určitě, pošli mi zprávu s Tvým battle.net tagem a zkontaktujeme se ve hřeFoxmaster píše:Ahoj,
měl bych zájem 5 rukavic...Je to možné?

určitě, pošli mi zprávu s Tvým battle.net tagem a zkontaktujeme se ve hřeFoxmaster píše:Ahoj,
měl bych zájem 5 rukavic...Je to možné?
Chestku craftim,cenu to ted z hlavy nereknu,ale vzhledem k tomu,ze na ah si koupis doslova za par goldu,kterou potrebujes se to ani moc nevyplati....Wixxia píše:Ahoj
Koukám, velice kvalitní a lákavá nabídka. Rádoby škoda, že už vycraftovávat ruce nepotřebuju. Po tom, co nabízíš bych šáhla okamžitě. To je skoro fakt zadarmo. Supra. Takových lidí by to chtělo více.
Mohu mít Peckoslave otázku?? Neznáš někoho, kdo už umí vycraftit zbroj?? Ani ne, že bych to po něm chtěla, ale chtěla bych vědět, kolik za to chce přesně goldů Artisan. Nikoho osobně takového neznám. Nevíš tu cenu??
( Jen pro zmínku, samozřejmě pochybovat o Peckoslavovi už díky tak nehrabivé ceně se podle mě ani nedá, ale ten, kdo věří tomu, že " zelený " z vás ani náhodou neudělá " zelenáče " je dost neopatrnej![]()
)
Si precti patch notes:-)ReptileSVK píše:na margo wixxia : lebo mas zelene meno Peckoslav.
Tie Mojo idu? Lebo ja mam tiez recept na grand mojo, ale je to len item level 61 a generuje mi ozaj slaboty.