Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261
Re: Poradna

Příspěvek od DrSma » 21.05.2013, 06:38 hod.

Včera, a dneska taky budu, jsem testoval Monka na EU, abych vyladil build.

1. i s vysokejma allres (840) a cca 40k life mi na MP4 brutálně běhal život nahoru dolů (i magií mi děsně nakládaj, skoro vůbec nedávám ani Plagued! :?: , to fakt nechápu, s barbem v klidu s polovičním resistem), strašně moc!..blbě se to hlídalo, občas neuhlídalo (to si v BH nemůžu dovolit). Tenhle problém se mi u monka zdá dlouhodobě. Je pravda, že se mi u monků moc nedaří vyšponovat armor, což může bejt ten problém (kolem 4k armor) Ale s tím pohnu max. štítem,..passivky jsou obsazený a štíty nesnáším :-x

2. Naprosto překvapivě mě nejlíp držela na živu mantra of conviction - reclamation, myslím,..(30% šance na heal při úderu)...dost mě to překvapilo, že to bylo lepší, než všechny runy v healing mantře, která i sama má solidní regen,... :shock: ..to musím opět dál prověřit, abych neudělal chybu u Noaha, mohlo jít o náhodu

3. Prudkej úbytek života nezachránil ani LoH okolo 1k/sec a to mám cca 2,2 AS...(sem tam jsem musel použít Serenity i v rutinních bitkách :-| )

Já nějak s tím monkem nevím,...jedinej prblém vidím v 4k armor (možná trochu míň life, ale tregický to není), ale že by to dělalo až takový peklo???..

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 21.05.2013, 07:09 hod.

u monka lítaj hpčka jak zběsilý sám dávám mp3 a sem tam pojdu :D monk musí být hooooodně rychlej zkus poštelovat pasivky :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

WulFgaR77
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od WulFgaR77 » 21.05.2013, 09:13 hod.

DrSma: Je to tak ... obrovskej problém je ten armor. Ten výpočet celkovýho požkození je totiž (1-pct. z armoru)*(1-pct. z resistu) a tudíž je barbar s obojím vyrovnanym vysmátější než někdo, kdo má ty hodnoty málo jednoho a děsně moc druhýho - zároveň ty křivky nejsou lineární. Rozdíl mezi 900res a 1200res je pár procent, ale mezi 4000 armor a 5000 armor je to děsně moc. Zkus ty resy trochu shodit za cenu toho, že nasbíráš věci s +armor.

dawe: jo DH dobrý, hlavně ta fortress mi dokázala hodně ulehčit. Jedinej problém je, že ten damage deal zbyde jen na tebe a já jsem tam pouze jako lízátko na mouchy resp. návnada na stun :D S tim štítem už můžu chvilku stát v nějakym tom bordelu, ale moby jenom hladim po tvářičkách. Nicméně byl jsem rád, že tu mp5 naprosto nesehraný zvládnem. Akorát si mi kazil náladu, že si ani jednou neumřel a bude ten achiev na oživování s tebou těžkej :D btw: taky přemejšlim i o HC, ale to chce partu ... bez ní to nemá smysl vůbec hrát.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.05.2013, 15:35 hod.

Zkusím se na to u Noaha hodně zaměřit,..šponovat armor,..s passivkama toho moc nenadělám, aby mi fungoval build :-x ...jesli se mi zdá u Monků úplně jedno, jakej skill nahodím, pořád je to takový jalově stejný :D , tak passivek bych potřeboval tak nejmíň 6-9 :!: :!: :D :-|

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 21.05.2013, 15:44 hod.

Wulf..mužem zkusit HC v rámci BH na US bude sranda :D ale klido i na EU.... v partě to pujde líp třeba se přidá i DrSma :wave:
btw s DH mám kolem 110K dps s archery by to bylo 125K ale tu používám jen pod mp5
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.05.2013, 17:11 hod.

Nevím, jestli se DrSma přidá, ale jestli jo, tak jedině s BH postavou. Zatím nevidím důvod hrát coop, protože ladím teprve figury sám, baví mě to, a hlavně, hraju si, když se mi to hodí, což je pro mě dost důležitý. (jsem psal už dřív, že Diabla jsem hrál vždycky jen singla, nějak se na coop necítím bejt připravenej,..ale neříkám, že časem do toho nepůjdu 8-) )

wulf: milý wulfe, nechtěl jsem vypadat jako reklamní agent, ale seber trochu odvahy, řízni žílu a založ si BH figuru ;) :twisted: :D

..nic to nestojí, jseš tu s náma skoro pořád a určitě bys měl lepší pocit neřešit, kdo si s tebou může zahrát 8-) Navíc je to prostě super, pěkně opartně pomaloučku vymazlená figura, když není návratu, a navíc vzrůšo s bobkama o předměty,..jestli hraješ standard HC, tak tohle je takový soft HC :lol:

PS: startuju EU a jdu intenzivně testovat Monka, protože HODLÁM vyladit otočku k dokonalosti :lol: :twisted: ,..doufám, že to bude jedinej takovej monk ve střední Evropě :lol: ...i tu mantru, doufám, budu mít nakonec jinou, než dawe 8-) ...., modrý tornádka už jsem zavrhnul, ty už taky točí dawe :) ..

edit: k testu na EU jsem přistoupil, protože neznám dobře monky, barba jsem jel z voleje,..a za druhé, jsem LvL53 a těch 7 levelů FAKT nechci umřít :wave:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.05.2013, 18:06 hod.

Asi jsem dotestoval 8-) ..proti včerejšku jsem dosáhnul rozumného řešení. Navíc je to odlišnej build, což se mi líbí :wave: ..Testoval jsem Fields of Misery MP4 a pokud do mě nenajelo pět elitních bejků, dařilo se mi i s průměrným gearem přežívat. Lambáda to není, ale zas je to MP4. Prozatím jdu vyměnit mantru Noahovi a zkusím trochu poexpit,..

edit: dawe, už regeneruju 10.6 spirit/sec ;) :D
EDIT2: tak už v plné palbě 11,72!..a má to pro mě velkou výhodu, udržím tím regenem trvale nastackovanej sweeping wind :wave: Ani nevím, jestli jsou předměty na slevnění otočky,..to by se fakt hodilo 8-) ..

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 21.05.2013, 19:11 hod.

škoda že v těch klikyhákách nevim co hraješ :D :D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.05.2013, 19:26 hod.

To víš, je to v Noahově rodném jazyce :lol: :lol: :lol:

Dělej jako já, koukám vždycky jen na obrázky :D
Dneska proběhlo hodně změn, který asi uvidíš až zítra (Asie daleko :D ) . Všechno je to kvůli spiritregenu...
Přibrzdil jsem na Hellu před Leoric pasáží, protože dostávám brutální čočku od všeho na zemi :-x ..musím nějak vydržet a vylepšit výbavu,..

edit: ve zkratce je to děsně jednoduchý. DPS dealer otočka živená vším, co jen šlo (sweeping a ally na spirit, dvě passivky na spirit) + thunderclap a nejdůležitější ingredience, bez který mi to moc nešlo je passivka na life per spirit spend (to bych chtěl časem vylepšit i na itemech,..)
edit2: jsem schopnej udělat 8 otoček za sebou :love: :P ...až boostnu DPS, mohla by to bejt paráda :) ..

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 21.05.2013, 19:53 hod.

já když ti koukám na build tak si ho dám so skill calcuratoru a nahoře v adrese přepíšu kr na en a mám to normálně v angličtině ;)
EDIT: tak to přepište na eu
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.05.2013, 20:41 hod.

no vida 8-)

edit: nevím, jak to, ale dneska se Noah aktualizoval hned 8-) ..
edit2: Lemurman, nevím, ale přepisuju kr na en a nemaká mi to,..

edit3: aha, už to mám. Musí se přepsat kr na us a ještě ko na en ;) 8-) ...(region i jazyk)...pak to maká
edit4: Dawe, reagoval jsem na tebe a u Noaha máš zjednodušení ;)

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 22.05.2013, 11:05 hod.

stačí to přepsat na eu
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 22.05.2013, 15:18 hod.

Lemurman: nejdřív jsi psal en, pak eu, ale mě to fakt maká jen s oběma přepsanejma takhle (us-battle.net+en-jazyk v adrese). Jinak tam mám buď neznámou adresu, nebo prázdnej skill calculator,..

edit: důležitý je, že to byl dobrej nápad a maká to :wave:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 22.05.2013, 17:21 hod.

dawe: jestli mi Noah přežije do 60, tak si snad na oslavu budem muset fakt někdy dát ten coop,...abys viděl pořádnýho Monka s otočkou :lol: :lol: ;) :D

edit: LvL56, Noah žije! Butcher KO. Odvážil jsem se do act2, předměty už padaj lepší, ale pořád nic pro mě. Ale je to těsně kolem, takže to snad už brzo padne,..

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 23.05.2013, 16:35 hod.

tak jo, sem zpět!!! a to jenom pro to, abych vás zítra a na víkend zase opustil :) :)
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 23.05.2013, 17:08 hod.

to říkával Terminátor, ne? :lol: ..tak máš aspoň den zabrat 8-) :) ...

edit: já jsem právě LvL58 NO RIP!..podle daweho mám vydržet do 59 na dýky, tak dělám, co můžu, ale už je to fakt těžký,..dokonce jsem potupně sáhnul po deklu :oops: :roll: :D

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 23.05.2013, 17:12 hod.

gratuluju k lvl 58, jestli ti to přijde těžký, tak se di vylvlit na Normal :)
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 23.05.2013, 17:36 hod.

no,..já ten level chtěl dodělat letos,.. :-x

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 23.05.2013, 17:45 hod.

lepší příští rok než nikdy...
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 23.05.2013, 18:42 hod.

DrSma: srabe :D :D :D :wave: vydrž prtka vydrž
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“