PL 48 - PL 50
Tak jsem včera oslavil 50-té narozeniny

celkem úspěch, polovina cesty je za mnou. Teď to nezakřiknout a snad vydržím další padesátku.
Po celý den jsme hráli v partě s Wolleyem na mp1, jelikož se zatím na vyšší mp necítí. Začali jsme hrát akt 1, kdy jsme si jej prošli, zkusili, zda nás klíčník obdaruje klíčem, pak jsme na konec runu i zašli navštívit poníkové omalovánky

Raiderovi padl MC hambáč, po zbytek dne jsme si s ním užili legraci, jestli někdo nemá hlad atd

furt nás vykrmoval Raider.
Z aktu 1 jsme přešli na kompletní průchod aktem 3 - aktem 4 po Rakanotha. První run byl úplně mizerný, v plné partě po celou dobu nikomu nic nepadlo. Dali jsme si pauzu a řekli, že dáme repete kolem 22. hodiny.
Další kompletní průchod byl pro mne lepším, blížil jsem se k 50.paragonu a během expení posledního chlívku mi padly (ano konečně mi něco PADLO

) celkem v rychlém sledu po sobě dvě setovky. Začalo to IK chestou, následovaly BT kalhoty, které jsem si mimojiné nasadil a budu je používat, páč mě boostnuly jak na HPčkách, tak na damage :-)
Pak je třeba ještě zminit drop lege daggeru Gidbinna, kde jsem si původně myslel, jakej to není jasnej brim, nakonec jsem jej prodal za 680k (včetně fee). Takže spokojenost.
Obrázky Gidbinna, ale i setovek přikládám teďkom na konec. Veliká škoda, že IK chestka neměla lepší roll, mám bohužel low-end
Trochu mě to opět nakoplo, že není nic ztraceno, dneska se po práci opět vydám pokračovat hrát v trochu lepší náladě

snad neumřu