zdravím všechny, prosím o pomoc s upgradem ... pomalu se dostávám do fáze kdy je jakékoliv posunutí ať směrem do DPS nebo EHP strašně drahé ... uvítám vaše rady co zlepšit mám k dispozici asi 80 milionů, pošilhávám po ice climberech což by mi za tu cenu trochu ubralo dps ale zlepšilo EHP asi o 50000....
kterou část gearu upgradnout nejdřív... já vidím boty/ lacuni/ ramena s víc str ...
Díky za rady
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hulk ... ro/7663061
Pomoc s upgradem ww gearu
Re: Pomoc s upgradem ww gearu
v ramenach by si si polepsil za tych 80M o kolko? 50str? keby si si chcel cca zachovat aj vit
lacuni neviem no, zda sa mi, ze prave potrebujes nabrat skor EHP nez DPS, na to lacuni moc vhodne nie su no
takze tie Ice climbersy by som videl ako dobru volbu... nejaka vyssia str aby ti dps neslo dole nejak extra, k tomu mozno nejaka vyssia int, vysoke AR...
lacuni neviem no, zda sa mi, ze prave potrebujes nabrat skor EHP nez DPS, na to lacuni moc vhodne nie su no
takze tie Ice climbersy by som videl ako dobru volbu... nejaka vyssia str aby ti dps neslo dole nejak extra, k tomu mozno nejaka vyssia int, vysoke AR...
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Pomoc s upgradem ww gearu
no asi tak nějak bycj si polepšil s ramenama...trocha jíly navíc, takže ty ice climberky mi vycházejí nejlíp EHP mi půjde asi o 50000 nahoru ... ztratím možná 2000dps to doženu až si vykraftím lepší šutr do offhandky...
Takže koupeny ice climberky co mi přidají + 58 000 EHP.... díky za názor
PS: koukal jsem na náhrady těch ramen ale dostávám se cenově do řádů stovek milionů aby to mělo smysl
Takže koupeny ice climberky co mi přidají + 58 000 EHP.... díky za názor
PS: koukal jsem na náhrady těch ramen ale dostávám se cenově do řádů stovek milionů aby to mělo smysl