Koupě D3

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Rawmen
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Rawmen#2174
Koupě D3

Příspěvek od Rawmen » 20.03.2013, 19:40 hod.

Zdravím všechny,
předem se omlouvám pokud jsem téma zařadil špatně. Měl bych zájem o D3, ozval se mi jeden kluk, prý mi pošle klidně první účet (prý je tam nějaká ochrana proti krádeži) já si ho "omkrnu" a pak mu pošlu na oplátku to na čem jsme se dohodli, ale jde mi to, že když on mi ten účet pošle, a já ho od něj teda koupím, tak jak zabraním tomu, aby on si ho nevzal zpět? Prý je tam nějaký potvrzovací e-mail, že jsem převzal účet a on to potvrdí. Opravdu to tak je? Ptám se Vás proto, že vy hru máte a nejspíš víte jak to funguje a já nechci narazit na podvodníka.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát. :)
PS: Skyrim1988 je bůh.

Zmener
Fallen Shaman
BattleTag:McZmener#2115

Re: Koupě D3

Příspěvek od Zmener » 20.03.2013, 20:11 hod.

Ahoj moc tomu nerozumim, ze jsi od někoho budes kupovat prvni ucet? Prosim vysvetli. Ale zda se mi zde jde o podvod nebo nedovolenou cinnost.
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 20.03.2013, 20:25 hod.

Reknu ti to asi tak, ze kdo si ten ucet koupil jako prvni a ma nejaky doklad tak ho dycky dostane zpatky pokud bude chtit...
Tak neblbni a kup si svou vlastni hru.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

wirgie
Doom Knight
BattleTag:wirgie#1965

Příspěvek od wirgie » 20.03.2013, 20:54 hod.

Lidi jsou sv*ne, jestli se chces nechat napalit, kup to

Rawmen
Gorebelly

Příspěvek od Rawmen » 20.03.2013, 21:02 hod.

Takže doporučujete radši koupit originál někde z obchodu? Tak si počkám do 11.4 a koupím si to k narozkám. Teď ještě přemýšlím jestli krabicovku nebo jenom key.

Zmener:Ahoj, chtlě bych D3, ale jelikož jsem student a nemám příjem, tak jsem přemýšlel, že bych si to koupil od někoho z druhé ruky a samozřejmě něco ušetřil. Ozval se mi kluk, který by mi ho prodal. Prý by mi "půjčil" ten svůj účet, já bych si ho omrknul. Pak bych se zaregisostroval ve hře World of Tanks (nevím jestlu znáte), tam dál dárkovej obchod a poslal bych mu nějaké zlaťáky v hodnotě cca 530 Kč. On by mi za to dal ten jeho účet k D3 a poslal krabici a DVD. Prý bych si tam změnil přihlašovací e-mail a jemu by přišel e-mail jestli se změnou souhlasí a on by to potvrdil.

Casus
Gorebelly

Příspěvek od Casus » 20.03.2013, 21:15 hod.

Typek ma krabici s cd keyem. Ucet je na jeho jmeno a sam si to nezmenis. Typek ti to proda, posle jeden mail s fotkou keye a ma ucet spatky.

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 20.03.2013, 21:16 hod.

Pokud chces usetrit kup si jen klic. Kupovani od nekoho je vzdycky risk kor u blizardich her kde je to zabezpeceni uctu na hodne vysoke urvovni a puvodni majitel by se k nemu mohl dostat asi vzdycky
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Rawmen
Gorebelly

Příspěvek od Rawmen » 20.03.2013, 21:30 hod.

Dobře díky všem lidi.
Psal jsem od jendoho shopu, jestli ta jejich verze je krabicovka nebo digitální, vyšla by asi o 100 nebo o 200,- dráž než než nejlevnější digitální, takže bych si nejspíš trochu připlatil. Dlouho jsem váhal, protože popravdě za 1) už tolik nehraji 2) co hraji si stáhnu. Ale jelikož tohle je srdcovka a ani stáhnout nejde (nebo jde, ale je to nehratelné), tak si myslím, že ta origo se vyplatí. Když si vezmu kolik času jsem proseděl u D2, myslím si, že tohle je zábava na stovky hodin a ty peníze za to stojí.

wirgie
Doom Knight
BattleTag:wirgie#1965

Příspěvek od wirgie » 20.03.2013, 21:31 hod.

Nevim kolik to stoji ted, ale za 500,- na to ze toho cloveka neznas a pak treba ma nejaky ban, nebo jeho nick je znamej jako scammer (podvodnik s prodejem) ...je drahy. S diablem muzes vydelavat i nemale penize a jestli to chces mit alespon trochu bezpecny, muj nazor znas.
Ja mam krabici. Nevim jak je to s tou druhou verzi, jestli pri kazde instalaci musim stahovat hru, tak s tim jejich uploadem by instalace trvala dve hodiny....a to mam 100 mbit

Vozi

Příspěvek od Vozi » 20.03.2013, 22:15 hod.

Klidne to kup, prihlas se z jineho PC a IP adresy. Ucet dostane blokaci a mozna prijde i pan "Ban Hammer". To Vam neni blbe resit nejake obchodovani s ucty na oficialnim fan webu Blizzardu? Nebo nikomu nedochazi, ze obchodovani s ucty je striktne zakazane a postihovane Blizzardem?

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 21.03.2013, 09:22 hod.

Nikdy bych nic nekupoval z druhe ruky :-) kord ne PC hry :-)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 21.03.2013, 12:40 hod.

Je to nelegální a špatné, okradl bys Blizzard, který se tak dlouho trápil aby vydal dokonalou hru, jen jim dej svoje peníze, Blizz si to zaslouží, a podpoříš tím vývoj datadisku :)

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 21.03.2013, 12:46 hod.

je to nelegalni a take doporucuji koupit hru officialne i kdyz se sni blizzard tak dlouho trapil a hra je znacne nedokonala:)

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 21.03.2013, 13:21 hod.

hra je nedokonala a k dokonalosti potrebuje cas :-D ty Drakkari nedrazdi hady bosou nohou :-)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Zmener
Fallen Shaman
BattleTag:McZmener#2115

Příspěvek od Zmener » 21.03.2013, 17:23 hod.

V každym případě bych koupil krabici. Já mám všechny krabice od Diabla, takze jsem nevahal krabici koupit. Dle meho nazoru kupovat jen nejaky klic z netu o par stovek levnejsi je skoda. A v zadnem pripade bych nikdy nekupoval hru apod. od nekoho jiného.
Obrázek

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 21.03.2013, 17:52 hod.

a ja zase nechapu jakej je duvod kupovat bezcenou krabici s bezcenou plackou a priplacet za to i 300 korun,jeste kdyz si bez internetu hru stejne nezahrajes,doporucuju koupit treba na aukru CD klic od overenejch prodejcu,vychazi to cenove dobre a vzdy to funguje bez problemu

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 21.03.2013, 18:29 hod.

to je mi lito ze to nechapes, nebo jen ze sebe delas vola? proc si asi lidé kupují krabicovky..

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 21.03.2013, 21:15 hod.

je to prezitek a za par let to uplne vymizi,krom toho ze je dvd tezce nedostacujici a blu-ray predrazeny,nebudou ani mechaniky pro prehravani,vzdyt uz ps4 mel puvodne vyjit bez mechaniky,ale nakonec ji mit bude...

a proc lidi kupujou krabice? asi maji dost penez na rozhazovani :D

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 21.03.2013, 23:18 hod.

hmm budem si to stahovat přímo do lebek :D

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 21.03.2013, 23:21 hod.

kazdopadne si nekupuj krabicovu verziu. Vzacnost to tak skoro nebude, kedze to ma doma tak 10m dalsich ludi a akurat co to zavadza;p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“