XP gain
Myslím, že to vyjde lépe než ztrácet čas na normal.
Re: XP gain
Tak ja ho porad vidim v AH za 15M o.O to se mi moc nechce no :-D
To nafarmíš rozhodně dřív, než by ti dropnul. To bys musel být fakt lucker 

za tu dobu co stravis huntenim normalu kvuli par % expu navic,bys naexpil 10x tolik na mp1 infernu...
Mne se teda Leoric na hlavni postave nevyplati. Sice par milionu expu za hodinu navic, ale WW barbarka se na MP1 najednou hybala, jak kdyby mela zarazene prdy, coz mi po chvili vadilo. Mimochodem, Leoric s 29% exp mi na normalu padnul po 40 minutach. Uz jsem nekolikrat cetl, ze to hracum padlo dokonce uz po par minutach, takze to je na MP10 s max MF random podobne jako u legendarek (i kdyz teda s mensi pravdepodobnosti dropu) a esopesovi to muze (ale nemusi) padnout v podstate kdykoliv.
Expeni je snadne.
Hraju DH, mam kamen v helme, HF ring a leoric ring. Pravda, tim ze pouzivam tyto dva prsteny mi spadl damage z 215K na 170K DPS, avsak da se s tim hrat vklidu.
Co doporucuji je hrat hru na mp0 a budto v dobre bande nebo na publicu. Vpodstate to pote vypada tak, ze vsichni ctyri nonstop jen bezia mobove padaji.
Krom toho s temito ringy bez problemu hraji i na MP3 apod.
Takze neni pravda ze ty ringy se nevyplati. Pokud nekomu pada damage natolik ze ma problem to uhrat, tak je chyba v gearu, protoze i bez ringu by mel byt damage stale na solidni urovni. A osobne si sve standartni ringy ani neberu, protoze neni duvod. Na runy pri mp0 me az priliz preboostuji a mit o X destitek procent mene zkusenosti je velice poznat.
Kdyz se takoveto podobne charaktery sejdou ctyri, neni problem hrat i na vyssi MP se stejnou rychlosti.
Hraju DH, mam kamen v helme, HF ring a leoric ring. Pravda, tim ze pouzivam tyto dva prsteny mi spadl damage z 215K na 170K DPS, avsak da se s tim hrat vklidu.
Co doporucuji je hrat hru na mp0 a budto v dobre bande nebo na publicu. Vpodstate to pote vypada tak, ze vsichni ctyri nonstop jen bezia mobove padaji.
Krom toho s temito ringy bez problemu hraji i na MP3 apod.
Takze neni pravda ze ty ringy se nevyplati. Pokud nekomu pada damage natolik ze ma problem to uhrat, tak je chyba v gearu, protoze i bez ringu by mel byt damage stale na solidni urovni. A osobne si sve standartni ringy ani neberu, protoze neni duvod. Na runy pri mp0 me az priliz preboostuji a mit o X destitek procent mene zkusenosti je velice poznat.
Kdyz se takoveto podobne charaktery sejdou ctyri, neni problem hrat i na vyssi MP se stejnou rychlosti.
MP0 se nevyplatí kvůli vlastnostem itemů, na to je fakt nejlepší MP1, ačkoli stejně to všechno nakonec je crap
Hrát v partě asi jak pro koho - já jedu wizarda archon farmu a tam je každá další osoba na potíž - za zabitého nepřítele mám vteřinu v archnovi navíc a za každej crit se mi snižujou cooldowny na vše, tudíž ve více lidech archnona neudržím tak dlouho
A taky si můžu hru zorganizovat podle svého - kávička, hajzlík, odskok do města...

Hrát v partě asi jak pro koho - já jedu wizarda archon farmu a tam je každá další osoba na potíž - za zabitého nepřítele mám vteřinu v archnovi navíc a za každej crit se mi snižujou cooldowny na vše, tudíž ve více lidech archnona neudržím tak dlouho