Koukam, ze se tady zvrhla celkem zajimava diskuze, zatimco jsem tu nebyl...
Tak za
1) Jak Mara psal, zpusob, jakym to hraju ja, vznikl a je OFICIALNE povazovan za naked hrani, at se Vam to Daemone ci hami libi nebo ne...Vznikl takto davno pred tim, nez Vy jste se dozvedeli, ze neco takoveho existuje, takze zpochybnovat to je trosku pozde
2) Pokud hrajes i bez merce, prosim, nikdo Ti nebrani, ale puvodni zamer naked bylo udelat hru takovou, ktera bude o poznani tezsi, presto DOHRATELNA I NA HELL obtiznost...To byl zakladni zamer, a take to, aby to nelimitovalo i slabsi buildy...Pokud budes hrat bez merce, tak jsi dost omezeny ve vyberu toho, jak to budes hrat...Navic, jak jsem rekl, dohrat i HELL, ktera je z meho pohledu jedinou opravdovou zkouskou pri normalnim HC hrani bez prehozu. A mnohem extremnejsi zkouskou pri naked...Povsimni si take, ze jsem to hral celou dobu na p8 a v planu byl Hell na p3, tedy rozhodne nic jednoducheho...Ty jsi to, pokud vim, hral na p1, coz ma sve vyhody, ovsem uznavam i nevyhody
3)Styl hrani, ktery jsi popsal - tedy nekupovani lahvicek, a vicemene niceho, je nazyvan Ironman, a je to jeste daleko vetsi vyzva, pokud si zakazes i ozivovani merce a vyber merce, coz je logicke, hral jsem to tak a dohrat i Normal je vyzva, tedy na p8
4)Nemusis mit strach, nesoutezim ani s Tebou ani s nekym jinym, tu hru hraju pro radost a abych zaplnil tu trochu volneho casu, co mam, presto myslim, ze to, co tu za chvilku napisu Te potesi
5)Preju Ti jen to nejlepsi, co se tyce jak RL, tak i hrani, ale bud opatrny na svuj ton, mit vlastni nazor neni spatne a kazdy ma na nej samozrejme pravo, presto nektere Tve vyroky znely urazlive nejen vuci me, ale i vuci spouste mnohem lepsich hracu nez jsem ja...
6)Muj nazor je ten, ze vzhledem k tomu, jak je D2 stara hra je uzasne, ze je tu i po tolika letech komunita lidi, kteri se ji bavi, ale logicky je dost mala, a proto vyvolavat tu jeste zbytecne spory mi prijde zbytecne a hloupe
7)Preju hodne stesti Vam vsem
Tak co se tyce Espady a jeho putovani A5NM, tak bylo velmi kratke, protoze hned v Bloody foothills dostal dve rany od jednoho z minionu Dac Farena nebo jak se ten malej tronda jmenuje...Stalo se to v okamziku, kdy jsem pokladal celo situaci z poklidnou a tudiz se rozhodl udelat screenshot, no ju, reporterska stupidita, tak v ramci maximalni vernosti podani reportu za tu pul sekundu, po kterou jsem presouval mys z bodu, kde stal Espada na bod, kde byl zabijen Boss, dostal ranu, ktera mu ubrala vic jak pul zivota (na screenu si povsimnete double enchantu Bosse, navic se jednalo o fire dmg, takze tri elementy najednou) a nez jsem si uvedomil, co se deje, dostal i druhou, ktera znamenala konec..Nezabil ho Boss, ale jeho minioni, kteri nesou v NM i Hell ty same vlastnosti jako Boss...Pri pouhych 700HP a (-)30%Ress all to stacilo...Samozrejme pri rychlejsi reakci se to dalo zachranit, ale mluvil na me synek, ja se nesoustredil na 100%, navic jsem to necekal, ja blb, a dilo bylo dokonano...Jinak receno velmi stupidni zbytecna noobska smrt
Screen pred
smrti
A po
smrti
Diky za pozornost a komentare vsem, i Tobe Daemone