Funguje vůbec GOLDSKIN?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Majky_majk
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:MightyMike#2828
Funguje vůbec GOLDSKIN?

Příspěvek od Majky_majk » 03.10.2012, 08:20 hod.

Po měsíci jsem si včera zahrál D3 a zjistil jsem, že hodně padly ceny na aukci... za 1,8M jsem si koupil GOLDSKIN.

Nicméně přišlo velké zklamání. Byl nějak významně upraven drop zlata?

Se starou výbavou (GF s 5NV cca 250) jsem za svojí obvyklou cestu v A1 nasbíral okolo 230k zlata. Včera jsem nasbíral s goldskinem (GF s 5NV cca 340) pouze 160k zlata.

Taky jsem ani jednou neviděl ten efekt, že by z nějakého monstra vypadlo zlato po hitu.

falen
Wraith
BattleTag:falen#1289

Re: Funguje vůbec GOLDSKIN?

Příspěvek od falen » 03.10.2012, 09:39 hod.

Zlato po tvém hitu nebo po tom co do tebe praští potvroa padá opravdu jen zřídka a v malém množství. Kdyby to padalo často a ve velkém množství tak si stounu a nechám do sebe mlátit nějakého chudáka a mám nahrabáno... . Goldskin jsem si taky koupil a je to znát. V A1 jsem měl ale také menší zisk s goldskinem, tak jsem začal farmit A2 a tan už to bylo znát.... .Takže pro mě goldskin funguje, ale musím jít A2. Beru ho méně často protože nyní zkouším chodit A3 a tam by to asi nebyl dobrý nápad... .

Edit: ješt ě k těm vysokým číslům MF a GF, absolutně nedoporučiji... . Chdoil jsem s MF 300 s NV a padalo ho*no, Nyní mám max 150 s NV a sem tam spadne i item LVL 63, předtím to byli vždycky ilvl menší než 60... . u GF to platí taky... . ASpon tak se to chová u mě.... . Ještě zajímavost je že úplně pokaždé když mám NV4 a killnu elitu tak NIKDY nepadne rare předmět :-D... . Divné že ?

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 03.10.2012, 09:50 hod.

Funguje , rovnako ako vsetky fajnove, specialne a extra ospevovane legendarky :p
A funguje vobec mf a gf? Ja myslim, ze tak z 50% :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

onsit
Quill Rat

Příspěvek od onsit » 03.10.2012, 10:10 hod.

MF neovlivnuje LVL predmetu jaky padne, to je ovlivnovano prostředim, teda ACT.
MF ovlivnuje kolik bude mit predmet affixu, pokud mas maly MF, tak Ti treba padne 6 fialovejch a jeden povinnej RARE (NV5). Pokud mas MF vetsi tak ti misto fialovejch, ktere maji max 3 affixy, padne RARE s 4 a vice AFF.

Proste pri generovani AFFs u budouciho dropu z Elite group se ti pomoci MF zvedne sance na vice rare predmetu.

Ja jedu s malym MF (235%c NV) a 75% predmetu lvl63 maji pouze 4 AFFs
Takhle jsem to pochopil ze clanku na foru na netu,

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 03.10.2012, 20:10 hod.

Tak jsem z toho fakt trochu jelen a asi už ani trochu nerozumim mechanice fungování GF.

Nicméně, dneska jsem si udělal na act1 4x runy.

Ten první s mojí DPS výbavou, kde jsem na nějakém 110% GF (z valorů, followera a PL) a nasbíral jsem 110 tis.
Druhý s mojí "tank" výbavou, kde jsem na 145% GF a nasbíral jsem 145 tis.
Třetí s mojí standard farmící výbavou s nějakejma +- 300 MF a GF a nasbíral jsem 240 tis.
Poslední s mojí farmící výbavou s goldskin, kde mám GF na capu a nasbíral jsem 168 tis.

WTF? Jako sorry, ale opravdu mi přijde, že polovina herních mechanik světa D3 má asi stejnou propracovanost a spolehlivost, jako věštba u automatu za 10,- Kč, ze kterého vyjede lísteček s nápisem, že budete mít trojčata.

Act 2 vyzkoušim... já nejraději farmil Act1, protože ta rychlost prostupu je větší a můj farmící gear na act2 není (i když dneska po všech updatech už možná jo).

Ale to přece nic nemění na té samotné mechanice. Jak je možné, že mi s menším množstvím GF padají i 2,5k hromady a s větším GF se nedostanu nad 1,6k. Vždyť to nemá hlavu ani patu.

A v mém testu jsem ještě zapomněl dodat, že s mojí DPS výbavou trval run jen 17 minut.
S tank výbavou 19 minut.
S farmící výbavou 20 minut.
A s goldskinem 24 minut... asi proto, že jsem se subjektivně snažil více sbírat i dál, abych Goldskin v testu nějak neošidil.

To by statistiku s goldskinem posunulo ještě níže :-(.

používej tlačítko upravit. kojot OK

Odpovědět

Zpět na „Obecně“