Nedělní pozdní odpoledne a skoro večer, dosportováno, navečeřeno, přítelkyně uspokojená(jak se později ukázalo nedostatečně) a tak mám chvilku a skáču do rhy. Skáčem pár rychlých runů s Brawlem jen MP0, aby to odsejpalo, potáhnul sem jeden paragon, už jsem tedy na 23 a snad se posunu ještě dále. Po dvou rychlých runech bez MP přiskakuje SiQ a ještě jeden nabušený barbar a že zkusíme klíče, nastavuje se MP4 a skáčem do A3, runy běží celkem v pohodě(až sem to nečekal), bez nějakého toho infarktového počinu, padá to dolů systematicky, opět cítím, že ty zuni botky potřebuju, protože na vyšší MP musí být spam medvědů masivnější, než na nízké MP, takže na nich budu muset zapracovat, jenže v aukci jsou samé blbé, nebo předražené, nebo a co je horší, kombinace obou těchto parametrů, tudíž blbé a ještě předražené. Každopádně teču na manu jako blázen, kombinace medvědů a pavouků na manu sem ještě neměl šanci natrénovat a tak házím lebky, když není mana...ale tak nějak to jde, výsledek je pozitivní. Dva runy a a dva klíče, což je krásné.
Bohužel co čert nechtěl a potažmo ani já, přichází přítelkyně a že by se chtěla přitulit a kouknout na něco v telce, že pořád nemusím sedět u PC, zkouším jí to vymluvit, že sem celý víkend pořádně nehrál a že v telce nic nedávají, no jak všichni víte, s holkama nemá cenu o něčem polemizovat a tak se rychle ve hře loučím a jdu si plnit jiné povinnosti...každopádně kluci díky za hru

Po několika hodinách se přítelkyně zvedá, že půjdem spát a já s vidinou ještě malého nakouknutí do hry říkám, že ještě nejsem unavený ačkoliv sotva držím oči a děsím se druhého dne v práci, jak tam budu vypadat. Ale ještě na chvilku do hry chci skočit, tak zahraju divadlo, že jsem v pohodě a nejsem ještě ospalý, tak že nebudu čumět hodinu do zdi, že ještě na něco "kouknu". Jen za ní zapadnou dveře do ložnice, otvírám počítač a hle, disconnect, protože vypadl net...tak si říkám, že ještě že mě od toho PC odtáhla, protože s mým štěstím by mi vypadl net zrovna u nějakého elite packu a ten by mě roz*ebal na sr*čky, takže v duchu děkuju přítelce za to, že mi vlastně nevědomky zachránila postavu. Člověk si až dodatečně uvědomí, jaké měl štěstí. Vlastně mě postihl disconnect, kterého se každý i já obává a já ho přežil, pač sem afkoval v menu, docela štěstí.
Hned volám na technickou podporu co s tím zase mají a kdy to půjde a prý že za chvíli, a tentokrát se nespletli a opravdu za chvíli net naskočil, tak skáču do hry, ale je to nehratelné, seká se to a tak si chvíli zahraju SC a stejně se sunu do postele...
Takže pro rekapitulaci, neděle nic moc hraní z hlediska času, ale pár runů s fajn lidma proběhlo, potáhl jsem jeden PL a padla mi pěkná Tal Rasha Chesta pro Wizzu, která snad něco hodí, screen bohužel nemám, pač sem zapoměl a už je v aukci a doufám, že i prodaná

když ne, tak jí sem dohodím dodatečně

Shadouek žije a jede se dál