Liga zbohatliku - 1.kolo Act 5 superunikati
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já mám ještě Trap Assu, která trčí na začátku 3.aktu NM. Problém ale je, že do neděle už nebude tolik času, takže to asi neošéfuju...sakra. Škoda no.
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Re: Liga zbohatliku - 1.kolo Act 5 superunikati
Zdarec, ted jsem měl natřískaný týden a všechyn tejdny mám ted zabitý páč máti dělá rekonstrukci kavárny...
mám nahraných jen 10h nešlo by to protáhnout o týden?

mám nahraných jen 10h nešlo by to protáhnout o týden?

>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

Dobre, takze abych Vam vsem ukazal svou lepsi stranku
a tak nejak na vseobecnou zadost jsem se rozhodl, ze toto kolo a koneckoncu i ta budouci prodlouzim jeste o tyden, tedy
konecne datum je 11.3.2013, 0.00, tedy koncime o pulnoci z 10 na 11
Sam mam odbehano 18,5 hodiny, tak bych to zitra stihnul, ale podridim se potrebam vetsiny, je to friendly tourney
@Hero: Ja mel za to, ze mas odbehano celych 20 hodin, pak uz je Ti jakekoliv prodlouzeni k nicemu, stejne jako me, az zitra dojedu zbylou hodku a pul
Jinak mam zatim nabehano 1868 runu a 38 qualifieru, tedy itemu, ktere se pocitaji, jsem spokojen, mam asi finalni petku, presto jeste jeden opravdu dobry item by se siknul
@Eli: Velka gratulka ke Skullderovi

konecne datum je 11.3.2013, 0.00, tedy koncime o pulnoci z 10 na 11
Sam mam odbehano 18,5 hodiny, tak bych to zitra stihnul, ale podridim se potrebam vetsiny, je to friendly tourney

@Hero: Ja mel za to, ze mas odbehano celych 20 hodin, pak uz je Ti jakekoliv prodlouzeni k nicemu, stejne jako me, az zitra dojedu zbylou hodku a pul
Jinak mam zatim nabehano 1868 runu a 38 qualifieru, tedy itemu, ktere se pocitaji, jsem spokojen, mam asi finalni petku, presto jeste jeden opravdu dobry item by se siknul

@Eli: Velka gratulka ke Skullderovi

RIP: 38??
Nemám ani polovinu, a to mám vyšší počet runů 

HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Fakof už
Za poslední 2 týdny to jsou už 3 ripnutý chary. Se k tomu Pindlovi snad nedostanu
Nepomůže mi někdo s rushem?

- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je smutné
Já zažil podobný průšvih...a zase s Griswoldem.

...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
To je mi lito Daemone, znam to az moc dobre, takhle dopadly dve Blizzny, ktery jsem si loni snazil co nejrychlejc probehnout k AT Hell...Navic, pokud vicemene jedes od zacatku je to jeste tezsi...Bohuzel Ti pomoct nemuzu, v praci parit nemuzu a doma net nemam, presto opakuju svou nabidku co se tyce itemu, pokud bys mel zajem...Jeste mas vic jak tyden, tak treba neco stihnes 

@RIP mam hotovyho pindleskina a jeste bych rad stihl treshsocketa 

Achievements: 7400 (92%)
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Jen pro jistotu, když mi něco vypadne třeba z Evil urny u Treshe, tak se to nepočítá, že?
Zima se blíží.

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Cirdan: Počítají se předměty jen ze superunique monstra.
K tomu mému ripu...je to jak říkáš RIPe...frčím až mi za nohama hoří a pak to dopadne takto. Tak jsem založil novou Blizznu a pokusím se to nějakým způsobem proteleportovat. Pokud ale ripne i tato, tak to už bude asi konečná, páč pak už ten čas nebude.
K tomu mému ripu...je to jak říkáš RIPe...frčím až mi za nohama hoří a pak to dopadne takto. Tak jsem založil novou Blizznu a pokusím se to nějakým způsobem proteleportovat. Pokud ale ripne i tato, tak to už bude asi konečná, páč pak už ten čas nebude.
@Cirdan: Ne, pouze se superunika, pripadne jeho primych minionu
@Hero: Asi jsme si nerozumneli, cilem bylo vybrat si jednoho superunikata a na nem dat 20 hodin, necekal jsem, ze nekdo muze mit dostatek casu dat 2x20 hodin a pripadne si vybrat lepsi vysledek, ale vzhledem k tomu, ze jsem takove dobrotisko a navic jsem to presne nespecifikoval, tak nejsem vyrazne proti - 11.3 ale postni pouze vyssi vysledek...
Jinak bych rad taky dopredu definoval, co budu chtit 11.3 pro vyhodnoceni
1) Ocekavam postnuti vysledku co nejdrive, tudiz idealne po pulnoci
2) Musite postnout svoje Top 5 predmetu podle tabulky, ktera je na prvni strane, bodovani budu stejne kontrolovat a pocitat sam, takze tim se nezabyvejte - ikdyz vysledek asi znat budete
3) Ta petice predmetu by mela byt podeprena screenshoty, a rad bych take videl readouts itemu - v pripade Atmy neni problem, v pripade Plugy nevim...Myslim tim toto:
Napr.:
Skull Fist
Sharkskin Gloves
Defense: 37
Durability: 8 of 14
Required Strength: 20
Required Level: 52
Item Version: 1.10+ Expansion
Item Level: 94
Fingerprint: 0x6048b954
+11 to Life
Fire Resist +23%
3% Life stolen per hit
25% Better Chance of Getting Magic Items
5% Chance of Crushing Blow
+2 to Javelin and Spear Skills (Amazon Only)
4) Za volitelne povazuju postnuti vsech ostatnich qualifieru (jejich screenshotu), pripadne pocet runu (najezdu) a detaily o Vasi postave...Pokud budete na pochybach, tak si vezmete muster podle toho, co postnu o svem barbarovi
Pokud Vam to prijde zbytecne, tak vezte, ze vzhledem k tomu, ze si dal Fraxi praci s propagaci tohoto turnaje na webu bude pravdepodobne chtit i postnout vysledky, a vetsi mnozstvi infa mu muze ulehcit praci, pote je jen na nem, co pouzije...
Edit: @Daemon: Drzim palce, at to tentokrat vyjde, a pokud ne, urcite zazaris v nekterem z dalsich eventu
@Hero: Asi jsme si nerozumneli, cilem bylo vybrat si jednoho superunikata a na nem dat 20 hodin, necekal jsem, ze nekdo muze mit dostatek casu dat 2x20 hodin a pripadne si vybrat lepsi vysledek, ale vzhledem k tomu, ze jsem takove dobrotisko a navic jsem to presne nespecifikoval, tak nejsem vyrazne proti - 11.3 ale postni pouze vyssi vysledek...
Jinak bych rad taky dopredu definoval, co budu chtit 11.3 pro vyhodnoceni
1) Ocekavam postnuti vysledku co nejdrive, tudiz idealne po pulnoci
2) Musite postnout svoje Top 5 predmetu podle tabulky, ktera je na prvni strane, bodovani budu stejne kontrolovat a pocitat sam, takze tim se nezabyvejte - ikdyz vysledek asi znat budete

3) Ta petice predmetu by mela byt podeprena screenshoty, a rad bych take videl readouts itemu - v pripade Atmy neni problem, v pripade Plugy nevim...Myslim tim toto:
Napr.:
Skull Fist
Sharkskin Gloves
Defense: 37
Durability: 8 of 14
Required Strength: 20
Required Level: 52
Item Version: 1.10+ Expansion
Item Level: 94
Fingerprint: 0x6048b954
+11 to Life
Fire Resist +23%
3% Life stolen per hit
25% Better Chance of Getting Magic Items
5% Chance of Crushing Blow
+2 to Javelin and Spear Skills (Amazon Only)
4) Za volitelne povazuju postnuti vsech ostatnich qualifieru (jejich screenshotu), pripadne pocet runu (najezdu) a detaily o Vasi postave...Pokud budete na pochybach, tak si vezmete muster podle toho, co postnu o svem barbarovi

Edit: @Daemon: Drzim palce, at to tentokrat vyjde, a pokud ne, urcite zazaris v nekterem z dalsich eventu

V čem pomůže ten výpis z Atmy? Klidně to tam mohu hodit, jen by mě to zajímalo.
HC grál: 537/516 (-21)
Kdyz to tady verejne napisu, tak uz k nicemu nebude 

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak další rip...jupí
Tentokrát mě sestřelili Councilové před Mephistem (NM). Conviction + Multiple Shot...to byl panečku fofr
Nevím proč, ale ta hra mě začíná celkem sr*t 

@Dark_Deamon tak to je mi lito udelej si wind druida s tim to proletis jako nic jinak tenhle vykend mi nevysel z niceho nic me zacala bolet silene noha a potom zada az ted jsem si mohl na hodku sednout k diablu jediny co mi udelalo radost byl vygamblovany amulet 

Achievements: 7400 (92%)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný rare kousky, jak DeathHero tak Raisen.
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
RIPe chtěl bych se zeptat jak je to s bodováním uniq Jewelů a charmu 

>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<

Bodove ohodnocene predmety jsou POUZE ty, ktere najdes tady...Vsechno ostatni se BODOVE NEHODNOTI
Edit: Vcera jsem dal hodku, chybi mi uz tedy jen pul hodiny, a byla to co se tyce cetnosti qualifieru nejlepsi hodina, nasel jsem jich sedm, bohuzel zadne zlepseni ve score, ikdyz v jednom, pripade k tomu nebylo daleko
...Celkove mam tedy 45 qualifieru a 1965 runu, myslim, ze hlavni cile mise splnim, ale jeste jeden opravdu dobry predmet by se hodil...Dneska to dojedu
Edit: Vcera jsem dal hodku, chybi mi uz tedy jen pul hodiny, a byla to co se tyce cetnosti qualifieru nejlepsi hodina, nasel jsem jich sedm, bohuzel zadne zlepseni ve score, ikdyz v jednom, pripade k tomu nebylo daleko