Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
ZOMB: Od rana streamuje nejaky rus Forsalive s monkem na CD jede SSS temer nepretrzite ... A endgame DH hral Modz ale toho jsem nezastihl ... Chvili jsem koukal i na Tveho oblibence Atheneho, nechci se ho zastavat protoze jeho styl hrani nemusim ale kdyz se pustil na Tormentu 6 do Diabla za 15 minut hry mu zivot temer neubral, oproti tomu barb v dualwieldu s o "trochu" vetsim dmg zapl berserkra a s hotou mu litali krity pres 10 M, do 20 minut ho mel na zemi.
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Casus: mno, možný je asi úplně všechno
Já myslím, že jediný, co se už moc nebude měnit je design ...zbytek je asi ve hvězdách...
EDIT: ale já se na to celkem těším
Jak pise Talis, na videu neni "SECRET LEVEL" pouze mapa pateho aktu kde procli kravicky, na jednom streamu jsem je videl v II. aktu na mape podobne tem za portaly pred Zoltanem ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.