mít o den dřív než Praha - Muzeum, někde bude víc objednávek, tím pádem větší čekačka... No uvidíme, každopádně v úterý 10.00 otvíraj a já mam školu do 9.30, takže běda jim, jak mi to neprodaj
na smsku nečekám
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag: pejtrixcz#2651
tu limitku tam maj skoro zadarmo 
JamieChris:
Právě z Hájí mi přišla poplašná zpráva o vydání den předem, kterou mi pak po optání dementovali
..Takže to asi tak horký nebude..Každopádně o půlnoci si zkusim startera a odpoledne poběžim na Háje 
Právě z Hájí mi přišla poplašná zpráva o vydání den předem, kterou mi pak po optání dementovali
- JamieChris
- Gorebelly
V-tec já starter bohužel na bnetu nemam, ale jak jsem psal, UT dopo po škole tam zkusim zajet a když nebude, aspoň se dozvim kdy to mam očekávat a můžu si přes něčí guest pass aktivovat starter ... protože 15. chci hrát, to nebo to
další dny navíc už bych kolaboval
(mam zkoušky takže se pak budu muset učit a nebudu mít čas + svůj guest pass nevyužiju pro nikoho, takže bych ho pak poslal zpět a splatil dluh, už je na to tady zvlášť topic) ... bydlim kousek z Kačerova, tak tu cestu do CZC kvůli D3 ještě dam
zajímalo by mě, kolik tak můžou mít objednávek z celý Prahy...
Myslim, že díky výhodný ceně maj objednávek ranec
..Takže se tam asi s pár dalšíma pařanama potkáš..
A já pořád nevim jestli starter hrát nebo ne, protože se objevily nějaký spekulace kolem regionů..A samotnej obsah starteru mě, díky milion průchodům z bety, už tolik nebaví
(já vim, je to rouhání)..
Každopádně problém se zkouškama mám stejnej a ještě se mi tam cpe bakalářka x)).
Jo a napiš sem pak prosím, jestli ti to ráno vydali i bez sms nebo ne
..Abych si tam kdyžtak taky skočil.
A já pořád nevim jestli starter hrát nebo ne, protože se objevily nějaký spekulace kolem regionů..A samotnej obsah starteru mě, díky milion průchodům z bety, už tolik nebaví
Každopádně problém se zkouškama mám stejnej a ještě se mi tam cpe bakalářka x)).
Jo a napiš sem pak prosím, jestli ti to ráno vydali i bez sms nebo ne
máš pravdu, mě taky dorazil :-)
- Spyro
- Fallen Shaman
- BattleTag: Spyro#2728
Užijte si ho 
- JamieChris
- Gorebelly
V úterý kolem 11. dopo můžu poslat PM, jestli mi to dali nebo kdy si mam přijít.V-tec píše: Jo a napiš sem pak prosím, jestli ti to ráno vydali i bez sms nebo ne..Abych si tam kdyžtak taky skočil.
-
Alfajk
- Zhar the Mad
- BattleTag: Alfajk#2436
a muze se na battlenet zadat uz ted,nebo musim cekat ?Lomax píše:Ted mi dosel cd key z mmoboost jupi
asi se taky nemohli dočkat, psali že to budou rozesílat až v pondělí 
- SlothMaster
- Quill Rat
- BattleTag: SlothMaster#2291
Chlapi, v czc budou naskladnovat D3 uz zitra, ja si to nechavam poslat postou a potvrdili mi, ze to zitra poslou, abych to mel v utery doma. Takze v utery od rana to tam urcite budou mit.JamieChris píše:V úterý kolem 11. dopo můžu poslat PM, jestli mi to dali nebo kdy si mam přijít.V-tec píše: Jo a napiš sem pak prosím, jestli ti to ráno vydali i bez sms nebo ne..Abych si tam kdyžtak taky skočil.
Úterý je už pozdě! 
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Ty zacinas hrat uz v pondeliQoliker píše:Úterý je už pozdě!
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“

„Everybody dies but not everybody lives.“

„Everybody dies but not everybody lives.“