Jako to ze se mi zdalo, ze mi umrel HC barbar na nightmare na zawallovani a arcane, to moc zajimave neni.
Druhy sen mel pravdepodobne inspiraci na tomto foru, protoze jsem tady cetl vlakno jak lidi farmi Leoric's Signet http://eu.battle.net/d3/en/item/leorics-signet. Tak se mi zdalo, ze jsem se rozhodl tento ring taky farmit. No padnul mi hned jak jsem vlezl do 2. actu na normal a navic s top rollem 30%. Pak jsem sel do obchodu a chlubil se timto super dropem prodavacce. Tam mi pani rekla, ze to je sice super drop, ale ze ma chleba, ktery ma 20% do expu a ze se da pouzit misto toho ringu a je daleko levnejsi. Tak jsem si rikal, ze to vyzkousim. Vymenil jsem chlba za ring (technicky nevim jak jsem to udelal), ale mel jsem normalne na postave misto ringu chleba a fungovalo to. Tak uz jsem se tesil, jak zacnu davat zazracny chleba do aukce a jak budu bohaty. Nacez kdyz jsem se pak chtel lognout na battle.net, tak jsem mel bloknuty ucet. Sesmolil jsem email a Blizzard mi odpovedel, ze mam dozivotni ban na vsechny jejich hry, jelikoz jsem podvodnik.