Někdy před rokem tu na toto téma článek na diablofans byl, ale to už zase vůbec nemusí platit že.
Takže chápu-li dobře, u WD se o elementy na zbrani nemám absolutně vůbec starat, ať používám cokoli ju? A wizzard to samé? To by zas zajímalo kámoše

Ano i ne.Tyckin píše:...nesmím mít na zbrani žádnou elementárku, nýbrž pouhou damage (jako moje současná rare) aby fungovali naplno - jak bych tam měl elementárku, snížím jim damage prakticky na polovinu, je to tak? A to platí vlastně u všech postav u physical útoků (skillů)?...
Nevím jestli tě chápu správně nebo ty nechápeš mně... nebo ze sebe navzájem děláme blbce.Tyckin píše:Jinak v tom článku jsem se nedozvěděl nic o tom, jak je to s profitem např. bonusu do fire damage ze zbraně jež je částečně cold apod.
Tady je to potvrzení, že element na zbrani nemá vliv v případě element skillu. Ale jak říkám, sice zelenej post, ale i tak nemusí být 100% pravda. Navíc je tam 16 stránek reakcí, které nehodlám čístElemental Affixes and Weapon Elements
How does your X - Y <element> Damage affix on your weapon interact with your <Element> skills deal X% more damage affixes?
The short answer --
It has no effect what-so-ever
Přesně tak, píše to tam, ale na beton to není... Jen jsem se to snažil papouškovat, třeba i pro ty co si s angličtinou tolik nerozumí.Tyckin píše:Jedno ale mi ještě řekni - z čeho si vyvozuješ, že na bonus do nějaké elementární damage (kromě physical) je úplně jedno, jaká je elementárka ve zbrani? V té diskusi to v tom jednom článku je, dá se tomu ale na beton věřit?Asi nám nic jiného nezbyde co, už mi to leze na mozek
To je pravda, ale je to tam přímo napsané... Stejně jako v jiném topicu řeší pasivku Cruse, healuje když dáváš holy, ale neví se jestli díky zbrani nebo skillu...Alfajk píše:ale treba u wizarda se udajne element zbrane pocita do pasivky elemental exposure,takze kde je teda pravda?