KECÁRNA

To, co se nedá zařadit jinam a netýká se D2 a D3.
Odpovědět
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: KECÁRNA

Příspěvek od Kuki10 » 23.09.2013, 16:37 hod.

Driv to bylo 70% ale stahli to.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 23.09.2013, 20:39 hod.

dmg by se na normalu měla zvedat o 0pct na nightmare o 5pct. na hellu o 10pct. a na infernu o 15pct. za každého hráče. Ale našel jsem to kdysi na nějakých "datamine" stránkách. Sám jsem to nezkoušel. Třeba to je tak, jak praví Kuki.

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 23.09.2013, 22:22 hod.

Wulfíku kde se flákáš? :wave: :green: poslední dobou nic slušnýho nepadá mám pocit že nej rare padaj na mp0 1 akt :shock: jinak Lord Najmi procnul dneska měl sem dh holt sem chtěl dlouhonožku provětrat no :oops: ...aspon vim že mončičanda je k něčemu ikdyž to tak pižle bejčka sem 1 na 1 plácal asi 30s :twisted:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Tomovous
Wraith
BattleTag:Lord Najmi#2665

Příspěvek od Tomovous » 23.09.2013, 23:35 hod.

No už jsem měl nahnáno - šampioni s kombinací arcance, plague, frozen, něco. Už jsme je skoro měli, ale nějak jsem se dostal do středu dění a bum, byla ze mě zmrzlina. SW na cooldownu, poslední blbeček mě vosekával a hlavně, blížící se laser mě hrozil rozpůlit vejpůl... fjuuu, no, tak procla pasivka :D btw mončice je opravdu znát, díky.

Dropy opravdu nic moc, ale.... poštěstilo se, když pak už Dawe odešel (já říkal, že jí dropnu za tebe 8-) Brzy upřesním ve vlastním vláknu :)
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj

RIP RIP RIP RIP RIP

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 24.09.2013, 08:33 hod.

Včera jsem nemohl, byl jsem u kámošek ... "Jsem Emil, opravář kopírek, máte nějaký problém ?" :green: dělám si legraci, ale dvě blondýnky si koupily novou telinu s O2. Chlapík to nastavil a druhej den sem už jel já, když to celý rozj***ly :lol: Ale dneska budu.
Jinak DH+WD na mp1? :D Taky (přebarvený) blondýnky ? :lol: Bohužel ten monk nebo barb je zatím nutnost. Tak hlavně že žijete :!:

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 26.09.2013, 09:54 hod.

Tak jsem se rozhodnul. Jsem typ hráče, kterému HC nic neříká z mnoha důvodů. (většinu z nich znáte a nemá cenu se opakovat) Takže odpoledne ukončím svůj pokus na HC. GURU nezemře, ale bude zmizen. Taky jsem před pár dny vyčistil svůj SC účet na EU. Naházel jsem do pece všechny svoje itemy ze všech postav i Followerů za 800h hry s AH. (bez ohledu na to, jestli šlo o drop nebo ne, protože už to nedokážu rozlišit) Cílem je udělat si prostor pro případný návrat na EU jako Selffound s Lootem 2.0. Nechal jsem si 2.5M zlata do začátku, polovinu kamenů (i když jsem je nakupoval minimálně, tak pro ten pocit) a knížky. Takto vyčištěný účet můžu považovat za Selffound, ale bohužel, nemůže už nikdy sloužit k žádné statistice o Selffound.

Jsem proto na vážkách, jestli s datadiskem a Loot 2.0 pokračovat na US naprosto čistě Selffound, nebo se přesunout zpět na vyčištěné EU kvůli lepším vlastnostem připojení. Selffound statistiky totiž bez AH už moc roli stejně hrát nebudou.

Uvažuju i o tom, že Bardropa nechám na US jako památník původního lootu a jako vzpomínku, jak před Loot 2.0 vypadal drop. A taky jako vzpomínku na to, že jsem na to kilo solo selffound ("end game") kdy dojel. Bude to hezká vzpomínka, protože jsem si jistej, že Paragon 800 solo nikdy nedosáhnu. Věnovat tomu tolik času je výhledově mimo moje možnosti.

Prozatím budu pokračovat na US a s Lootem 2.0 bude muset přijít rozhodnutí o návratu na EU. (tam mě láká přípoj a můj milovaný Barbarian DrSma :love: )
PS: Píšu to proto, že někteří očekávali můj příchod do HC NoAH grupy a proto, abyste věděli, kam se budou ubírat DrSmovy kroky ;)

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 26.09.2013, 15:18 hod.

Určitě bejt tebou jdu na EU, už jen proto že si s námi můžeš taky zahrát :D

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 26.09.2013, 15:27 hod.

Tak tak presne a sklamal si ma Drsma ze ukoncujes svoje hraniena HC :( ale tak co uz je tvoja volba a ja ny tvojom mieste by som sa urcite vratil na EU
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.09.2013, 15:39 hod.

Javor: no víš jak, já jsem se konečně rozhoupal. O coop nemám zájem. Ale je pravda, že jsem rád, když v listu někoho vidím a prohodíme, co je nového ;)
JoJo: já jsem si na tebe původně pomejšlel jako na Selffoundovýho parťáka. Ale nakonec jsem dospěl k tomu, co jsem napsal. Nechci hrát coop, tím pádem jsem jako solo HC postavenej do pozice total defense game a taková hra mě nebaví. Nevím, jak jseš na takový věci citlivej ty, ale jako Selffound můžeš hrát i s neselffoundama. Jen si od nich nebudeš brát, no.

Já se proto tak rozhodnul, protože jsem tak nějak podlehl tomu coop HC šílenství, co tu vypuklo :D
Vás baví tohle a já se našel zase v Solo Selffoundu. Nechci hrát, co by mě nebavilo, to snad chápete..

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 26.09.2013, 15:44 hod.

Tím ale popíráš tvoje přesvědčení pro selfound. To máš přece stejný jak by jsi hrál se selfound a ostatní lidi měli nacheatovanej equip. Věci co pak v partě najdeš jsou selfound, jenže dropnou díky lidem křeří nejsou selfound .)

Já Selfound byl když jsem těch 6 postav rozjel zároveň a nic jsem nekoupil ani neprodal, až teď po změnách co blizz oznámil(zrušení aukce atd) jsem se rozhodl pozměnit styl hry a uzavřel to téma o character setu. Zaměřil jsem se na paragon a se selfound počkám na nové změny, protože chci stejně začít úplně odznovu nové postavy a staré věci zlikvidovat.

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 26.09.2013, 15:45 hod.

No toho som si vedomy ze mozem s nimi hrat ale aj tak moj styl hry spiciva v tom ze si dam 1x run v 1 acte a konec a to mi trva tak hodinu az dve. V coopu by som aj tak moc nehral len som chcel sledovat ze ako daleko by si sa dostal ako HC hrac :)
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.09.2013, 15:55 hod.

Javůre: to jo, to máš naprostou pravdu. Já bych taky hrál jen se selffoundama. Ale nevím, jak to vidí Jojo. A jak jsme se dřív bavili, nejsem tu od toho, abych vykládal, jak má kdo hrát :wave:
Já už jsem si svoje vnitřní nesouhlasy s coopem, jakej D3 nabízí, vyřešil. 8-)
Ale každopádně máš pravdu a souhlasím s tebou.
Naposledy upravil(a) DrSma dne 26.09.2013, 15:58 hod., celkem upraveno 2 x.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.09.2013, 15:56 hod.

Jojo: no právě, daleko bych se asi nedostal. Protože bych buď RIPnul já nudou, nebo bych začal riskovat a RIPnul by brzo GUGU :lol:

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 26.09.2013, 15:59 hod.

škoda, mohla bejt sranda (teda aspo:n pro nás :lol: ), ale nevadí, když zě to baví...
jinak běž na EU, bude to určitě lepší
P.S. až dáš Bardropa na 100 tak pak budeš dělat co?
Obrázek

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 26.09.2013, 16:09 hod.

Typujem ze bude hrat monka co este ma a zoho bude tiez expit na PL 100 :) ci sa mylim?
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.09.2013, 16:10 hod.

Lemurman: pak budu smolit nějakej závěrečnej text, snad pár závěrů ohledně dropů a nějaký závěrečný slovo. To mi zabere nejmíň tejden. Chci si to patřičně vychutnat. :P
Pak je pár variant, ale pořadí nevím, pravděpodobně to půjde nějak na střídačku. Chci si blbnout s Bardropem na nižších MP, abych nafarmil a zároveň se chci chvíli cítit jako nesmrtelný a užít si to :lol: Pak mám Solara, ale už je to můj druhej Monk (s AH kdysi vlastně třetí) a pořád mi k srdci nepřirostli. Ale budu zkoušet nějak vylepšit i Solara. A možná bych zkusil i to melee DH. Jenže je problém, že na EU to nemá cenu teď ještě rozjíždět a na US mi to asi bude na dvě věci, když bych se přestěhoval na EU. Přikláním se k návratu na EU a Bardropovo věčné uchování jako památku na skvělé časy s neobyčejnými dropy před Loot 2.0 Přesně ale nevím. Prostě se budu bavit :wave:

Přátelé, kamarádi!,.nerad bych, aby to vypadalo, že s něčím končím. Právě naopak. Já zažil renesanci s opuštěním AH a našel jsem smysl D3 hrát. A na tom se nic nemění. Solo Selffound Forever :!: :P
Naposledy upravil(a) DrSma dne 26.09.2013, 16:13 hod., celkem upraveno 1 x.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.09.2013, 16:11 hod.

Jojo: jojo, Monk připadá v úvahu, ale nemám monky moc rád, tak nevim, jak daleko mě to bude bavit...Ale na 100 určitě ne :lol: :lol: :lol: 8-)

EDIT: Javůrek: máš v plánu časem tu budovat Selffound Sekci (nejspíš z této, jak jsem se zmiňoval) nebo to vidíš jako zbytečný? Já bych Selffound sekci na jaře uvítal, protože forum je pro mě taková "náhrada coopu". U mě to funguje skvěle. Ve hře si dělám co chci a potom si tu o tom pokecat. Mě třeba to naprosto vyhovuje..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.09.2013, 18:13 hod.

Dneska se snad rozerval někomu pytel :!: :shock: :shock: :green: :green:

6 legend a klíč za jeden inventář :!:

Obrázek

Detaily o lege najdete brzo na známém místě ;) :D
EDIT: má to jen jednu chybičku,...nevidím tam nikde Mempo :green: :ble:

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 26.09.2013, 20:20 hod.

No sekce, to záleží jak to nakonec bude když se zruší AH, pak totiž to možná přestane mít smysl, ale uvidíme, bůh ví jak to dopadne.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.09.2013, 20:59 hod.

Selffound nezáleží na přítomnosti AH. Budou už jen všichni ostatní (NoaH) + Selffoundi. To je jistá věc :wave:
(Tahle sekce pak nebude mít smysl, to jo. A Selffoundi pak nebudou mít nic..)
Ozvu se s tím po vypuštění Loot 2.0, respektive zrušení AH 8-)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“