Trhani hry na vykonne sestave
to sis jen namluvil,ze ti to pomohlo,trilinear filter musi bejt tak jako tak disabled i pri nastaveni na enabled,protoze dneska se jede anisotropic filtering
Re: Trhani hry na vykonne sestave
Blizzardi enginy muzou byt zvlastni. Ve wow jsem mel silene nizky fps a prisel jsem na to, ze mam zaply dx11. Jak mohla hra bezet a proc to hybalo s fps absolutne netusim, protoze moje grafika umi jen dx10.
Je to možné, že jsem si to namluvil, ale pocítil jsem tehda ve vanille (i teď jak ještě hraju), že to jede plynuleji, ale asi je to placebo efekt 
Někde se i píše, že v tom prefu změnit řádek HardwareClass ze 6 na nižší číslo, ale nevím přesně, co to dělá v praxi ...

Někde se i píše, že v tom prefu změnit řádek HardwareClass ze 6 na nižší číslo, ale nevím přesně, co to dělá v praxi ...

- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
jo, to funguje, mám to nastavený na 1 a jede to bez problémů a to nemám extra výkonnej PC
a dělá to to, že se ti nezobrazujou některý efekty, jako třeba passivka Blur u Wizze
a dělá to to, že se ti nezobrazujou některý efekty, jako třeba passivka Blur u Wizze
tak jdem dneska pustil RoS a uplně jsem žasnul jak to jede plynule..
vanillu musím mít nějak podělanou protože ikdyž nemám nejvýkonější grafiku tak ostatní hry není problém..
na netu jsem čet že s tím mají lidi hodně problém, našel jsem různý návody ani jeden nepomohl..
zvláštní je že GeForce Experience optimalizovává nastavení D3 na vysoké detaily..
nenašel někdo z vás nějaký způsob jak to vyřešit? když jsme 4 a je tam fakt hodně mobek tak je to pomalu jak zpomalenej záběr,
a největší lagy mám první 2 minuty po zapnutí, ale to jak jsem čet je u hodně lidí problém..
mám Nvidii GT 540M
vanillu musím mít nějak podělanou protože ikdyž nemám nejvýkonější grafiku tak ostatní hry není problém..
na netu jsem čet že s tím mají lidi hodně problém, našel jsem různý návody ani jeden nepomohl..
zvláštní je že GeForce Experience optimalizovává nastavení D3 na vysoké detaily..
nenašel někdo z vás nějaký způsob jak to vyřešit? když jsme 4 a je tam fakt hodně mobek tak je to pomalu jak zpomalenej záběr,
a největší lagy mám první 2 minuty po zapnutí, ale to jak jsem čet je u hodně lidí problém..
mám Nvidii GT 540M
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Hrát hru z SSD nebo flashky.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
kuki s tím to nemá nic společného, PTR a Vanila je opravdu diametrální rozměr. Že by to bylo způsobeno menší densitou potvor? a nebo že by to někdo z optimalizoval... necháme se překvapit až patch nasadí na ostré servery, ale já jsem žasnul úplně stejně
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jo aha sry, já nečetl to ros.
Datac jede krásne to jo.
Otázka co po navození.:-D
Datac jede krásne to jo.
Otázka co po navození.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
ok tak neřešim počkám po patchi
Zeby to bylo tim ze PTR a BETA jsou na US serverech ? 

Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Je niekde popis co pridavaju uberaju cisla na hardvare class 1-6 ? rozdiel aj 10FPS co som si vsimol su krajsie efekty na zbraniach a kuzllach teleport
Jediné, co jsem tak našel je toto:
0= not allowed to run Diablo 3. The settings are not qualified.
1= low configuration, default all effects are disabled. Allow to run Diablo 3.
2= mid-low configuration, seldom enable configuration.
3= medium configuration, enable part effects.
4= mid-high configuration
5= high configuration
6= top configuration
0= not allowed to run Diablo 3. The settings are not qualified.
1= low configuration, default all effects are disabled. Allow to run Diablo 3.
2= mid-low configuration, seldom enable configuration.
3= medium configuration, enable part effects.
4= mid-high configuration
5= high configuration
6= top configuration