aspoň byla legrace, ale problém je, že pokaždé, když jsem ve hře tolik psal, něco mě vždycky zrakvilo

...hrozně to odvádí pozornost

...ale pantáta přežil i Butchera. Jen jsem ty jeho rány a grilovací podlahu malinko víc vnímal na HC...ještě, že mi v bitvě nezavazel štít
EDIT: wulfe, včera jsem ti chtěl vysvětlit ten Bardropův build. Dneska se mi do toho už nechce, protože by to bylo asi hooodně dlouhý a za další jsem si mezi řádky přečetl, že stejně víš, kam bych se s vysvětlením dostal. (tvoje poznámka, že Blizz to s buildama a různorodostí nevychytal)
V krátkosti ale. (platí pro monka a barba, do ostatních nevidím tolik, abych chytračil, ale myslím, že je to tam v bledě modrým) Oba chary mají některé skilly, které jsou naprosto OP. Dá se hrát i bez nich, ale k čemu to pak je, když člověka ta hra bez nich nebaví, neodsejpá to, nebo je to tak obtížný, že ho to otravuje. Takže jsem dopadl, jak dopadl. Běžnej build, protože jinak bych si prostě nezahrál (natož běžně MP8 se selffoundem). HotA je pro mě u barba základ. Je to prostě chlapáckej skill

a já jim postě potřebuju mlátit po hlavě, jinak mě to neba

. Pro HotA Into the Fray. Jenže Hota neuléčí, dáš Rend. No a sme tam. (zkoušel jsem Seismic Slam, ale nepoužitelná, NECHÁPU, proč to není trochu vyvážený proti HotA, taky jsem zkoušel Mighty skilly, ale taky slabota, tam max Revenge, ale něco na tom postavit je slabý jak čaj atd atd.) WT nemám rád, vrhání, házení, nebo šípy mě nikdy nebavěj za žádnej char. Vždy stavím i ranged na blízko (a tam maj ty chary limit taky relativně nízko). Proto v D3 nejedu DH. Kdyby mohl používat melee weapons, určitě bych do toho šel. (na EU mám spectral blade Wiznu

) U monka jsem strašně dlouho zkoušel ladit otočku, ale je to děsná bída. Mončí total OP skill je zase zvon. Bez něj živoříš, hodíš ho tam a najednou hraješ...Bohužel, to je ta rozmanitost.
A taky k té mojí stovce. I Darkness to říkala ve streamu. To co já dva dny předtím psal tady. Ta hra dropuje rozumě často po paragonu cca 70-80. Ono to fakt pak má docela cenu hrát, není to pak ta marná farma denně s prázdnou. To už moc nezažíváš. (i když teď zrovna mi padá nic, nebo totální šity

, už mám 35 brimů a nemám goldy a šutry z toho něco vyrobit

)A já vidím další kolo tý hry porávě po stovce. Budu už mít svůj klid a pak si budu moct chodit na farmy pro spešl itemy, abych si testoval úchylné biuldy a v klidu si kravil. Jasně, to můžu i teď, ale pořád mi něco říká, že ta postava není hotová. Proto se fakt netěším na datáčovej Paragon

Tam uč nebude hotovýho nikdy nic
PS: to byla ta nejořezanější verze. Dlouhou bych nikomu nepřál
EDIT2: právě po stovce se hodlám věnovat zbytečným a legračním buildům i pro hru na nižších MP třeba, pak to bude jedno. Do té doby mi prostě vadí, že expy nelezou......a na MP5 FAKT NELEZOU!...to už je procházení do blba na jeden paragon...