Hodiny
obligatna reakcia na reptile:
najlepsi barb okrem napr. http://eu.battle.net/d3/en/profile/TheR ... o/10330185 a tisicok inych samozrejme
najlepsi barb okrem napr. http://eu.battle.net/d3/en/profile/TheR ... o/10330185 a tisicok inych samozrejme
http://eu.battle.net/d3/en/profile/yderf-2605/
moj aktualny main: WD plvl 70
hotove: barbarian plvl 100, wizard plvl100
Re: Hodiny
Když na některé z vás koukám, tak vy buď musíte hrát od začátku nebo mít strašně nudnej život.
Nic ve zlém. 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.
PS: Skyrim1988 je bůh.

Nudnej žívot kvůli nahranejm hodinám v diablu?
Cos to napsal za <> to jako ten kdo má koníček jízdu na kole tak je lepší člověk a nemá " nudnej život" protože jezdí na kole 4 hodiny denně?K čemu??
Ty musíš bejt dobrý pako hochu, jít do topiku kde s názvem "hodiny" na foru o diablu a píšeš tady lidem, že maj nudnej život kvůli tomu, že maj hodně nahráno?
To je jako jít na ronnie.cz ( bodybuilding a vše okolo forum) a psát jim tam, že jsou paka, že choděj cvičit?
Já třeba absolutně nudnej život nemám, naopak, věřím tomu, že mám daleko lepší život než 85% mejch vrstevníků ( auto, prace, holka, fitko atd atd) a v životě by mě nenapadlo sem napsat tuhle blbost, tak si tak říkám, jeslti nemáš nudnej život náhodou ty, když máš potřeby sem tohle psát.
Parkrát mně někdo v hospodě nebo na grilovačce řekl, že sem magor že mám nahráno x tisíc hodin na kompu, tak dostal vyfakováno argumentama, protože potrefená husa se vždycky .... . Schválně jestli uhádneš co napsat za ty 4 tečky (každá tečka jedno písmenko).
Zajímalo by mě, co jsi jako čekal za reakce?
Ajo, my sme ale lůzři, že nás bavěj hry na komp, to sme ale trosky.
demence lvl asian.
Cos to napsal za <> to jako ten kdo má koníček jízdu na kole tak je lepší člověk a nemá " nudnej život" protože jezdí na kole 4 hodiny denně?K čemu??
Ty musíš bejt dobrý pako hochu, jít do topiku kde s názvem "hodiny" na foru o diablu a píšeš tady lidem, že maj nudnej život kvůli tomu, že maj hodně nahráno?
To je jako jít na ronnie.cz ( bodybuilding a vše okolo forum) a psát jim tam, že jsou paka, že choděj cvičit?
Já třeba absolutně nudnej život nemám, naopak, věřím tomu, že mám daleko lepší život než 85% mejch vrstevníků ( auto, prace, holka, fitko atd atd) a v životě by mě nenapadlo sem napsat tuhle blbost, tak si tak říkám, jeslti nemáš nudnej život náhodou ty, když máš potřeby sem tohle psát.
Parkrát mně někdo v hospodě nebo na grilovačce řekl, že sem magor že mám nahráno x tisíc hodin na kompu, tak dostal vyfakováno argumentama, protože potrefená husa se vždycky .... . Schválně jestli uhádneš co napsat za ty 4 tečky (každá tečka jedno písmenko).

Zajímalo by mě, co jsi jako čekal za reakce?
Ajo, my sme ale lůzři, že nás bavěj hry na komp, to sme ale trosky.
demence lvl asian.
akoze ako nudny zivot, to si myslis, ze mam 1000 hodin na diable, tak nerobim nic ine? ved tot som v juli nahral 50 hodin na far cry 3, predtym tak cez 120 na mass effecte 
ale tak kazdy ma ine zaluby. niekto chodi do prirody (nieto ju nemoze kvoli alergii vystat), niekto hraje hry, niekto chodi kazdy vecer uzivat si "spolocenky zivot" (== saje alkohol po litroch).
ono asi hlavny rozdiel bude, ze ty si zjavne nehral diablo od 15. maja 2012 (kedy vyslo) - aspon tak sudim podla tvojich postav, zopar postav s paragonmi, nizke elite killy, t.j. zjavne hrajes najviac teraz, ked je relativne lahke rozbijat vsetko na vysokom MP a lahko ziskavas exp. no pre starych hracov to bolo kus o inom, teraz som dal WD na plvl 58 za 2-3 tyzdne, ledva 30 hodin to trvalo a to idem dost relaxovanym tempom. to bolo nemyslitelne v oktobri, novembri minuly rok. to si chodil dookola act3, ak si daval 30-40 mil exp/h tak si na tom bol este nadpriemerne.
a btw. skor je tu zaujimava ina vec, ze clovek pri jednej hre vydrzi tolko hodin hoci ma kopu inych moznosti...ja mam cez 50 hier v steam kniznici a fakt som ich vacsinu nehral, lebo proste ma neodtiahli od diabla 3 a to je dost cool... (ako som napisal, jedine co to dokazalo bolo lovenie tigrov lukom vo far cry 3, velmi odporucam :-) )
edit: a to este nehovorim, ze som za cely minuly rok mal odpracovany celkom standardnych 1850 hodin v praci

ale tak kazdy ma ine zaluby. niekto chodi do prirody (nieto ju nemoze kvoli alergii vystat), niekto hraje hry, niekto chodi kazdy vecer uzivat si "spolocenky zivot" (== saje alkohol po litroch).
ono asi hlavny rozdiel bude, ze ty si zjavne nehral diablo od 15. maja 2012 (kedy vyslo) - aspon tak sudim podla tvojich postav, zopar postav s paragonmi, nizke elite killy, t.j. zjavne hrajes najviac teraz, ked je relativne lahke rozbijat vsetko na vysokom MP a lahko ziskavas exp. no pre starych hracov to bolo kus o inom, teraz som dal WD na plvl 58 za 2-3 tyzdne, ledva 30 hodin to trvalo a to idem dost relaxovanym tempom. to bolo nemyslitelne v oktobri, novembri minuly rok. to si chodil dookola act3, ak si daval 30-40 mil exp/h tak si na tom bol este nadpriemerne.
a btw. skor je tu zaujimava ina vec, ze clovek pri jednej hre vydrzi tolko hodin hoci ma kopu inych moznosti...ja mam cez 50 hier v steam kniznici a fakt som ich vacsinu nehral, lebo proste ma neodtiahli od diabla 3 a to je dost cool... (ako som napisal, jedine co to dokazalo bolo lovenie tigrov lukom vo far cry 3, velmi odporucam :-) )
edit: a to este nehovorim, ze som za cely minuly rok mal odpracovany celkom standardnych 1850 hodin v praci

http://eu.battle.net/d3/en/profile/yderf-2605/
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Strejcu, pod to se podepisu!
Dal bych tu nechtel videt, ze nekdo soudi nekoho kvuli nahranym hodinama, to je fakt ubohy.
Ale muzes si to frajere se mnou vymenit a uvidime, jak budes zvladat firmu s cca 60 lidma, do toho rodinu a do toho nacpat nejaky konicky.
Takze nereste kdo ma kolik nahrano, pac je vam po tom ....
Edit: taky mam na steamu kopu her, ale casu malo...
A to ma vyjit watchdogs, bf4, gta....
Ale to uz je mimo tema.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Dal bych tu nechtel videt, ze nekdo soudi nekoho kvuli nahranym hodinama, to je fakt ubohy.
Ale muzes si to frajere se mnou vymenit a uvidime, jak budes zvladat firmu s cca 60 lidma, do toho rodinu a do toho nacpat nejaky konicky.
Takze nereste kdo ma kolik nahrano, pac je vam po tom ....
Edit: taky mam na steamu kopu her, ale casu malo...
A to ma vyjit watchdogs, bf4, gta....
Ale to uz je mimo tema.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
aj tak nechapem ako moze mat s witch doctorom paragon 82 a pritom sa mota iba na HELL.
Vezmu to od spoda. Asi jsem to přehnal, nebo si spíš neuvědomil, že D3 ze začátku bylo úplně jiné než když jsem ho začal hrát já v dubnu. Tudíž, dříve než člověk někam došel tak se dost nadřel.
ReptileSVK: Nehraju hell, víc k Tobě psát nebudu, protože i já vím, že si šašek tohohle fora a to jsem chodím minimálně.
Kuki10: Nesoudím nikoho a určitě ne podle toho kdo má kolik nahráno, ale když si vezmu co já jsem se naběhal třeba jen s WD a to mi ukazuje odehraných 141, přitom jsem u toho ještě seděl nedávno každý den od rána do večera (prostě ten ukazatel mi přijde vadnej)
yderf: Ano však toto jsem psal, že někteří z vás hrají od vydání. FC3 jsem taky dohrál na Xboxu, super hra. Asi nejlepší díl z celé série FC, mám rád volnost.
strejda: Sám na ronnie chodím a cvičím (i když momentálně ne, dal jsem si pauzu). Navíc přecen jen ve fitku nesedíš od rána do večera, neříkám, že někdo z vás u D3 jo, ale když se mrknu k sobě do friendslistu, tak někteří ano. Já určitě nudnej život nemám, mám kámoše, chodim sportovat, občas si něco zahraji nebo pustím nějakej film, na knihy moc nejsem. V tvé doplňovačce bude asi slovo OZVE, že? Že jste lůžři a trosky nikde nepíšu, nevkládej mi do úst co jsem vůbec neřekl, děkuji!
Abych to nějak stylově zakončil, myslel jsem to s nadsázkou a stím jak jsem psal u kukiho, že mi přijde, že jsem ve skutečnosti nahrál o dost víc než ukazuje ukazatel, bohužel nevýhoda fora, že z textu nejde ani tak moc poznat jak moc vážně byla dotyčná věc myšlena. Když vezmu Quetak (prosím neuraž se a neber to nějak osobně) tak ten má nahráno celkově 2821 a to tam ještě píše, že zbytek nestojí za řeč, tak mi přijde strašně moc hodin. Jak jsem psal, mám přidané kámoše co mají nahráno cca 800-1K hodin - hrají od vydání a dřív nebyl problém s nima u toho prosedět celé dny, proto mi třeba těch skoro 3K hodin přijde fakt extrémní.
Takže si ještě jednou shreneme - VŠEM, KTERÝCH JSEM DOTKL ČI JE URAZIL, TAK TĚM SE TU OMLOUVÁM, NEBYLO TO TAK MYŠLENO.
ReptileSVK: Nehraju hell, víc k Tobě psát nebudu, protože i já vím, že si šašek tohohle fora a to jsem chodím minimálně.
Kuki10: Nesoudím nikoho a určitě ne podle toho kdo má kolik nahráno, ale když si vezmu co já jsem se naběhal třeba jen s WD a to mi ukazuje odehraných 141, přitom jsem u toho ještě seděl nedávno každý den od rána do večera (prostě ten ukazatel mi přijde vadnej)
yderf: Ano však toto jsem psal, že někteří z vás hrají od vydání. FC3 jsem taky dohrál na Xboxu, super hra. Asi nejlepší díl z celé série FC, mám rád volnost.
strejda: Sám na ronnie chodím a cvičím (i když momentálně ne, dal jsem si pauzu). Navíc přecen jen ve fitku nesedíš od rána do večera, neříkám, že někdo z vás u D3 jo, ale když se mrknu k sobě do friendslistu, tak někteří ano. Já určitě nudnej život nemám, mám kámoše, chodim sportovat, občas si něco zahraji nebo pustím nějakej film, na knihy moc nejsem. V tvé doplňovačce bude asi slovo OZVE, že? Že jste lůžři a trosky nikde nepíšu, nevkládej mi do úst co jsem vůbec neřekl, děkuji!
Abych to nějak stylově zakončil, myslel jsem to s nadsázkou a stím jak jsem psal u kukiho, že mi přijde, že jsem ve skutečnosti nahrál o dost víc než ukazuje ukazatel, bohužel nevýhoda fora, že z textu nejde ani tak moc poznat jak moc vážně byla dotyčná věc myšlena. Když vezmu Quetak (prosím neuraž se a neber to nějak osobně) tak ten má nahráno celkově 2821 a to tam ještě píše, že zbytek nestojí za řeč, tak mi přijde strašně moc hodin. Jak jsem psal, mám přidané kámoše co mají nahráno cca 800-1K hodin - hrají od vydání a dřív nebyl problém s nima u toho prosedět celé dny, proto mi třeba těch skoro 3K hodin přijde fakt extrémní.
Takže si ještě jednou shreneme - VŠEM, KTERÝCH JSEM DOTKL ČI JE URAZIL, TAK TĚM SE TU OMLOUVÁM, NEBYLO TO TAK MYŠLENO.

- Kuki10
- Globální moderátor
Ono obcas neco vyzni trosku jinak, to je pravda, o nic nejde.
Postavil ses k tomu celem a to se ceni.
Btw, vem si kolik dni je dia venku, kazdej den hodku neni problem, nekdy i dyl, podle casu a dostanes se na sileny hodiny.

Postavil ses k tomu celem a to se ceni.

Btw, vem si kolik dni je dia venku, kazdej den hodku neni problem, nekdy i dyl, podle casu a dostanes se na sileny hodiny.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Zhar the Mad
rawmen - tak si pozri tvoj profil, kde mas ten progress bar, je iba na hell. Takze je jasne, ze sam si nepresiel prakticky nic a vsade ta niekto dotiahol, resp. pretiahol. takze tak.
ReptileSVK: s WD chodím jen první akt, 3 se mi blbě hraje a ostatní mě nebaví, 4 je pro mě nejhorší (nejnudnější ), ten 4 mě nebaví s žádnou postavu není to WD a já stejně momentálně hraji minimálně, za ty prázky jsem to zapnul tak 3-4x (pokud si dobře pamatuji).
Kuki: Díky za pochopení, to je právě ono, že přece jenom, kdyb jsme spolu mluvili, tak to vyzní jinak než na forum, navíc já jsem takovej srandista a snažím se bavit lidi, ne že bych ze sebe dělal šaška, ale občas mám nějaké vtipné řečičky, prostě takové forky, určitě to sám znáš ze života.
Jinak s tím vydáním máš pravdu, já mám D asi od dubna a máš konec srpna, to není ani půl roku a to mám taky nahráno celkem dost, takže kdo hrál fakt od vydání, i klidně jak píšeš hodku denně, tak to pak ve výsledku hodí celkem velký čísla.
Casus: myšleno tak, že moje WD je s*ač nebo ironicky na reptajla?
Jinak doufám, že v textu nejsou nějaké chyby, teď jsem přišel domu, sice jsem toho moc nevypil, ale přeci jen je už 5 ráno.
Kuki: Díky za pochopení, to je právě ono, že přece jenom, kdyb jsme spolu mluvili, tak to vyzní jinak než na forum, navíc já jsem takovej srandista a snažím se bavit lidi, ne že bych ze sebe dělal šaška, ale občas mám nějaké vtipné řečičky, prostě takové forky, určitě to sám znáš ze života.

Jinak s tím vydáním máš pravdu, já mám D asi od dubna a máš konec srpna, to není ani půl roku a to mám taky nahráno celkem dost, takže kdo hrál fakt od vydání, i klidně jak píšeš hodku denně, tak to pak ve výsledku hodí celkem velký čísla.
Casus: myšleno tak, že moje WD je s*ač nebo ironicky na reptajla?
Jinak doufám, že v textu nejsou nějaké chyby, teď jsem přišel domu, sice jsem toho moc nevypil, ale přeci jen je už 5 ráno.

-
- Zhar the Mad
fajn, ale preco tam mas, ze si iba na zaciatku hellu?
kluci
jak už bylo psáno, kolik kdo má nahrane je jeho věc....já si o sobě třeba myslím, že u toho sedím dost (spíš seděl jsem)a tak mě zajímalo jak jsou na tom ostatní...a 2800 je teda fakt peklo, klobouk dolů....ale nic proti tomu, nevím jestli je co závidět, jo i ne...říkám si, tež bych chtěl projet více postav na takovou úroveň, zároveň si říkám, že na to prostě není čas, někdo ho má někdo ne a jak jej investuje jeho věc...reptile to tady prosím přestane řešit a bude
stejně si borec ty kráso
forum beztak žije jen kvuli tobě
radši nám řekni, kdy ho dojedeš na 100P
? Jaké jsou tvé odhady? a vypíšem sázky pánové
pro strejdu a rawmena: Tak to si udělám trochu reklamu
když tady polovina lidí drtí ve fitu
já se tomu taky trochu věnuji....dneska prodávám pomalý "proteiňák" (podle procent bílkovin spíš sachariďák, ale o tom zas jiná debata) mimochodem k diablu fajn věc když jedete dlouho, když jsem u toho ještě sedával pořádně a nechtělo se mi jíst, tak sypačka, to je jasná
takže tady posílám odkaz na eshop o co jde. pisněte klidně do PMka názor...díky borci... http://www.snackinbag.cz/
a těšme se na datadisk na další HODINY a HODINY;)

pro strejdu a rawmena: Tak to si udělám trochu reklamu

a těšme se na datadisk na další HODINY a HODINY;)
Wizzard 2704h p100
Wd 140h p51
Monk 23h p7
Dh 126h p28
Barb 132h p15
výbava prodaná dokud měla cenu, čeká se na trhače
Wd 140h p51
Monk 23h p7
Dh 126h p28
Barb 132h p15
výbava prodaná dokud měla cenu, čeká se na trhače

Tak to vypadá že je tu leader v počtu hodin na jednu postavu
Neuvěřitelných 5,8hodin denně od vydání hry....To máš asi dobrej job, nějaký správce sítě, co jede aj v práci ne
? A žádné komenty typu: ty máš nudnej život, když furt sedíš za kompem
I když tohle je fakt HC
Jak říkám, může to být člověk, co hraje v práci, někdo má, někdo ne!!!!
To reptile: Já doufám, že dneska už jsou všichni schopni dávat MP10 s prehladom a v prtom v nose
Aktualizoval jsem úvodní příspěvek, tak kdyžtak prosím upravte příspěvky a dopište vše co tam je navíc.. DÍKY!!!! Pěknou neděli nebo co je za den..

To reptile: Já doufám, že dneska už jsou všichni schopni dávat MP10 s prehladom a v prtom v nose

Aktualizoval jsem úvodní příspěvek, tak kdyžtak prosím upravte příspěvky a dopište vše co tam je navíc.. DÍKY!!!! Pěknou neděli nebo co je za den..
tys tam taky měl, že si nedohrál inferno, je to zabugovanýReptileSVK píše:fajn, ale preco tam mas, ze si iba na zaciatku hellu?

pěknej offtopic z toho je, prostě zobete
a to nikoho nezajímá 
k topicu:
elite kills: 144 941
gold collected: 720 568 701
lifetime kills: 3 627 971
achievy: 4550
legendárek od 8.12.2012: 2369 (předtím netuším)

k topicu:
elite kills: 144 941
gold collected: 720 568 701
lifetime kills: 3 627 971
achievy: 4550
legendárek od 8.12.2012: 2369 (předtím netuším)
- Kuki10
- Globální moderátor
Clovek tu chvilku neni a tady takovej bordel.
Offtopic vymazu a drzte se tematu.
Offtopic vymazu a drzte se tematu.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
stále only DH - 544 hodin - 73 paragon
Dívám se na svět pohledem sekačky, jež zjistila, že si tráva právě založila odbory...
No jo, trochu se to zvrhlo
2300 legendarek....to je myšleno přes brimy? nebo si píšeš statistiku?