Ucet Battlenet locked

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Joohanek
Quill Rat
Ucet Battlenet locked

Příspěvek od Joohanek » 12.10.2012, 19:15 hod.

Ahoj, koupil jsem si Diablo 3, zaregistroval se a vlozil licencni klic. Kdyz jsem vlezl do hry tak me to vyhodilo ze je ucet zablokovan a dalo moznost odblokovat kontrolni otazkou (kterou nevim :) a nebo po battlenet strance. Dal jsem po strance, vyplnil email, jmeno, prijmeni. Vse jsem vyplnil a na email mi prisel email s odkazem pro vytvoreni noveho heslo. To jsem si vytvoril a normalne se prihlasil primo na stranky battlenetu, vse zkontroloval a zdalo se to byt normalni. Vlozene hry bylo Diablo3 aktivni. Spustim hru chci se prihlasit a vse se zaclo opokavot. Hra mi zablokovala ucet atd.. Po x tem pokusu mi to na napsalo ze mam moc chybnych pokusu a ze mam kontaktovat costumer support. Pritom kdyz se prihlasim do hry s jinym uctem (trial) tak se mi to prihlasi bez problemu a v klidu hraju. Stalo se nekomu neco podobneho nebo vite jak mi poradit? Obavam se kdyz odblokuji znova uce, ze mi to udela zase. Diky za kazdou radu.

negris
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Angalascz#2103

Re: Ucet Battlenet locked

Příspěvek od negris » 12.10.2012, 20:55 hod.

Změň heslo a počkej pár hodin je tam fronta na to než se odblokují accounty takže to nějakou dobu trvá já takhle čekal 2x a to 1. Když jsem si to taky koupil tak sem si zahrál tak za 7h po aktivaci a 2. když jsem předělával windows ale tam sem si zahrál hned protože to už sem měl danej authenticator na mobil takže sem zadal jen kód a mohl sem hned hrát ale to byla zrovna náhoda protože kámoš třeba čekal 4h i když zadal kód z SmS po tom co šel na jiné PC :) takže rada zní znova si změň heslo jako když chceš odblokovat account a počkej pár hodin občas vyzkoušej ale už heslo neměn a jak ti to půjde tak potom už si dej heslo jaké ti vyhovuje a hraj problém tam je totiž vtom že pokud bys měnil heslo furt tak by ses pořád řadil nakonec fronty a tím by tě lidi předbíhaly takže pokud vyskočí tabulka že máš bloklej ůčet při připojování do hry tak jen zruš a zkus za hodinku.
Byl jsem vyhnán z království nebeských i z podsvětí pekelných a našel si útočiště mezi nebem a peklem. A tak tedy semnou přichází utrpení ...

Obrázek

Nimrond
Quill Rat
BattleTag:Redeemer#2516

Příspěvek od Nimrond » 16.10.2012, 18:40 hod.

ahoj ja mam rovnaky problem, skusil som podla tvojej rady a cakal som aj den, mne account odblokovali v podstate hned, ale diablo hrat aj tak na inej IP-cke nemozem, stale musim menit heslo a vypisuje ze mam podozrivu aktivitu na ucte, pridal som si aj sms protector, ale ten tiez neriesi moj problem, nevies co by som mohol este vyskusat?

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 17.10.2012, 10:21 hod.

Hraní na jiné IP adrese řeší authentificator.. . nic jiného ti nepomůže

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Malf
Fallen Shaman
BattleTag:Malf#1375

Příspěvek od Malf » 09.11.2012, 16:13 hod.

vím, že je to starší příspěvek, ale nedávno jsem měl stejnej problém. Locknul se mi účet. Měl jsem zaregistrovanej battle.net sms protect, ale při pokusu o odblokování, i když mi blizzard napsal, že mi poslal na mobil sms, žádnou jsem nedostal. V tomto případě existují dvě řešení. Zaprvý je to způsobený tím, že na telefonu není aktivována služba Premium sms. Je to stejná služba, která umožňuje koupit si lístek na mhd přes telefon. Komu tohle nefunguje, aktivujte si premium sms a nebo bez této služby můžete účet s sms protect aktivovat jedině tak, že zavoláte na podporu a necháte si od blizzardu zrušit sms protect, což je drahý a hloupý...snad to někomu pomůže

lukasbarva
Quill Rat
BattleTag:Lukasbarva#2253

Příspěvek od lukasbarva » 27.12.2012, 17:55 hod.

Zdravím taky mám problém , že jsem nainstaloval nový windows a najednou se mi ukázala tabulka při přihlášení, tak jsem musel zadávat email , jméno ,příjmení ale pořád špatně , tak dlouho až se mám obrátit na support , ale vůbec nevím co teď dělat , přes skype asi těžko když neumím anglicky , není nějaká jiná možnost ? vím že jsem si dával mobilní číslo teď nevím jestli authenticator nebo protect .

Malf
Fallen Shaman
BattleTag:Malf#1375

Příspěvek od Malf » 28.12.2012, 01:08 hod.

@lukasbarva:
lukasbarva píše: vím že jsem si dával mobilní číslo teď nevím jestli authenticator nebo protect .
Tohle nějak nechápu. Pokud bys měl autentikátor, mělo by se tě to zeptat na kód z autentikátoru předtím, než se ti účet zamkne. Pokud nemáš autentikátor a jenom sms protekt, pak bys musel zadat kód z sms, co ti přijde od blizzard, ale ta ti přijde až potom, co se proklikáš přes https://eu.battle.net/account/support/p ... CK_ACCOUNT. Spíš se mi zdá, že tam zadáváš buď špatnej email nebo jména....ještě můžeš založit novej účet a podat ticket s požadavkem o odemčení původního acc, to je jedna z oficiálních možností...

swenovic
Quill Rat

Příspěvek od swenovic » 12.01.2013, 10:44 hod.

Zdravím. Dalo by se říct, že mam stejný problém. Chtěl jsem se přihlasit u strejdy do hry, chtělo to po mě kontrolní otazku a ja ji zadal špatně. Od té doby mam zablokovaný účet. Taky jsem musel zadat (na změnu hesla) email, jmeno, přijmení a taky špatně prostě se přes to nedostnu. Jde o to že ja mam udaje napsane všechny, teda krom jmena a přijmení (ja jsem se registroval tak mě nenapdalo že to bude potřebne) ale pochybuju že bych tam daval jine než moje, přes to to nejde. Mam napsanou i kontrolní otazku. Boužel nemam autentikátor ani sms protekt. nejlepší asi bude napsat na zakaznickou linku email ale ja neumim anglicky takže si sam nepomůžu. Našel by se někdo kdo by mi pomohl vyřešit muj problem? Dekuju.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“