Reakce Jaye Wilsona na interwiev s Davidem Brevikem.

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
TrackThor
Doom Knight
Re: Reakce Jaye Wilsona na interwiev s Davidem Brevikem.

Příspěvek od TrackThor » 20.08.2012, 16:24 hod.

v0kurka píše:asi jsem divnej, ale odvolání ředitele DPP nebo odsouzení ruskejch punkerek mi přijde jako větší skandál. tohle je zhruba na úrovni fotky kalhotek Paris Hilton, takže se pousměju, mávnu rukou a jdu dál. naprosto nechápu ten humbuk, vysvětlí mi někdo význam, nebo cíl tohoto propírání?
f*ck můžou psát jen hráči ne blizz zaměstnanci :D
Mr_Ex píše:Mimoto nelze opomenout paralelu chování D3 týmu vůči hráčům, které vůbec neposlouchají a dělají si pořád "to svoje". Tím vzniká onen "F*** that loser" efekt...
aha oni ty změny dělaj kvůli sobě, oh wait
Obrázek

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 20.08.2012, 16:34 hod.

jelikož jsem se stal z neznámého důvodu obětí cenzury, tak se této plodné diskuze nebudu nadále účastnit. asi jsem měl být více nenápadný jako reptilesvk. příště prosím rovnou ban, protože bych rád prezentoval všechny, nebo žádné své názory.

chudák J. Wilson, stal se obětí "vymožeností" virtuálního světa. hotl na internetu platí 24/7 "cokoli řeknete, může být použito proti Vám". a lidé si to dostatečně neuvědomují. alespoň tím dal signál - vy s veřejným profilem jste kompletní naivní hlupáci, ale ani vy se soukromým profilem nejste bez rizika.

kojot
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 20.08.2012, 18:55 hod.

v0kurka píše:naprosto nechápu ten humbuk, vysvětlí mi někdo význam, nebo cíl tohoto propírání?
Lidi totiž netolerují u ostatních to, co sami běžně dělají. Jestli to opravdu řekl, tak je to smutné, ale při tom když to napsal vystupoval jako soukromá osoba,takže je mi to jedno. To, že mu mohlo dojít, že se to všichni hráči dozvědí je věc druhá a příště si asi rozmyslí, než něco podobného napíše. Mě osobně je jedno, co si JW píše, stejně je to troll :D a taky ho moc nemusím, ale to že je Brevik looser je pravda.
Obrázek

sensation86
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Sensation86#2551

Příspěvek od sensation86 » 21.08.2012, 11:43 hod.

Nevim neumim anglicky .... :-D

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 21.08.2012, 17:20 hod.

Já myslím že to můžu zamknout, stává se z toho akorát spamovací téma .)

Zamčeno

Zpět na „Obecně“