Problém s přihlášením na D3
Od nainstalování posledního patche mám problém k přihlášení se do hry. Od čtvrtka mi to hlásí nepřetržitě chybu/error 502 - což je "error with autentication module ". Včera jsem se zkoušel přihlásit u kamaráda doma a tam jsem se normálně přihlásil ( jak na jeho počítači, tak i na svém notebooku ), bohužel dnes u mě problém nastal opět.... Strašně pomalé přihlašování do hry a opět problém jako jsem nahoře už uváděl. Zkoušel jsem to najít na nějakých fórech, ale nikde jsem se nedočetl radu, která by mi pomohla problém vyřešit. Není můj účet nějak zablokován, ale to by se nespustil ani u mého kamaráda... Nebo jestli je problém u mě s domácí sítí, což před tím nikdy nebyl.... Prosím o radu, jakoukoliv.... Vyzkoušel jsem snad všechno! Předem díky!
Re: Problém s přihlášením na D3
Podařilo se ti to vyřešit?..Mám úplně stejnej problém po 1.08 

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Ano, ale tak částečně. Jel jsem doma přes wifi a to si myslím byl ten kámen úrazu....pak jsem to připojil normálně na LAN ( kabelem ) a šlo to, ale pak opět po čase nastal stejný problém. Ale vyřešil jsem ho tím, že když se přihlašuji, tak to dám minimalizovat a pak když se tam vrátím, tak jsem přihlášen... Nedokáži to vysvětlit, asi nějaká trhlina v časoprostoru či co
ale mě to tedy fungovalo. Tak snad ti to také pomůže!

Momentálně mám tu časoprostorovou trhlinu na Asia serveru. Ostatní samy daly pokoj. Ale je to hrůza
To připojení je zrůdnost nejhrubšího charakteru
Zkusím to, jestli mi to náhodou nepomůže,..

Zkusím to, jestli mi to náhodou nepomůže,..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic