coyd píše:@Pepito86 spirit vessel je skill u WD a proc znamena ze se zapne.. jinak venecky kolem portretu znamenaji paragon levely
Koukal jsem na zaznam jeho boje proti tomu druhemu WD a ten borec je dost o nicem. Jen proste doufa, ze toho druheho prenukuje. Plno zbytecnych smrti tam mel, ze zustal stat jak trubka na zemi pokryte acid cloudem a pritom z ni mohl utect uz predtim nez mu skoncil Spirit Walk.coyd píše:Lidi kdo ma nejakeho slusnejsiho WD pridejte si mne pls potrebuju trenovat a zkouset buildyMusim sundat TurkNukema coz je top WD streamer.. Tady je k videni muj vcerejsi duel s nim v case 7:30:00 skore myslim 9:9 ale zdaleka jsem nehral to co muzu jeste v tom plavu
http://cs.twitch.tv/turknukem/b/357970238
Podla spravnosti dmg against elites znamena vsetky elitky, championov, bossov a aj hracov. Inak nic zvlastne na tom ze vyhravas nehladaj, s tymi mega HPčkami sa ani nečudujem. Kym sa prerubu aby ti procol Spirit Vessel a potom kym ta dorazia tak to im da zabrat...Nekronaut píše:coyd: Tak ty mě určitě dáš, o tom žádná. Ale o to lepší trénink Jeden wizz mi začal nadávat, ať si už strčím ten svůj zpomalovací haunt někam a další barb, že jsem mnohem silnější než ostatní, ať se prej leavnu z vlastní hry
Hele a ten SoJ, to se vyplatí? DMG against elites přece na hráče neplatí ne a obětovat za 12% SB ostatní staty na ringu...
Jinak ten WD co si mě dával měl štít, bylo těžké ho sundat. Někdy taky vyzkouším.
ano ale az do dneska to v ptr nefungovalo.. Ale osobne se mi to taky moc nelibi teda hlavne vzhledem k soj. Jelikoz to v podstate nedava hracum na vyber.. bud mas soj a kdyz ne tak dostanes na pr*elPodla spravnosti dmg against elites znamena vsetky elitky, championov, bossov a aj hracov

No treba u hauntu ktery nekrituje mas jednoruckou o hodne mensi dmg nez se skornem bych rek a i u ostatnich skilu jde spis o dmg na hit nez o dps protoze nejsi schopny dpskovat konstantne.Já mám stejné dps i s jednoručkou