Tak novinky.....
Dobrý večer,
jak už všichni víte, stala se nemilá věc s kterou náš eshop nepočítal. Nicméně snažili jsme se vyjít vstříc alespon těm věrným a děkujeme Vám za to, že čekáte. Nyní mám oficiálně potvrzené výsledky.
KLÍČE Z PŘEDPRODEJE BOHUŽEL NEBUDOU! :-( ALE!
Máme tu alternativu. Jelikož se očekává ještě vlna, je možnost, že do půlnoci budou dostupné klíče určené pro normální prodej. Jejich cena je ale mnohem vyšší. Co z toho plyne:
1) Musejí se vzít z balíku klíčů, které už nejsou určeny pro předobjednávku, jejich nákupní cena je 1100,- pro eshop. Jelikož tady už není co řešit, nebudu na nikom rýžovat a nechám Vám je za nákupní cenu.
2) Klíče byly přislíbeny do půlnoci, nicméně, stejně jako vy, na tyto přisliby už jsem skeptický.
Takže!
Pokud jste zákazník, který chce počkat hlava nehlava, napište mi, že by byl zájem doplatit objednávku do 1100,- - pro zákazníky kteří nakupovali se základní cenou 989,- (slevove kupony nepocitejte) je výše doplatku 111,- - pro zákazníky, kteří nakupovali za 1039,- je výše doplatku 61,-
Takže kdo je rozhodnutý, že už čekat nechce a půjde nakoupit jinam - napište mi prosím jasnou zpravu o tom, že chcete vrátit peníze + pošlete číslo účtu.
Kdo hodlá čekat, doplatit pár korun, než aby musel draze nakupovat momentálně jinde, dejte mi taktéž zprávu, že čekáte - pokud klíče pošlou, napíšu Vám všem okamžitě email a mužeme dohodnout tyto převody (klidne staci dukaz v podobe .jpg o převodu), at mužete okamzite hrat. (nebo paypal na
honza.sotas@gmail.com)
Toto je originalni zprava od distribuce
for 90% today
on the evening
will have next part // navecer bude dalsi cast
Takže závěrem mi prosím všichni napište
1) čekám, doplatím + počítám s tím, že ne vsechno muze dopadnout jak distribuce řekne
2) nečekám, chci vrátit peníze
Ti kdo nenapíší, beru automaticky, že chtějí vrátit peníze, jelikož potřebuji znát přesný počet.
Ostatní, kteří dostávají tyto zprávy, budiž nám prominuto. Není teď čas filtrovat, kdo už se rozhodl takto a kdo takto.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za vyhrocenou situaci.
Jan Šotek
GAMEPLUG.cz
PS: Klíče dnes dojít nakonec opravdu ani nemusí, takže pokud to chcete risknout, respektive čekat alespon do te pulnoci, tak stejne napiste, že cekate, popripade do kolika.