Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:
Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od Fraxinus » 22.10.2012, 19:35 hod.

Vážená dámo (dámy), vážení pánové.

Po úspěchu předchozího turnaje je tu připravena nová soutěž.
Předchozí turnaj byl zaměřen na magic find, tedy na štěstěnu. U štěstěny to zůstane, ale nalézání předmětů nebude hrát takovou roli jako před tím. Zde jsou pravidla ve své úplnosti:

Oficiálně začínáme 2.11.2012 v 8:00 - konec bude pro "neaktivní" 31.12.2012
Konec turnaje je předběžně stanoven na konec prosince. Může se změnit v závislosti na počtu účastníků a jejich postupu.

1) Turnaj se hraje pouze HC. Pořadateli jsou RIP a Fraxinus.

ROZLOSOVÁNÍ - http://www.youtube.com/watch?v=7kkqtOtoxz0
2) Přihlášeným účastníkům bude dle losu přiřazen build dle náhody. Losování provedu v excelovské tabulce, kterou připravil RIP a já do toho přidal potřebné losovací funkce. Bude tedy přidělen druh postavy, dva hlavní skilly (2x20 skill bodů), dva vedlejší skilly (2x10 skill bodů), jež budou vybírány ze dvou košů, které výrazným způsobem snižují pravděpodobnost, že vylosovaná postava bude nehratelná. Následně bude vybrán losem merc a jeho druh.
3) Hráč je povinen tyto vylosované skilly maxovat a používat prioritně, samozřejmě smí využívat i jiné skilly, ale jako podpůrné. Pokud bude vylosován merc, jehož může používat až od např. 3. aktu, smí do té doby využít jakéhokoliv jiného.
4) Los proběhne po uzávěrce přihlášek a jeho průběh a výsledek bude zveřejněn na youtube.
5) V případě, že bude hráč hrubě nespokojen s vylosovanou postavou, bude mu umožněn reroll. Riziko, že bude vylosováno ještě něco horšího, nese hráč. Tento druhý loss už na youtube zveřejňovat nebudu. V případě provedení druhého losu následuje penalizace 500 bodů (odpovídá zhruba polovině bodů za dohrání celé obtížnosti normal na players 8).

HRA
6) Každá lokace se smí navštívit pouze jednou a musí být dohrána na stejný players. Runování na MF nebo expy je přísně zakázáno.
7) Pokud někdo zachrání sebe save and exitem, u dané lokace dá do hodnocení players 0, a raději ať se s tím vůbec nechlubí, neboť tím poruší princip tohoto turnaje. Esc je možno použít pro rozmyšlení se nad situací (drobný RIPův ústupek) nebo pro pauzu.
8) Bodování bude uznáno za odehrání pouze celé lokace. Zakončení hracího dne bude standardně možné vykonat po nalezení waypointu a jejímu aktivování, nebo při dokončení aktu. Na začátku dalšího hracího dne začíná postava na waypointu, kde skončil, a dokončí čištění lokace v místech, kde ji ještě nevyčistil, na stejné players. Pokud se potřebujete dostat někam přes již probádanou oblast, pak průchod a počet zabitých monster omezte na nejnutnější minimum a jejich případný drop nechte ležet.

PŘEDMĚTY
9) Hráči startují s bílými předměty na levlu 1 a prázdné sloty smí během prvního aktu zaplnit dalšími bílými věcmi
10) Bílé věci smí být i socketovatelné, superior nebo ty méně kvalitní nebo éterické. Ale nesmí se do nich vložit žádné gemy, jewely nebo runy. Musí to však být ty, které lze nalézt v prvním aktu normal. Tyto předměty však musí být nalezeny nebo koupeny ještě v 1. aktu, později už ne. Jejich seznam viz Příloha 2.
11) Předměty, kterými smí hráč tyto bílé předměty nahradit, jsou POUZE unikáty, které si sám najde nebo vygambluje.
12) Magický, setový, crafted nebo rare nebo socketovatelný předmět nebo runové slovo (kromě realmových) nebo cokoliv smí hráč nasadit pouze v případě, že u něj v průběhu 5. aktu provede perzonalizaci u Anye. Tím jej z pohledu pravidel "přeměníte" v unikátní předmět, který smíte nasadit. Každopádně vybírejte moudře, zda je takovýto předmět skutečně natolik kvalitní. Perzonalizaci smíte provést ještě před dokončením obtížnosti. Pokud ji nevyužijete, nesmíte se z vyšších obtížností pro to vrátit. Za všechny tři obtížnosti tak máte možnost ke zunikátnění celkem tří předmětů. I ty však musí být untwinklé.
13) Unikáty, které máte na sobě, smíte nahradit jinými unikáty i perzonifikovaným předmětem.
14) Merce lze obléknout do MF výbavy (socketovatelné brnění a helma s topazama; zbraň zůstane bílá nebo unikátní), dokud nenajde jeden kus unikátního brnění pro sebe a druhý pro merce, resp. jeden kus helmy pro sebe a druhý pro merce. Na sebe můžete navléct jakékoliv postavou nalezené charmy, a to bez omezení. Vrhací láhve jsou povoleny bez omezení. I ty musíte sami najít.
15) Své unikátní nálezy screenujte, budou za ně také drobné body. Screenshoty provádějte i u perzonifikace předmětů.

ZÁZNAM

16) Záznam "ečívmentů" provádějte do excelovské tabulky, kterou již máme připravenou. Ke stažení zde: rhch-tabulka-pro-zaznam-skore-xls. Zde na fóru budou jednotliví hráči vést stručný přehled v tomto tématu: viewtopic.php?f=132&t=7365
17) Tabulka obsahuje vzorce, které vypočítají bodový zisk za úplné vyčištění a prozkoumání jakékoliv lokace. Body budete vidět po zapsání výsledků ihned.
18) Do světle modrého pole zadáte u příslušné obtížnosti číslo, které znamená players X, na který jste lokaci odehráli.
19) Úplné dohrání lokace doložte screenshotem mapy lokace. Bude jich však nutno udělat více v případě např. Durance of Hate na NM a hellu.
20) Pokud danou lokaci hráč nedokončil celou, vynechal, nebo střídal během jejího hraní players, zapíše výsledek 0 nebo kolonku nechá prázdnou.
21) Zde na webu občas prostřednictvím screenshotů statů informujte, jak má vaše postava rozvrženy skilly a staty. Minimální frekvence nechť je po každém odehraném aktu.
22) Nalezené unikátní předměty zapíšete do světle modrého pole na druhém listě v excelovském souboru jako jedničku. Pravidla jsou stejná jako u MF turnaje (takže i když ho najdete třeba 10x, bude se počítat jen za jednou), jen je bodování vynásobeno deseti. I tak nebudou mít příliš velkou váhu v konečném bodování, neboť budou všichni nacházet unikátů plus minus stejně. Odměnění za nalezení extrémně vzácného unikátu bude samozřejmě už svou váhu mít, ale vzhledem k povaze hry se to povede maximálně jednomu, výjimečně dvěma.
23) Hráči, kteří potřebují pomoci např. s postavou, kterou mají hrát a jak zabít toho a toho, se mohou obrátit na pořadatele do tohoto tématu. Ti jsou povinni jim bez zbytečného odkladu odpovědět.

ZÁVĚREM

24) Pokud někdo ripne, bude mu na žádost umožněn reroll bez penalizace. Žádost o reroll přednese v příspěvku, kde svůj rip oznámil. Vyčká potom, dokud mu pořadatelé nevylosují novou postavu. Jsou tak povinni udělat bez zbytečného odkladu (tj. nejdéle do 24 hodin). Když o reroll po ripu nepožádá, smí novou postavu rozjet ihned, a bude stejná jako ta předchozí. Tabulku uloží stranou, aby byl zachován počet bodů, a v závěru turnaje se bude počítat nejlepší výsledek ze všech postav hráče.
25) Až turnaj skončí, odevzdá každý účastník svůj excelovský soubor s nejvyšším skóre buď někam, odkud to lze stáhnout, nebo na mail: fraxinus@diablo3.cz
26) Hráči, kteří prokazatelně budou porušovat pravidla (týká se zejména pravidel o předmětech a o neopakování nájezdů) nebo budou ignorovat pořadatele a jejich nařízení, budou diskvalifikováni. Hrozbě diskvalifikace se vystaví i v případě neuposlechnutí bodu 25 a nedodáním screenshotů dle bodu 19.

Hodně štěstí vám přeje Fraxinus a RIP. :wave:

Aktualizace pravidel:

Jak jsem řekl o stránku či dvě dříve, turnaj budu postupně ukončovat pro některé lidi, protože bych s tím pak měl příliš mnoho práce najednou. K 31.12.2012 v turnaji skončí a budou oficiálně vyhlášeny výsledky těm, kteří:
1) se svými postavami ripli
2) mají své postavy rozehrané, ale dlouhodobě o ně neprojevili zajem
3) nevyvíjejí dostatečné úsilí, aby svou postavu dohráli (takže všechny postavy, které jsou dosud na normalu nebo v začátcích nightmaru)
4) si sami řeknou, že již v turnaji pokračovat nechtějí

Ti, kterých se to týká, mají od nynějška až do Silvestra povinnost dát své screenshoty a reporty do pořádku, jinak budou sráženy body.
Také ocením, pokud mi na fraxinus@diablo3.cz pošlete svůj xls soubor ke kontrole.
Zároveň již do tohoto turnaje nebudou přijímáni žádní noví hráči a pokud někdo ripne, již mu nebudu losovat novou postavu.


V turnaji skončí na základě diskvalifikace ti, kteří své postavy ani nerozehráli nebo vůbec neposílali reporty.

Aby se předešlo dohadům, říkejte mi VŠICHNI, tudíž i ti, kteří již dříve řekli, že končí,ZDA JSTE SKONČILI, nebo si přejete DOTÁHNOUT POSTAVU DO KONCE (k čemuž vám účast prodloužím). Pokud nedáte vědět, rozhodnu o těch, kterým účast ukončím, na základě 4 bodů výše...v hraničních případech dle mé libovůle.

Prodloužení turnaje bude na neurčito, dokud nebudou všechny pokračující postavy mít titul guardian, nebo nebudou riplé, ale pouze pod tou podmínkou, že odehrajete počínaje 31.12.2012 aspoň jeden akt za 7 dnů...bude možno např. dohrát 3 akty po dobu 3 dnů a pak si dát 3 neděle pohov, to ano. Ale aktivita bude prostě nutnou podmínkou, jinak bude pro hráče turnaj ukončen. Platí pro všechny včetně mě.

Tak pište všichni, jak to vidíte.

Soutěžící na startu turnaje:
1) Fraxinus
2) RIP
3) BliiNky
4) Attia
5) Dark_Deamon
6) Kolij
7) Mira889
8) Dragonius
9) Javurek
10) raisen
11) Obter!vr
12) Asman
13) Andario
14) LoneWolf
15) Cirdan
16) Smrtonoška
17) Bub3n
18) BladeMaster
19) Marast
20) ZOMB
21) Kaboom
22) agmar
23) Ferek
24) quaterx
25) redw
26) Robko1369
27) Crec
28) Welwet
29) LordKiller

Příloha:
Způsob bodování za postup lokací byl navržen tak, aby za vyšší players bodový zisk stoupal. Nejvíce je to znát na normalu, kde není příliš velký rozdíl mezi bodovým ziskem na players 1 a players 4, kdežto rozdíl mezi players 1 a players 8 je již ve většině případů čtyřnásobný.
Na nightmaru je růst bodů za players už více lineární a na hellu je již téměř lineární z důvodu, že tam jsou rozdíly mezi jednotlivými players už značné.
Formulář pro záznam naleznete zde: rhch-tabulka-pro-zaznam-skore-xls.

Teď se koukněme na to, kolik bodů lze vůbec získat:
Pokud hráč dohraje celý turnaj jen na players 1, dostane celkem za všechny lokace 3047 bodů.
Na players 2 je to 4317.
Na players 3 je to 5667.
Na players 4 je to 7019.
Na players 5 je to 8443.
Na players 6 je to 9894.
Na players 7 je to 11397.
Na players 8 je to 12956.
+body za předměty, kterých ale nebude nejspíš více než 1000.

Příloha 2:
Seznam povolených bílých předmětů. Musíte je nalézt ještě v 1. aktu. Ty, co padnou v dalších aktech, již nasadit/vyměnit nesmíte.

Sekery:
Hand Axe
Axe
Large Axe
Double Axe
Broad Axe
Battle Axe
Military Pick

Meče:
Short Sword
Sabre
Scimitar
Two-Handed Sword
Falchion
Broad Sword
Crystal Sword
Claymore
Giant Sword
Long Sword

Luky:
Short Bow
Hunter’s Bow
Composite Bow
Long Bow
Short Battle Bow

Kuše:
Light Crossbow
Crossbow

Vrhací zbraně:
Throwing Knife
Throwing Axe
Balanced Knife
Balanced Axe

Oštěpy:
Javelin
Pilum
Short Spear

Macátka:
Club
Spiked Club
Mace
Morning Star
Maul
Flail

Kopí:
Spear
Brandistock
Trident
Spetum

Dřevcové zbraně:
Bardiche
Scythe
Voulge
Poleaxe

Kudly:
Dagger
Dirk
Kris

Žezla:
Scepter
Grand Scepter
War Scepter

Hole:
Short Staff
Long Staff
Gnarled Staff
Battle Staff

Hůlky:
Wand
Yew Wand
Bone Wand

Orby:
Eagle Orb
Smoked Sphere
Clasped Orb
Sacred Globe

Amazončí zbraně:
Maiden Spear
Stag Bow

Assassinské drápy:
Katar
Wrist Blade
Cestus
Hatchet Hands
Claws
Blade Talons


Brnění:
Quilted Armor
Leather Armor
Hard Leather Armor
Studded Leather
Ring Mail
Breast Plate
Scale Mail
Splint Mail
Chain Mail

Helmy:
Cap
Skull Cap
Helm
Full Helm
Mask

Štíty:
Buckler
Small Shield
Large Shield
Kite Shield
Spiked Shield
Bone Shield

Boty:
Boots
Heavy boots
Chain Boots
Light Plated Boots

Rukavice:
Leather Gloves
Heavy Gloves
Chain Gloves
Light Gauntlets

Pásky:
Sash
Light Belt
Belt
Heavy Belt

Druidí hlavy:
Wolf Head
Hawk Helm
Antlers
Falcon Mask

Paladinské štíty:
Targe
Rondache
Heraldic Shield
Aerin Shield

Barbarské helmy:
Jawbone Cap
Horned Helm
Fanged Helm
Assault Helmet

Nekromantické hlavy:
Preserved Head
Gargoyle Head
Zombie Head
Unraveller Head
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 22.12.2012, 01:22 hod., celkem upraveno 49 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
BliiNky
Burning Soul
Příspěvky:791
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od BliiNky » 22.10.2012, 20:39 hod.

Oh finally ... I´m in! :twisted:

Uživatelský avatar
Attia
The Butcher
Příspěvky:1042
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Ultima Thule

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Attia » 23.10.2012, 10:36 hod.

hustý, jsem zvědavý jak dopadnou losy a jak bude konkrétní losování vypadat, už vidím že chytnu Mojomancera :-D

jinak jen malej dotaz. Vím že to ještě nejsou komplet pravidla, ale budou se losovat konkrétní skilly co musí hráč mít? jako třeba že si vylosuju necra, a pak si vylosuju 5 skilů z celkových 30ti a ty musím maxovat? nebo si losnu nějakej skill tree a konkrétní výběr je na mě?

jinak pokud nenastanou nepředvídatelný okolnosti tak bych do toho šel...

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Fraxinus » 23.10.2012, 14:32 hod.

Se skilly to aktuálně vypadá tak, že ti 60 skill bodů bude přiděleno, zbytek můžeš rozdělit jak chceš.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
Javurek
Warlord
Příspěvky:2713
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Javurek » 23.10.2012, 17:09 hod.

To hraní jen s unikáty se mi líbí, ale rozvedl bych to i na sety. S tim mi ale teda moc nesedí to procházet lokace jen 1x. Proč? Když ten turnaj bude mít nějakej časovej limit= měsíc třeba? tak přece je každého věc zda projde lokaci 1x nebo xkrát, ale bude záležet na tom bodování za projití lokací ne? To losování skillů je docela šílenost, to se mi moc nezdá, spíš bych byl pro losování postavy než skillů, takhle totiž někteří budou dost masivně zvýhodněni a jiní budou mít totální smůu na skilly třeba. To pak ten turnaj nebude moc zábavnej když polovina díky tomu umře v 1 aktu :D Viděl bych pravidla , ty základní takto:

1)Pouze Hardcore
1)Los na postavu(bez možnosti znovu losování)+ další losování stromu skillů ve kterém bude hráč muset mít 20 nebo víc bodů.
3)Obléci se smí jen unikátní a setové věci + bíle
4) bodování bych dal podle postupu ve hře+nalezené uikáty sety+kompletní vyčištění lokací.
5)Escape bych povolil, stejně je to nelogické, to bych tu hru musel mít zapnutou neustále :D Když se na mě požene halda nepřátel tak se můžu rozhodnout, že už pro dnešek končím, že jsem unaven, nebo že jdu ven :D, co jsem koukal v minulém turnaji, tak pár lidí umřelo, takže zakázaný escape by akorát kazil zábavu z turnaje.

Tohle mě tak v kostce napadlo, klidně bych to mohl rozepsat pokud by se vám to takto líbilo, ale klidně zkusím i to co vymyslíte vy :D

Uživatelský avatar
Attia
The Butcher
Příspěvky:1042
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Ultima Thule

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Attia » 23.10.2012, 18:18 hod.

Vesměs jen co se mi nelíbí je omezování esc, to se mi zdá zbytečný to omezovat nebo přikazovat...jinak bych nechal pravidla jak je psal Fraxinus, protože si myslím že ten turnaj je právě o tom dohrát hru s co nejrůžnější kombinací skilů. :-)

Uživatelský avatar
Javurek
Warlord
Příspěvky:2713
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Javurek » 23.10.2012, 18:23 hod.

Jenže jde o to že s tím pravidlem procházení jen 1x některé rolly charu nebudou mít absolutně šanci. Ten kdo rollne ranged char je těžce za vodou proti melee postavám.

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Fraxinus » 23.10.2012, 18:28 hod.

Přesně jak říkáš, Attio. Půjde o to dohrát to co nejkvalitněji s kolikrát neobvyklou, přesto hratelnou kombinací skillů. To s tím esc však reklamuj u RIPa :D

Javůrek: Obávám se, že se úpravy pravidel v tomto duchu nedočkáš. V minulém turnaji se diskutovalo nad konečným zněním některých detailů, vyjádřilo se 10 lidí, a ti vyjádřili 10 názorů. Takže po těchto zkušenostech RIPa nepočítej s tím, že bude ochoten přistoupit na nějakou diskuzi nebo kompromis....nicméně jak už je v mém úvodním postu, co se týče pouze unikátů, bude tam pár pravidel, jež tvrdost trochu zmírní.

Losování skillů se neděste, vytvořil jsem si ve spolupráci s RIPem generátor "buildů" pro tento turnaj, abych posoudil, jak moc hrozí, že se někomu vygeneruje něco, co se nedá hrát. Nestalo se to ani jednou a z asi 50 pokusů se jen jednou stalo, že by se to dalo hrát jen těžko. Zbytek si se svým údělem v terénu dle mého názoru snadno poradí.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
Attia
The Butcher
Příspěvky:1042
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Ultima Thule

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Attia » 23.10.2012, 19:07 hod.

ten esc je mi vcelku jedno. nevypínám hru přes esc i kdybych měl umřít proto abych utekl před smrtí, ale využívám esc pro zpřehlednění situace. Tzn že pokud mi teče do bot, dám si esc, uklídním nervy, kouknu co a jak, nachystám si únikový plán a pak pouštím hru a situaci řeším. Toho se asi nevzdám i když esc zakážete a nebo prostě nebudu soutěžit, protože vím že nejsem tak dobrej HC plajer abych si z jakýkoli situace vybruslil bez přípravy a reagoval v okamžiku.

to nepíšu jako výhružky "povolte esc nebo nehaju", to ne, je to jen můj postoj že esc takhle používám a vyhovuje mi to. pro někoho slabost a lamerství, mě to zas vyhovuje víc...

jinak o dalších pravidlech nemám potřebu debatovat i kdyby jste napsali že je pojede s "only white item's" jen prostě ten esc je pro mě potřeba která mi pomáhá dostat se z prekérek...

jinak i kdybych dostal čistýho mojomancera tak do toho jdu...je to funny ne? :-)

Uživatelský avatar
Dragonius
Minion of Destruction
Příspěvky:933
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Louny

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Dragonius » 23.10.2012, 19:11 hod.

Tak než jsem to celé dočetl, přiznám se, že párkrát jsem polkl s tou představou, jak to půjde hrát, ale těším se na to.
Co mi čas dovolí, tak se zůčastním :-)
Štěstí přeje připraveným...

RIP
Warlord
Příspěvky:2860

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od RIP » 24.10.2012, 17:35 hod.

Abych se vyjadril i ja :lol:

1) Obrovska poklona Fraximu za to, jak to dokazal vse skloubit, jak co se tyce vypoctu bodu, tabulek, proste vseho, paradni prace ;)
2) Ohledne uprav pravidel - opravdu musim trvat na zneni, na kterem jsme se dohodli s Fraxim, takze zadne upravy nebudou, tecka

Abych to vice rozvedl a uvedl na pravou miru - tento turnaj NENI o nalezani veci jako byl ten predchozi, jde o to, zkusit si neco noveho, nahodneho :lol: , a hlavne netradicniho, navic to ma svou vyukovou hodnotu, budou pouzivany skilly, ktere jsou normalne prehlizeny...Je to, popravde receno, turnaj predevsim pro kreativni hrace, ne pro nekoho, kdo se chce za kazdou cenu drzet nejakeho buildu...Ma to byt zabava a zaroven to ma byt vyzva...Uznavam, ze nektere nalosovane chary budou narocnejsi nez jine, ale provedli jsme s Fraxim cca 30 nahodnych generovani a ZADNY NEBYL NEHRATELNY

3) Co se tyce nejvice debatovaneho bodu - zakaz pouzivani ESC, musim na nem trvat...Zachranovat timto zpusobem znamena z meho pohledu, ze muzeme hrat rovnou SC, tohle proste HC neni, stejne jako hrani s prehozem veci (tedy pokud se nejedna o neobvykle buildy)...Abyste mi plne rozumneli - ESC se smi normalne pouzivat pro ukonceni hry, jen je treba mit aktivovany nejaky waypoint, no to koneckoncu upresnime v pravidlech...Dale ESC klidne pouzijte na zastaveni velmi ozehave situace, promysleni si dalsiho kroku (az sem hodlam byt benevolentni), ovsem hru nesmite ukoncit, po promysleni musite dal pokracovat v situaci, ktera nastala PRED pozastavenim hry...Doufam, ze ted je to jasne

Uživatelský avatar
Javurek
Warlord
Příspěvky:2713
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Javurek » 24.10.2012, 17:40 hod.

Kdy budou zveřejněna kompletní pravidla? Jde mi hlavně o to co se může nosit. Já nedavno začal novou hru s hc sorckou a jsem act 2 našel jsem na p8 pouze 1 set helmu a uniq armor a neprolézal jsem nic znovu. Si to nějak nedokážu představit bez opakovaného prolézání, pokud budou nějaké velké limity na předměty.

RIP
Warlord
Příspěvky:2860

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od RIP » 24.10.2012, 17:54 hod.

Dobre, jak psal Fraxi, pravidla jsou ponekud slozitejsi, maji asi 25bodu, ale nedeste se, pracuje se na finalni podobe a nebude to nijak strasne

Abych to trochu nakousl co se tyce vybaveni...

Postava smi pouzivat pouze veci, ktere dostane (tedy bile), nebo najde v A1 Normal (Etherealni, bile, socketovatelne - ale s prazdnymi sockety) do te doby, nez pro dany slot najde unikat...Aby to nebylo moc prisne, tak toto pravidlo neplati na mercuv armor a helmu do te doby, nez postava najde 2 x unique armor nebo 2 x unique helmu...Mercova helma i armor musi byt pouze socketovatelne a pouze MF only (v Normal a NM je to stejne jedno, hraju to tak vzdycky)...Aby pravidla nebyla prilis prisna a umoznovala hracum pouzit nejaky super item (at uz jakykoliv), tak je tu jedna vyjimka - Anya quest v 5.Actu...Po perzonalizaci smi byt pouzit jakykoliv item, tedy magic, rare, set, crafted, RW (zde ovsem musim trvat na SP only RWs, tedy ne Ladder net only :lol: ), perzonalizace vsak musi byt provedena pred prechodem na vyssi obtiznost a postava pak takovyto item nasazuje automaticky

Uživatelský avatar
Attia
The Butcher
Příspěvky:1042
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Ultima Thule

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Attia » 25.10.2012, 13:32 hod.

tak za mě osobně je ESC vyřešený...jak jsem psal, nepoužívám esc na únik před smrtí ale jen na rozmyšlení situace, takže za mě no problema...;-)

jinak si asi musím počkat na ofic pravidla protože popravdě z toho co jsi teď napsal jsem poněkud tumpachovej, co se smí a co ne :-D uvidíme jak sepíšete "final rules"...;-)

Uživatelský avatar
Obter!vr
Doom Knight
Příspěvky:470
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Obter!vr » 25.10.2012, 13:59 hod.

Bude-li čas, kterého je teď pomálu tak se rád připojím :) ... ale taky se těšim na celý pravidla :-)
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62) :love:
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Fraxinus » 25.10.2012, 15:02 hod.

Aktualizace pravidel, viz první příspěvek. ;)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
Dragonius
Minion of Destruction
Příspěvky:933
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Louny

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Dragonius » 25.10.2012, 15:33 hod.

Toho času teď moc vážně není, ale když mi to čas dovolí, jdu do toho s Vámi :-)
Štěstí přeje připraveným...

Uživatelský avatar
Javurek
Warlord
Příspěvky:2713
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Javurek » 25.10.2012, 15:59 hod.

Nechchete ještě upravit to aby šlo oblékat sety? Vždyť je stejně většina slabší než unikáty. Jen s unikáty toho fakt moc neoblečeme.

pak mam ještě dotaz na Players. Můžu jít celej první akt na players 8 a pak na poslední patro katakomb přepnout na p1?

No jsem na to fakt zvědavvej, protože když rollnu barbariana na blízko a nenajdu žádnou lepšá uniq zbraň, u diabla jsem vyřízenej :D ten je těžší i s normálníma věcma pro barba a některé další chary.

Doufam že turnaj bude co nejdříve, mam rozbitej PC a na druhém se kromě pár dalších her dá hrat dobře snad jen d2 .) a trochu se nudím _D

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Fraxinus » 25.10.2012, 16:12 hod.

Sety nebudou...leda tak s perzonalizací.
Celý akt odehrát na players 8 a pak na konci přepnout na players 1 klidně můžeš. Jen to pak správně zapiš. To pravidlo o players platí na jednotlivé lokace...ne na celé akty.

Co se týče rollu, tak prostě co nenaženeš na bílém předmětu, to naženeš třeba na charmech :) Nebo na mercovi.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
Javurek
Warlord
Příspěvky:2713
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Turnaj potřetí

Příspěvek od Javurek » 25.10.2012, 16:14 hod.

Co ringy a amulet? ty Bílé nejsou, takže jen uniq?

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“