Pomoct na 2 minuty
expim barbara a jelikoz mi nefunguje AH (error 31048) a nemuzu si pres svuj 1 ucet nakoupit veci, ale pres druhy ano, chtel bych nekoho poprosit jestli bych si u nej nemohl ve hre odhodit veci a s druhym je sebrat. otazka par minut :o) mockrat diky
Re: Pomoct na 2 minuty
...asi ma kazdej plno prace...tak odmena 50k za trapny dve minuty
urcite kazdej ma ted odpoledni a na foru tu asi taky nikdo neni, asi tech 30 nahledu jsem udelal ja :o)
no nic az nekdo bude potrebovat pomoct...
muzete to tu zavrit, smazat ci vyhodit do povetri. diky
no nic az nekdo bude potrebovat pomoct...
muzete to tu zavrit, smazat ci vyhodit do povetri. diky
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
Hele chlape rád bych pomohl, ale jak píše Bur v současné době jsem v práci. Pokud neseženeš pomoc cca do 19:00 tak si mne přihoď a domluvíme se ve hře.
Není asi třeba, aby jsi se rozčiloval, že nikdo pomoct nechce. Když hraju tak na forum taky nekoukám
Není asi třeba, aby jsi se rozčiloval, že nikdo pomoct nechce. Když hraju tak na forum taky nekoukám

Tak když máš dva účty a ten druhý ti funguje a na řešení problému u toho prvního prdíš tak proč nehraješ s tím fungujícím?
R.I.P. 27.3.2014
Tapeworm jo diky, ale v tu dobu asi budu mit pulnoc nebot pak jdu vecer do prace
NargarotH ten druhy ucet je kamaraduv, ktery nehraje a ja mam svoleni ho vyuzivat...a asi blbost abych si na nem stavel postavu ze? :o)
no nic, uz jsem nasel veci se socketem a nejaky gemy jsem mel v truhle, tak uz to jde..
NargarotH ten druhy ucet je kamaraduv, ktery nehraje a ja mam svoleni ho vyuzivat...a asi blbost abych si na nem stavel postavu ze? :o)
no nic, uz jsem nasel veci se socketem a nejaky gemy jsem mel v truhle, tak uz to jde..
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ja jsem taky v praci, ale kdyz ti nekdo nenapise do 5 minut, tak je to hroznej problem a vsichni jsou spatni?
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
mas moje 2 minuty , pak to vypnu:)
uz jsem to poresil, diky za ochotu 

- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
nakone sem cekal pul hodky, co uz, hlavne ze je problem vyresen:)