WD a jeho předpoklad pro budoucí PvP.

coyd
Doom Knight
Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
BattleTag: coyd#1890

Re: WD a jeho předpoklad pro budoucí PvP.

Příspěvek od coyd » 19.01.2013, 03:02 hod.

Farmit budu kdyz mne nebude bavit pvp a naopak.. Momentalne je to neco noveho takze mne to da se rict bavi vic takze tak :) a porazit nekoho kdo ma imba gear vzdycky potesi. Uz mam nachystanou sojku i zizaly aneb kdo je pripraven neni prekvapen ;)

Obrázek Obrázek
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag: Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 19.01.2013, 08:51 hod.

Tak jsem vcera koukal jak MCP dostal od WD.
A to jsem si rikal, jak bude WD k nicemu a hele.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Pepito86
Wraith
BattleTag: Pepito86#2400

Příspěvek od Pepito86 » 19.01.2013, 10:25 hod.

diky:)
coyd píše:@Pepito86 spirit vessel je skill u WD a proc znamena ze se zapne.. jinak venecky kolem portretu znamenaji paragon levely ;)

Obrázek

Pepito86
Wraith
BattleTag: Pepito86#2400

Příspěvek od Pepito86 » 19.01.2013, 11:54 hod.

tak znova dotaz. Nejak nechapu o cem se tu bavite takze jeste dalsi nepochopenost: nekdo psal ze kdyz te oneshotne barb na to jako WD cekas pac ses 5 vterin nesmrtelnej a behem toho killnes vsechno..nejak se mi asi nedostaly informace? co s tim mam SV spolecneho krom toho ze te to zachrani od smrti? to ze muzu pet vterin kouzlit a kdyz budu mit kliku tak prejdu do spirit walku na dalsi 3 vteriny nevidim nic co by mi pomohlo prezit do dalsich 90 vterin do dalsiho SV. Nejak sem nepostrehl taktiku boje v tomto pripade muze mi tto prosim nekdo rozepsat trosku srozumitelneji? forum ctu teprve tyden takze mi asi unikaji nektere souvislosti..

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 19.01.2013, 18:25 hod.

podivej se na na twitch.tv tam ti hodinka vyda za deset popsanych stranek tady a uplne nejlip si nainstaluj ptr a zkus si to sam..
Na predchozi strance mas i odkaz na pvp mezi WD a jinyma clasama
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Nekronaut
The Butcher
BattleTag: Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 22.01.2013, 21:20 hod.

Tak jsem se k tomu konečně dostal a 2h duelil. Barbové a DH si vůbec neškrtali, u wizze jsem občas zkápnul zachycen v blizzardu, monk měl šanci jen jeden hodně tuhej a jedinej pořádnej nepřítel (celkem mě dával) byl nějaký WD veterán s PL100. Barbové se leavovali hodně často :D

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 23.01.2013, 03:24 hod.

Tak si stebou dam taky par "veteranskych" bitev :-) je fakt ze pokud by clovek srovnaval stejny level gearu tak si wd zahraje zas jedine s wd ostatni se moc nechytaji
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 23.01.2013, 07:22 hod.

coyd píše:Lidi kdo ma nejakeho slusnejsiho WD pridejte si mne pls potrebuju trenovat a zkouset buildy :) Musim sundat TurkNukema coz je top WD streamer.. Tady je k videni muj vcerejsi duel s nim v case 7:30:00 skore myslim 9:9 ale zdaleka jsem nehral to co muzu jeste v tom plavu :)
http://cs.twitch.tv/turknukem/b/357970238
Koukal jsem na zaznam jeho boje proti tomu druhemu WD a ten borec je dost o nicem. Jen proste doufa, ze toho druheho prenukuje. Plno zbytecnych smrti tam mel, ze zustal stat jak trubka na zemi pokryte acid cloudem a pritom z ni mohl utect uz predtim nez mu skoncil Spirit Walk.

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 23.01.2013, 08:08 hod.

coyd: Tak ty mě určitě dáš, o tom žádná. Ale o to lepší trénink Jeden wizz mi začal nadávat, ať si už strčím ten svůj zpomalovací haunt někam a další barb, že jsem mnohem silnější než ostatní, ať se prej leavnu z vlastní hry :D

Hele a ten SoJ, to se vyplatí? DMG against elites přece na hráče neplatí ne a obětovat za 12% SB ostatní staty na ringu...

Jinak ten WD co si mě dával měl štít, bylo těžké ho sundat. Někdy taky vyzkouším.

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 23.01.2013, 08:23 hod.

Tos mel osefovat drive no :( ja mam uz serpenta i soj s SB viz muj prvi post na strance a mam i 2x soj se spiderama + serpenta se spiderama podle toho co se pojede. Kazdopadne to co nevyuziju prodam az bude patch live o to se nebojim ;) Treba soj se 12%spider 26% elity jsem koupil za 1,8M uz ted si muzes o takove cene nechat zdat. Ale pokud se zadari tak brat vsecko vyhodne co ma aspon 10% to skill a 25% elity za rozumne goldy na pvp se to pak pohrne.
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag: sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 23.01.2013, 17:35 hod.

Nekronaut píše:coyd: Tak ty mě určitě dáš, o tom žádná. Ale o to lepší trénink Jeden wizz mi začal nadávat, ať si už strčím ten svůj zpomalovací haunt někam a další barb, že jsem mnohem silnější než ostatní, ať se prej leavnu z vlastní hry :D

Hele a ten SoJ, to se vyplatí? DMG against elites přece na hráče neplatí ne a obětovat za 12% SB ostatní staty na ringu...

Jinak ten WD co si mě dával měl štít, bylo těžké ho sundat. Někdy taky vyzkouším.
Podla spravnosti dmg against elites znamena vsetky elitky, championov, bossov a aj hracov. Inak nic zvlastne na tom ze vyhravas nehladaj, s tymi mega HPčkami sa ani nečudujem. Kym sa prerubu aby ti procol Spirit Vessel a potom kym ta dorazia tak to im da zabrat... :D :D
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 23.01.2013, 18:48 hod.

Podla spravnosti dmg against elites znamena vsetky elitky, championov, bossov a aj hracov
ano ale az do dneska to v ptr nefungovalo.. Ale osobne se mi to taky moc nelibi teda hlavne vzhledem k soj. Jelikoz to v podstate nedava hracum na vyber.. bud mas soj a kdyz ne tak dostanes na pr*el :-|
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 27.01.2013, 20:17 hod.

Jak to máte s LS v PvP? Vyplácí se vám na zbrani?

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 28.01.2013, 00:00 hod.

Prozatim je nejake LS nebo LOH uplne na pozadi a cele pvp je o tom kdo da vetsi dps.. Ale udajne se chysta nejaky dps nerf pro pvp a pak se uvidi. Kazdopadne pro WD a asi i jine chary je ted nejlepsi volba Skorn + soj se kterym je dps output fakt sileny. Navic staci Skorn bez LS takze se da sehnat docela levne ja sam jsem poridil
Obrázek
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

NargarotH
Burning Soul
BattleTag: Bauer#2707

Příspěvek od NargarotH » 28.01.2013, 02:05 hod.

To co bude v patchi 1.0.7 a je momentálně na PTR je pouze dueling, tzn. možnost útočit jeden na druhého. Nic víc, nic míň. Žádné reducy, žádné pravidla, žádné balance, tzn. zbytečně nevyhazujte prachy za gear na 'PvP'. Jinak WD je zatím celkem OP co se dívám na různé streamy.
R.I.P. 27.3.2014

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 28.01.2013, 11:02 hod.

coyd: Já mám stejné dps i s jednoručkou , takže pro mě převažuje výhoda dalších statů na 1H+mojo. DMG na jednu ránu je věc jiná, ale to mi imo proti jinému WD stejně moc nepomůže.

Jinak už mě fakt nebaví naříkání hráčů z publicu na haunt a jak je WD OP. Někdo nadává, někdo mě kickne, fakt žrádlo...

Krom SB a hauntu mě ještě baví klasické šipky, je to celkem kulomet. Naopak pavouci mi k srdci nepřirostli. Je ještě něco podobně efektivního?

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 28.01.2013, 11:29 hod.

Já mám stejné dps i s jednoručkou
No treba u hauntu ktery nekrituje mas jednoruckou o hodne mensi dmg nez se skornem bych rek a i u ostatnich skilu jde spis o dmg na hit nez o dps protoze nejsi schopny dpskovat konstantne.
edit: Ale chce to vyzkouset ja jeste ten skorn nemam na ptr takze se uvidi. Co jsem testoval ve hre tak se zda ze haunt sice nezobrazuje zlute crit cisla ale vypada to ze co se tyka zobrazenych dmg cisel tak crituje akorat to neni poznat. A to tak ze pokud critne prvni hit tak haunt potom crituje uz celou dobu kazdym tickem
Naposledy upravil(a) coyd dne 28.01.2013, 11:46 hod., celkem upraveno 2 x.
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

fuxicek
Burning Soul
BattleTag: Pepa#4687

WD a jeho předpoklad pro budoucí PvP.

Příspěvek od fuxicek » 28.01.2013, 11:30 hod.

Sledoval jsem kongoruv stream(barbar), kdy si zval hrace rozlicnych charu a jediny char, ktery mu poradne zatopil, byl WD. Takze to bude super clasa na pvp.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 28.01.2013, 13:30 hod.

No chce to fakt pečlivě otestovat, nerad bych se nějak extrémně zmýlil. Třeba u šipek o dps jde určitě, SB a haunt ještě vyzkouším na PTR mimo arénu.

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 28.01.2013, 14:42 hod.

Sipky zadne terno na PvP nebudou, protoze je musis zamerovat, aby si neco trefil, coz je jejich hlavni nevyhoda diky ktere tam budou jine lepsi volby.

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“