Follower
Follower
Ahoj lidi jakeho byste mi doporučili followera? hraju tanka monka infe 3act jako vydržim už hodne slušne ale dmg schazi ma cenu jet tu kouzelnici nebo spiše templa?
Re: Follower
Prvnim krokem by melo byt smireni se s tim, ze zadnej follower za tebe nebude davat smysluplnou dmg... :-)
IMHO je lepsi jim naklikat vsechny podpurny skilly, tim ti pomuzou vic. Ja mel templare na nizkejch obtiznostech jako dalsi heal, na inferno jsem ho vymenil za kouzelnici s boostem armor/speed a jejim charmovanim.
IMHO je lepsi jim naklikat vsechny podpurny skilly, tim ti pomuzou vic. Ja mel templare na nizkejch obtiznostech jako dalsi heal, na inferno jsem ho vymenil za kouzelnici s boostem armor/speed a jejim charmovanim.
Mam to taky tak, s tim, že jsem jí narval prstýnky a neck s MF, sice je to jenom 10%, ale i tak lepší než nic (je to jenom 10%, protože je to redukovaný, ty itemy co má na sobě dávaj asi 40%, možná víc).
-
Boris
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Cecák#2119
co moja enchantreska nafasovala 1600dps 2H mace s 220 int a 180 vita zacala davat celkom slusne prdy tie otravne osicky v A2 da na 1 ranu
urcite sa vyplati viac ako templar ten ako melee hrozne rad umiera
urcite sa vyplati viac ako templar ten ako melee hrozne rad umiera
Doporučuju enchantresku. Damage není důležitá, stejně bude malá,důležitější je vitalita. Úplně nejdůležitejší je ale amulet a prsteny na magic find. Jako zbran pak doporučuju buď Blade of Prophecy (5% MF) nebo Vizier (4%MF, 4%GF).
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag: Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Abbo ... o/15930272
Tady se koukni na moji enchantress, dej ji skilly, co mam ja, dej ji podobny equip, a bude za tebe zabijet priserky v act1 aniz bys clicknul;-)
I v act3 je to ale porad slusna pomoc, a imho pro kazdy meelee char je tahle followerka jasna volba;-)
Tady se koukni na moji enchantress, dej ji skilly, co mam ja, dej ji podobny equip, a bude za tebe zabijet priserky v act1 aniz bys clicknul;-)
I v act3 je to ale porad slusna pomoc, a imho pro kazdy meelee char je tahle followerka jasna volba;-)
By mě zajímalo, jak funguje více jak 200% CRIT DMG s 0% CRIT CHANCE u tvé Enchanteres...Abbottaker1 píše:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Abbo ... o/15930272
Jinak Enchanteres může mít s přehledem 10k DPS, buffne 15% ARMOR a 3% IAS a má další dobrý ability ... takže za mě taky jasná volba.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag: Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
plechi píše:By mě zajímalo, jak funguje více jak 200% CRIT DMG s 0% CRIT CHANCE u tvé Enchanteres...Abbottaker1 píše:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Abbo ... o/15930272
Jinak Enchanteres může mít s přehledem 10k DPS, buffne 15% ARMOR a 3% IAS a má další dobrý ability ... takže za mě taky jasná volba.
...jsem si ani nevsiml, proste jsem ji nahazel nejlevnejsi veci s hodne int a vit a nejakym critem, ale mas pravdu, je to samosebou blbost, zkusim tam dat nejaky crit chance, jestli zbydou goldy nekdy, jsem se pobavil ted docela...
až 10K DPS?plechi píše: jinak Enchanteres může mít s přehledem 10k DPS, buffne 15% ARMOR a 3% IAS a má další dobrý ability ... takže za mě taky jasná volba.
nevíte jestli followeři mají nějaký crit/crit dmg v základu? asi ne co...
Moje ench. má přes 5k DPS a má jenom to, co jsem našel s 0% CRIT. Když přídáš lepší itemy s CRIT, IAS, INT a +DMG, tak to dá okolo 10k.orisk93 píše:až 10K DPS?plechi píše: jinak Enchanteres může mít s přehledem 10k DPS, buffne 15% ARMOR a 3% IAS a má další dobrý ability ... takže za mě taky jasná volba.to ani není možný ne? teda pokud nedáš enchantress topové předměty pro WD/wizarda nebo nejede glass canon...dead enchantress makes 0 DPS...
nevíte jestli followeři mají nějaký crit/crit dmg v základu? asi ne co...
Základ followera je 0% CRIT CHANCE a 50% CRIT DMG.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile