Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tam jenom uniq. Nejsem si ale stoprocentně jistej, zda jdou prsteny a amulety perzonifikovat nebo ne.
edit: Tak nejde. Prsteny budou jen unique
edit: Tak nejde. Prsteny budou jen unique
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 25.10.2012, 16:24 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Re: Turnaj potřetí
Tož já se hlásím, tohle vypadá nádherně 
Už je jinak stanovený datum startu?

Už je jinak stanovený datum startu?
Taky jsem zvědavý, co si vyberu za char, ne za všcheno umím hrát :-) abych nepadal jak ohnutý vítr...
Štěstí přeje připraveným...
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, nebyl bys sám. Já jsem nikdy pořádně nehrál za barbara a nekromancera....jednoho z těch dvou si určitě vylosuju já. 
Bliinky: Termín zatím nebyl stanoven. Předpokládám ale, že to začne tak nejdřív za týden, nejpozději někdy v začátcích listopadu, ať se ten turnaj netáhne až do Vánoc.

Bliinky: Termín zatím nebyl stanoven. Předpokládám ale, že to začne tak nejdřív za týden, nejpozději někdy v začátcích listopadu, ať se ten turnaj netáhne až do Vánoc.
...Ancients, go, go go!
Ono jde vlastně ještě o to, co si vylosuji za skills :-) Můžu mít třeba sorceress, ale s využitím blesků, jestli to chápu správně, ne?
Štěstí přeje připraveným...
tak do toho určitě jdu, protože se těším na můj roll jako malý dítě :-D
tak ono je to o štěstí. Pokud se někomu podaří roll na caster char a k tomu mu padne aspon 1 synergie na hlavní skill tak má velkou výhodu. Na druhou stranu mít sorcku kde ti rollne jako main skill frost nova a thunderstorm a jako podpůrný skilly fire mastery a warmth tak jsi nahranej :-D
jinak pár dotazů mám...uniq itemy se můžou socketovat nebo ne? nebo případně jen facetama (UNIQ jewel)
pak taky by mě zajímalo jak je to s endgame...když dojedu hell na guardiana, co pak? končím v turnaji a čekám na zbyek nebo je pak nějakej endgame že můžu už libovolně procházet lokace a findit atd?
a ještě poslední dotaz...hlavní dva skily jsou 2x20b a vedlejší jsou 2x 10b, tzn žeže do vedlejších nesmím dát víc jak 10b nebo jako že to je minimum co tam MUSI být? pak ještě otázka co se týčě maxování, je nějak daný jaký skilly musím nejdřív maxovat nebo je to naproto jedno? jako třeba jestli můžu první maxovat vedlejší skilly nebo musím nejdřív dávat 20b do hlavních, pak vedlejších a nakonec do zbytku?
tak ono je to o štěstí. Pokud se někomu podaří roll na caster char a k tomu mu padne aspon 1 synergie na hlavní skill tak má velkou výhodu. Na druhou stranu mít sorcku kde ti rollne jako main skill frost nova a thunderstorm a jako podpůrný skilly fire mastery a warmth tak jsi nahranej :-D
jinak pár dotazů mám...uniq itemy se můžou socketovat nebo ne? nebo případně jen facetama (UNIQ jewel)
pak taky by mě zajímalo jak je to s endgame...když dojedu hell na guardiana, co pak? končím v turnaji a čekám na zbyek nebo je pak nějakej endgame že můžu už libovolně procházet lokace a findit atd?
a ještě poslední dotaz...hlavní dva skily jsou 2x20b a vedlejší jsou 2x 10b, tzn žeže do vedlejších nesmím dát víc jak 10b nebo jako že to je minimum co tam MUSI být? pak ještě otázka co se týčě maxování, je nějak daný jaký skilly musím nejdřív maxovat nebo je to naproto jedno? jako třeba jestli můžu první maxovat vedlejší skilly nebo musím nejdřív dávat 20b do hlavních, pak vedlejších a nakonec do zbytku?
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Taky se hlásím, i když toho času tentokrát moc nebude.
Mě by zase zajímalo, jestli bude možné unique itemy povyšovat třeba z exceptional -> elite.
Mě by zase zajímalo, jestli bude možné unique itemy povyšovat třeba z exceptional -> elite.
Myslím že hell na guradiana nemusíš řešit .) Pokud nebudeš mít hodně štěstí na roll postavy a drop unikátů, budeš rád když dohraješ act 4 normal
, protože Diablo bude pro některé rolly celkem dost tuhej oříšek.
S tím povyšováním je to dobrý dotaz, to bych taky povolil.

S tím povyšováním je to dobrý dotaz, to bych taky povolil.
tjn už vidím jak pojedu assu s hlavním skillem psychic hammer+blade sentry :-DDD
1) Socketovat unique itemy se normalne smi - je jedno, cim
2) Upgradeovat unique itemy se take smi, nevidim duvod, proc by ne
3) Body se musi pridelit MINIMALNE tak, jak je mas dane, pokud ale se Ti dany skill hodi (za deset povinnych bodu) a chces ho maxovat, tak normalne muzes, to neni zadne poruseni pravidel
Edit:Psychic hammer si nemuzes vylosovat jako hlavni skill (upravil jsem to tak, aby se daly jako hlavni skilly losovat ty vyuzitelne), nevim, jestli dal Fraxi odkaz na tu tabulku, z ktere se bude losovat, ale bylo by dobre kdyby jo, at je to transparentni
Edit 2:Fraxi, chtelo by to dopsat do pravidel, ze merc sice muze byt pouzit jiny, pokud treba je mozne ho najmout az v patem actu (barbar), ale jen do chvile, kdy ho lze najmout, pak uz ne
2) Upgradeovat unique itemy se take smi, nevidim duvod, proc by ne
3) Body se musi pridelit MINIMALNE tak, jak je mas dane, pokud ale se Ti dany skill hodi (za deset povinnych bodu) a chces ho maxovat, tak normalne muzes, to neni zadne poruseni pravidel
Edit:Psychic hammer si nemuzes vylosovat jako hlavni skill (upravil jsem to tak, aby se daly jako hlavni skilly losovat ty vyuzitelne), nevim, jestli dal Fraxi odkaz na tu tabulku, z ktere se bude losovat, ale bylo by dobre kdyby jo, at je to transparentni
Edit 2:Fraxi, chtelo by to dopsat do pravidel, ze merc sice muze byt pouzit jiny, pokud treba je mozne ho najmout az v patem actu (barbar), ale jen do chvile, kdy ho lze najmout, pak uz ne
Naposledy upravil(a) RIP dne 25.10.2012, 17:03 hod., celkem upraveno 2 x.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak.
Je fajn lidi, že se ptáte a ptejte se klidně dál. Ty pravidla jsme se pokusili s RIPem sepsat tak, aby fungovaly stylem co není zakázáno, je povoleno.
Byl tu dotaz, co s prvním guardianem....počká si. Ale věřím, že nebude čekat dlouho.
ad RIPův edit2: to tam už dávno je. (pravidlo 3)
Je fajn lidi, že se ptáte a ptejte se klidně dál. Ty pravidla jsme se pokusili s RIPem sepsat tak, aby fungovaly stylem co není zakázáno, je povoleno.

Byl tu dotaz, co s prvním guardianem....počká si. Ale věřím, že nebude čekat dlouho.
ad RIPův edit2: to tam už dávno je. (pravidlo 3)

...Ancients, go, go go!
ohledně losování hlavních a vedlejších skillů, máte tam nějak rozdělený hlavní a vedlejší skilly v tom losovacím systému? myslím jako může být main skill jakejkoli ze všech 30ti, nebo jste vybrali třeba 15 skillů každé psotavy ze kterých se losuje roll na main skill a ze zbytku se losují vedlejší skilly?
(snad chápete jak to myslím :-D )
(snad chápete jak to myslím :-D )
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Chápem a tvé druhé tipnutí je správné.
...Ancients, go, go go!
Ano, presne
Skilly jsou rozdeleny do dvou losovacich bubnu, pricemz z prvniho se tahaji skilly za dvacet bodu, z druheho za deset (nahodne)...Znam vice mene vsechny postavy, takze jsem se snazil o to, aby v prvnim bubnu byly ty vyuzitelnejsi skilly a v tom duhem ty mene vyuzitelne, pasivni vylepseni atd

Skilly jsou rozdeleny do dvou losovacich bubnu, pricemz z prvniho se tahaji skilly za dvacet bodu, z druheho za deset (nahodne)...Znam vice mene vsechny postavy, takze jsem se snazil o to, aby v prvnim bubnu byly ty vyuzitelnejsi skilly a v tom duhem ty mene vyuzitelne, pasivni vylepseni atd
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím, že by to mělo/mohlo být uděláno stlyem pomyslných košů:
1) losování postavy
2) losování hlavního skillu
3) losování vedlějšího skillu
4) losování aktu, ze kterého bude merc
5) losování typu merce (fire/cold Rogue, off/def/com Desert a potom jestli z Norm/NM atd.)
1) losování postavy
2) losování hlavního skillu
3) losování vedlějšího skillu
4) losování aktu, ze kterého bude merc
5) losování typu merce (fire/cold Rogue, off/def/com Desert a potom jestli z Norm/NM atd.)
@ Frax a RIP: tak pak není co řešit protože tím odpadá moje jediná obava o to, že si losnu jako hlanví main skilly třeba necra s terror+bone wall nebo sorcku která bude mít hlavní skilly fire mastery a telekinesi ;-) super...;-)
@Daemon:Absolutne si me dostal, protoze presne takto se to losuje 
Edit:Tedy s tim rozdilem, ze losovani probiha najednou, to je Fraxiho domena, ale to uz psal

Edit:Tedy s tim rozdilem, ze losovani probiha najednou, to je Fraxiho domena, ale to uz psal
Naposledy upravil(a) RIP dne 25.10.2012, 17:20 hod., celkem upraveno 1 x.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Attia: Ten necro by byl fakt vopruz
Ale s tou sorckou jsi dost přestřelil...ta by byla hratelná úplně krásně...de facto bys mohl používat jakýkoliv fire skill (sice v začátku na low levlu...pak v 5. aktu perzonifikovat Leaf), a měl bys maximální efektivitu energy shieldu...luxus.
Jaká by z toho byla třeba enchantka...
Dark_Deamon: Na tohle už mám udělaný algoritmus v excelu.
Losuje vše najednou.

Dark_Deamon: Na tohle už mám udělaný algoritmus v excelu.

...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Mazec. Asi si zavolám do Tv, že chci uvádět pořad "Volejte věštcovi" 
Teď už to chce jen doladit termín a může se ta legrace rozjet doplných

Teď už to chce jen doladit termín a může se ta legrace rozjet doplných

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
RIPe, kdy chceš začínat? 
edit: Démone, věštče, tys četl pravidlo 2, že jo?

edit: Démone, věštče, tys četl pravidlo 2, že jo?

Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 25.10.2012, 17:27 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!