PROSÍM O POMOC S odblokováním ÚČTU

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
lambo
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
PROSÍM O POMOC S odblokováním ÚČTU

Příspěvek od lambo » 31.10.2012, 15:37 hod.

Všechny Vás chci moc poprosit s Battle.net účtem.
Mám ho zablokovaný, při přihlášení mi to píše (Due to suspicious activity, this account has been locked. A message has been sent to this account’s email address containing details on how to resolve this issue. Visit http://eu.battle.net/account/locked.html for more information.)

postupoval jsem dle kroky 1) odvirovat herní PC .., 2) Změna hesla na EMAILU 3) reset hesla.
U restartu hesla se zaseknu a napíše mi to: (This e-mail/name combination does not exist.).
Přitom jméno i emal musím mít na beton správně, protože celou přihlašovací obrazovku při registraci jsem si printScreen a vytisk.

Prosím pomoc !!!! Beru veškeré nápady.
Děkuji LAMBO

negris
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Angalascz#2103

Re: PROSÍM O POMOC S odblokováním ÚČTU

Příspěvek od negris » 31.10.2012, 17:13 hod.

Uz sem to tu nekde psal ale napisu to znova pri prihlasovani si zadej tu answer (tajnou odpoved) pak zmen heslo ktere nasleduje potom a vyckej cca 5h nez na tebe prijde fronta. Predpokladam ze si instaloval D3 na jinem PC nez mas nebo si presel na jinou IP nez si byl puvodne popripade si teprve koupil D3 a este se nezapsaly udaje o tobe do DB takze chvilku trva nez se to ktobe pres tu haldu hracu dostane.
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“