Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
Darkness
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od Darkness » 02.04.2014, 15:36 hod.

mdmT: a proto to tady rad ctu :)

(sry, ze jsem to dostal tady trochu off topic ted)

kuki: napr.: u monka inner sanctunary, auru retribution, apod
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 02.04.2014, 15:39 hod.

Tak ale to už je na domluvě a je to dost individuální.
Mas na to jinej pohled než zase někdo jiném, to už je těžký.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 02.04.2014, 16:00 hod.

Podle me se buildy zacnou vice lisit tak do mesice, az napadaji ty spravne lege s unikatnimi affixy (par jich uz padlo, ale bohuzel roll ostatnich statu je odsoudil na rozbiti)...

Ono zmenit build nebude tak snadne, nez clovek dropne/narolluje ty spravne +elementy/dmg skilly.

Jinak zkusil jsem ten propagovanej normal a neskutecna nuda. Dal jsem 2 rifty (druhej byl klasicky poloprazdnej, takze jsem se tahnul az do 7 patra) a A1+A2 bounty - a stacilo...

Jediny kde ma normal nejaky smysl je, kdyz chce clovek rychle nafarmit bile itemy na craft

Lecitel
Wraith
BattleTag:Lecitel #2310

Příspěvek od Lecitel » 02.04.2014, 16:14 hod.

Mě osobně baví progres a ta radost když se to zabije :-)

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 02.04.2014, 16:15 hod.

kdyz se vratim k tem craftum, z toho co mam planky, tak me zaujaly sety, ktere davaji bonusy do AR, do cooldownu, cost reduction, elite dmg reduction, nebo bonus experience, nic jsem zatim nevymyslel, ale vidim v tom nejaky potencial. hlavne s vyuzitim ringu na snizeni poctu potrebnych itemu pro bonusy o 1, ktery mi jeste nepadl

legendarky bez specialniho afixu jsou nezajimave, ale nektere i v craftech vyjimecne afixy maji

napriklad, krome lvl 70 cain setu, jsou tusim jeste dva sety co maji bonusy na experience, ty zkombinovat a udelat low level -> muze byt hodne dobre (o dost rychlejsi leveleni 40-70)
Naposledy upravil(a) Darkness dne 02.04.2014, 16:20 hod., celkem upraveno 4 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 02.04.2014, 16:17 hod.

Me padl na lvlu 61.:-(

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 03.04.2014, 06:03 hod.

osobně se mi už několikrát stalo že mi item změnil build.. 1. amilet co vyvolá klony pokud udělám stn = musel jsem dát frenzy se stunem, pak u wiz mi padl ring co má 14% šanci na stun s bleskama = skusil jsem udělat lighting build abych to využil

takže za mě tohle funguje a velice se mi to líbí,

jinak strašně je znát ty % do dmg jak elementálního tak i přímo ke skilu, mám asi +34% lighting a 11% + k ww a už i to je znát, frenzy se může skovat ww je prostě totální mlátička, budu natom ještě pracovat a stackovat
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 03.04.2014, 06:38 hod.

Dneska možná nebudu. Mám nějaký spánkový deficit :lol: . Ještě uvidím jak to bude během dne. Možná to je jen raní únava :lol:
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 03.04.2014, 07:13 hod.

jo já včera zapadl snad o pul desáté :D tak tě chápu, já dneska budu než někdo dojde asi skusím expit wizku na 70 a nějaká ta záloha za barba by se měla zase udělat.. mám jen lvl 12

hezky se vychrápej ať jsi na pátek ready to snad popotáhnem aspoň do pôlnoci
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 03.04.2014, 09:41 hod.

... žádný takový, žádný odpočívání, hezky od 20 do 24 standardní šichta :-))) ... ne dělám si kozy - od vydání Rosu spím v průměru 6h a jako už to na sobě začínám pozorovat :-) ... ale vzhledem k tomu, že mám zítra dovolenou, tak myslím, že dneska budu stadardně a dospím to zítra :-) ... jinak včera jsme šli nakonci asi 3 nebo 4 rifty na T2 i bez barbie ( já, frozen a lečo ) a jako můžu říct, že to šlo sakra poznat ... dávali jsme to naprosto nádherně a skoro nešel poznat rozdíl v rychlosti oproti T1, ale co už fakt šlo poznat byly některý affixy elitek, kdy jsem tam asi 2x dostal takovej náklad, že se mi trenky přilepily k zadnici ... doteď nechápu, že jsem v jeden moment neprocl, ale měl jsem tak 1% HP ... tzn. poznatek je pořád ten stejnej, na vyšší obtížnost není problém přejít, myslím že s dmg by jsme neměli problém ani na T3, ale ty rány jsou někdy brutální ... nemluvě o tom, že je to tak, že jsi 20 minut v naprosté pohodě a pak máš během 0,5s tlak 200 :-)) ... závěrem mé eseje - prostě chce to barbara do party, na vyšší T je to skoro nutnost :-) ... ale jinak včera paradní hra ( s tradičním, tzn. mizerným, dropem :-)) ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 03.04.2014, 09:49 hod.

no já spím tak 6 hodin denně už hooodně dlouho, a fakt to nějak nezvládám

u bílejch mobu se to dá prostě padaj jak muchy v téhle sestavě, když jsi mdmt nebyl online šel jsem se sukvošem a chybí to stahování a ta mantra... málem jsem ripl na t1 u elitek, a bez stahování to není tak hezky nakupce :) (barb má jen 24y a velkej cd)

t2 bez monka bych nešel, chtělo by to ještě aby ivan konenčně neumíral a měli bychom i z crusa bonusy má taky pěkné bufy pro partu
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 03.04.2014, 11:40 hod.

trochu jsem upravil úvodní stranu, náhrobek udělal větší, aby byl čitelný a předělal nadpisy a na náhrobek dopsal wizznu.
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 03.04.2014, 13:13 hod.

http://www.reddit.com/r/Diablo/comments ... legendary/

link co vám muže padnout v jakém aktu z cache.... docela potřebné pokud sháníte konkrétní item jako třeba ty rukavice z a2 co prodlužují efekt shriny na 10 minut které momentálně všichni farmí na sc i hc
Obrázek Obrázek

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 03.04.2014, 14:02 hod.

6h je málo? Já spím 6 hodin denně už od 20 let a jsem fit jak rybička. Akorát teď po vydání ros jsem spal 3 - 5h denně a pohoda, až do předvčerejška, kdy jsem se probudil v 5 ráno v křesle u kompu :lol: Včera v noci opět 6 hodin a dneska bude zase juchajda. P*chání, chlastání, hérečky...nojo, to je život :lol: to je tak, když je někdo svobodný :lol: :lol:
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 03.04.2014, 14:20 hod.

... díky za poslední větu, tu jsi mi vzal z úst :-)) ... tvl až Ti bude jak nám, budeš mít na krku práci, ženu , 2 děti a do toho budeš chtít pařit diablo, tak mi věř, že Ti těch 6 hodin bude taky málo :-)) ... a to nemluvím o tom, že o p*chání, chlastání a herečkách se Ti bude už jen zdát :-) ... teda pokud to nepojmeš jak my, protože to chlastání se s diablem dá docela slušně skloubit a třeba jeden nejmenovanej wizzard ( dříve WD ) podává zaručeně nejlepší výkony po 5 pivě a opravdovou formu má někde kolem 10týho :-)))) ... ty další věci budeš nakonec rád, že nemusíš :-)) ...

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 03.04.2014, 14:27 hod.

Mno 6 hodin je v pohodě. Jenže... z pátku na sobotu jsem šel spát cca v jednu ráno a v šest jsem stával s malou, v neděli jsem šel ve 2 ráno a v pět jsem šel zadělat na housky s tím, že si půjdu ještě lehnout, nakonec jsem nešel, protože jsem si řekl, že se vyspím po obědě. Tak, že si dám chvilku diablo než se malá vzbudí (tak dvě hoďky), zapnul jsem pc... a slyším: "Kde je tátá? Tátooooooooo já ci hját" (já: plesk ho do čela), takže v neděli jsem měl malou vzhůru cca od půl 6tý. V neděli jsem šel spát cca v 0:30 a vstávám každý den v 6, pondělí 0:30, ut:0:30, str:1:00, takže je dost možný, že usnu dneska s malou :-D, pokud ne tak na chvilku diablo zapnu, ale v 23:00 nejpozději končim, páč si v pátek chci dát pivko :))

@mdmT: tak když ztratíš strach, tak se hraje lépe :D
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 03.04.2014, 14:31 hod.

... ale však jasan, na MP10 jsme taky vlezli poprvé s minimálně dvěma promile :-)) ...

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 03.04.2014, 18:14 hod.

Mi se právěže ta vaše partička hrozně líbí, chlapi :lol: Mi je 31, takže úplný ucho určitě nejsem...nejsem moc pivař, ale vinař jsem vydatnej a není nad to u kvalitní lahve a nemusí být nutně jen jedna, kvalitně zapařit :lol: Musím si Vás někdy hodit do friend listu, když by Vám chyběl 4, rád se přidám. Akorát teď jsem teprve 2. den na T1 s crusaderem a dh, ještě chci něco podropovat, než půjdu výš, ale jak se tak stane a najde se chvilka, tak bych s Váma určitě rád někdy dal, když nastane vhodná konstalace.
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 04.04.2014, 05:56 hod.

klidně si nás přidej do fl a mužeme si zahrát

tak dneska se těším doufám že bude nějakej slušnej drop... myslím že se shoutem bychom mohli skusit i T3, no nevím teda jak s dps aby to nebylo moc pomalé ale včera ta T2 byla úplně v pohodě

PS: dneska dělám jen rifty :D

[LIVE HOTFIXES]
General

There is now an additional bonus 25% chance to find a Legendary item while in a Nephalem Rift.*
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 04.04.2014, 06:17 hod.

@Kubizek: není problém :)

Uvidímě, každpádně bych tu t3 zkusil. Bez barbara ne, ale s ním ano. Ps. jinak jsem krásně vyspinkanej :lol:
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“