MF turnaj podruhe

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj podruhe

Příspěvek od Fraxinus » 09.10.2012, 17:11 hod.

Tak, znovu připomínám: kdo tak ještě neučinil, ať tak v následujících hodinách učiní.
Do druhého tématu sepsat
1) build
2) seznam nalezených předmětů + link na screenshoty, bodový zisk
3) link na excelovský soubor se seznamem předmětů a rozdanými body
4) stručně shrnout, jak se za postavu hrálo

Děkuji.
Konec bude dnes 9.10. ve 23:59.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 09.10.2012, 17:37 hod.

Panebože...já věděl, že jsi a nedělej, že nejsi...áááh :) Celkem pěknej kamínek od Pindla. Jináč....konečně, asi po 50-ti zelených amuletech, mi padl Arcanna's a díky němu mám kompletní všechny základní sety. Dále jsem zkompletoval Sazabi's set, z IK mi chybí "jen brnění" :) a díky elite unikátu Heaven's Light (Mighty Scepter) jsem dosáhl na magickou hranici 600 bodů :) Dále mi padlo třeba Verdungo, Gore Rider, Gimmershred, Demon Limb, už třetí Rainbow Facet (Venom). Goldstrike Arch a Spike Thorn. Tolik z mého dvoudeního putování ve světě Diabla, když jsem byl mimo net.

raisen: Velká gratulace k Ber. Do té truhly taky pokáždé nakouknu...někdy i pomalu za cenu smrti. Protože tam mám z 90% bosspack Lordů. Občas je to pěknej humus. Největší pak, když se na mi namixují s Mephistem a boss má třeba Conviction. To je pak jízda :D

Fraxinus or RIP: Mohli by jste trošku přiblížit vo cen go? Já jen, že mám v hlavě pár charů, které bych chtěl načnout. Tak abych si nějakej dal do zálohy na další akci :) Díky.

Adviser

Příspěvek od raisen » 09.10.2012, 17:41 hod.

Tak jsem turnaj ukončila nalezením 300. předmětu :-)

Chtěla bych poděkovat Honzovi za to, že s tímhle nápadem přišel a za pořadatelství :-) Jsem moc ráda, že se konečně nějaký náš turnaj rozjel a že to oživilo naši komunitu a snad i trochu více stmelilo. A že Honza se zase vrátil k hraní a na fórum, to je moc fajn :-)

Co mi asi tak nejvíce udělalo radost.. Tak například mám radost z toho, že Dark_Deamon dotáhl svůj oblíbený build (tedy myslím, že je oblíbený :-) na Guardiana a překonal ten prokletý přechod Nightmare - Hell a že mu ta postava ještě stále žije (tedy aspoň v době, co to píši, ano :green: ). A také mu patří velká gratulace k jeho 600 bodům!! :twisted: a gratuluji ke kompletu normal setů. A přeji, ať mu ty M'avina's rukavice a Diadem padnou.

Dále mám radost a respekt z toho, že Dragonius, který nemá moc zkušeností s HC a ve hře je v podstatě začátečník, takže nemá ani moc zkušenosti s hrou (tedy jednou to psal, tak snad se neurazí :D ) se dostal se svojí HC postavou docela daleko. Je to fakt paráda a přeji Ti, ať to s ní úspěšně dotáhneš až na samotný konec hry :-)

Také mě překvapilo, že Marek rozehrál Fire Sorceress - nějak jsem zvyklá na to, že spíše hraješ druidy, barbary a paladiny :-) Se zájmem jsem Tvůj postup sledovala, jak si vedeš :-) Škoda té smrti. Ale to už k té hře patří a aspoň budeš mít zase čas na Tvého Clerica, víš, že jeho příběh je kdesi zahrabaný v HC příbězích :green:

Frax mi zase ukázal nový, nevšední a docela obtížný build, který jsem si připsala do mého seznamu buildů, které bych jednou ráda vyzkoušela :-)

Příjemně mě překvapilo také to, že se zde objevilo pár nových lidí a přidali se k nám :-) Jen více takových!

A samozřejmě mám radost z mých nalezených věcí, tedy hlavně z těch, které mi padly vůbec poprvé, a tak jsem to ani nečekala, že by mi někdy padly :D Hlavně je aspoň nějakou dobu neripnout, abych si jich mohla užít :lol:

P.S.: Škoda že Kroltha jsme sem nedostali :D To by byla příjemná nostalgie :-)

Jo a těším se na ten váš další turnaj >:D
HC grál: 537/516 (-21)

Warlord

Příspěvek od RIP » 09.10.2012, 17:43 hod.

Diky Fraxi, prave jsem chtel udelat to same, ikdyz screeny, jak jsme se dohodli, mohou pockat, ostatni body jsou dulezite pro to, aby Vam mohl byt zapocitan vysledek ;)

@Daemon:Tak to trochu nakousnu - nebude zadny build, ani postava, kterou by sis SAM MOHL VYBRAT ;)

Edit:Jo, a velka gratulace k 600tovce, rikal jsem, ze se to da v pohode

Edit2: Nevim, co budes chtit Daemone za itemy, ale mohu Ti nabidnout to, co Ti chybi ze setu Mavinas, pokud budes mit zajem, pripadne to IK brnco, je too na Tobe

To plati i k Tobe Eli, a diky za Tva slova, to vzdycky potesi ;)

Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.10.2012, 17:55 hod.

RIP: Takže bys mohl jít ostatním příkladem a ještě uploadnout svůj excelovský soubor ;) Jinak nz.

Eli, velká gratulace. A s "mým" buildem hodně štěstí. :wave:

Dark Deamone: Paráda a také velmi gratuluji k bodovému zisku
...jinak RIP už to nakousnul, tak se dál neptej, jinak bude tvá zvědavost v konečné verzi dalšího turnaje "zohledněna" :P :green:
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 09.10.2012, 18:13 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 09.10.2012, 18:06 hod.

ano raisen, máš pravdu a nezlobím se :)
Zkušeností mám minimum, ale teď za dobu hraní MF turnaje jsem jich pár posbíral, ale ještě mnoho a mnoho mě jich čeká. Nicméně nic to nemění na věci, že jsem si turnaj užil a tím chci vlastně taky poděkovat Honzovi, že s tímto nápadem přišel a s očekáváním se těším na to, co se momentálně připravuje.

Jinak určitě gratuluji Dark_Deamonovi k "pro mě" magické 600 bodů, ale vlastně i všem zůčastněným :)
Štěstí přeje připraveným...

Warlord

Příspěvek od RIP » 09.10.2012, 18:18 hod.

Ach jo Fraxi, bal jsem se, ze to reknes...Neni problem s tou tabulkou, spise s jejim ulozenim na web, bohuzel tady je ulozto zakazane, je nejaka jina moznost krome toho, ze nekoho pozadam, aby udelal uploa za me :oops:

Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.10.2012, 18:25 hod.

Rapidshare nebo něco takového, ale tam bude zákaz nejspíš taky.
...Ancients, go, go go!

Warlord

Příspěvek od RIP » 09.10.2012, 18:55 hod.

Tak ani to neklapne, bohuzel....Nezbyva mi tedy nic jineho, nez nekoho poprosit (hlasis se dobrovolne :lol: ?), aby to udelal za me, tady z prace neuploadnu nic :roll:

Adviser

Příspěvek od raisen » 09.10.2012, 18:57 hod.

Máš SZ :-)

Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.10.2012, 19:11 hod.

já to klidně udělám taky, ale když se Eli už nabídla, nechám to na ní. Krom toho mi dlužíš odpověď ze včerejška. :)
...Ancients, go, go go!

The Butcher

Příspěvek od Attia » 09.10.2012, 20:05 hod.

Velká gratulace všem co přežily. Já svou assu zas ripnul (nejsem pravda moc HA plajer) a pak už se mi moc nechtělo jet znovu, navíc mě momentálně chytlo T2 takže nebyl ani čas.

Ale jak říkám velká gratulace všem co přežily a dojeli do konce...nejvíc asi závist Raisen na její dropy tipu WF, DF a SoJ...Wf jsem dropl jedinkrát na serveru, DF nikdy a SoJ taky jedinkrát, takže fakt mazec...;-) Uvidníme jakej bude další turnaje jestli bude větší motivace než je zatím teď pro mě T2...;-)

Quill Rat
BattleTag:Smrtonoska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrtonoška » 09.10.2012, 21:19 hod.

Lidičky, dojel sem :-)
Nestihl jsem dohrát HC Assu, až na konec hellu bohůžel, zastavil mně čas a to, že jsem unavený. Pravděpdobně budu pokračovat dál, ale už mimo soutěž a pomaleji! Postave je totiž stále na živou, zbývá mi prakticky 2 a 6 quest v 2 aktu, a 3 až 5 akt. Doufám že se mi to podaří!
S pozdravem!
Guardian Lakira VII, Level 97, Assa, Battle.net
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!

Adviser

Příspěvek od raisen » 09.10.2012, 21:21 hod.

Tak to hodně štěstí :-)

Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.10.2012, 21:32 hod.

hodně štěstí taky přeju ;) A díky za účast.
...Ancients, go, go go!

Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 09.10.2012, 21:32 hod.

Tak jsem už na 100% upravil svůj progress. Je tam i video, kde jsou zaznamenány všechny dropy. Bohužel jsem to musel dát na ulozto.cz, protože youtube mi napsalo, že je video příliš dlouhé (19:36 min./113 MB) :roll: Přemýšlel jsem, co tam dát za písně. Snad nikoho neurazí ty, které jsem tam dal :)

Dragonius: Děkuju.

Fraxinus: Nééé....to nééé. Možná tuším o co půjde. Já nechci hrát za ty borce :D A pokud půjde o nějaký hnusárny :), tak bych si klidně dokázal vybrat, ale mezi ženskýma :)

RIP: No...mám velké morální dilema. Páč jsem si řek, že si všechny itemy poctivě najdu. Navíc jsem si k tomu vytvořil i jakejsi takejsi web. Teď jsem si uvědomil, že než to všechno zaktualizuju tam, tak bude další měsíc v tahu :D Ale zpět k tvé nabídce...hodně moc, fakt moc bych tu M'avinu chtěl. Na druhou stranu, by mi to přišlo jako podvod sám na sebe. Sakra to je prekérní situace.

raisen: Pěkně a výstižně jsi to napsala. Pod to se dá jenom podepsat. A máš pravdu. Cold Amazonka je snad můj nejoblíbenější build v D2. K těm rukavkám a diademu, to bude ještě chtít toho Matrona :) Já zas gratuluji tobě za pěknej souboj a fakt parádní dropy. To se jen tak nevidí ;)

Čest a sláva všem zúčastněním. Ať živým nebo mrtvým. Myslím, že to stálo za to a turnaj se opravdu povedl.

Wraith

Příspěvek od Ferek » 09.10.2012, 22:07 hod.

Ahojte, takže progress mám dokončený je tam všetko potrebné, dúfam že som na nič nezabudol :).
Na záver sa Vám chcem všetkým poďakovať, ktorí ste sa turnaja zúčastnili či už úspešne alebo nie a takisto veľká vďaka patrí hlavne RIPovi za vyhlásenie turnaja.
Čo dodať na záver, ja budem určite s mojim Durim pokračovať ďalej spolu s dvorným pomocníkom Emiliom :) v ďalšom postupe. Chcem to dotiahnuť do konca pokiaľ sa bude dať, lebo zatiaľ som to so žiadnym charom nedotiahol až na Guardiana, max. bol asi II. akt Hell.

Adviser

Příspěvek od raisen » 09.10.2012, 22:09 hod.

Tak to i Tobě přeji štěstí s barbarem :-)

Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 09.10.2012, 22:20 hod.

to Smrtonoska a Ferek: preju Vam hodne stesti v dalsim pokracovanim ve hre :-)
Štěstí přeje připraveným...

Warlord

Příspěvek od RIP » 09.10.2012, 22:50 hod.

Sorry, ale clovek musi v praci taky makat, coz byl posledni ctyri hodky muj pripad...

Eli, pokud jsi stale na prijmu, posilam soubor, Fraxi, dik ;)

Co se tyce Tebe Daemone, zalezi na Tobe, je ma povinnost Ti tuto odmenu nabidnout, pokud ji nevyuzijes, tak pravo vyberu prechazi na dalsiho v poradi ;)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“