Lidi používají frozen orb z jediného důvodu - je to zdaleka nejlepší arcane spender. Pár lidí dělalo testy a i když měli +40% k lightining damage, tak frozen orb byl stejně silnější. Je totiž tak trochu buglý. Má dělat 393% weapon damage per cast, jenže on jej dělá per tick. Takže je op. Jakmile to Blizzard nerfne a to, jak všichni víme, udělá, tak to lidi přestanou exploitovat a bude se hrát i něco jiného. Taky ho hraju, Kuki měl pravdu. Je to prostě uber spell. Dokud nebudu mít cindercoat + hodně % k fire damage/orbu/meteoru, tak jej budu používat, dokud to nenerfnou. A navíc frozen orb je i fakt pěknej spell. Možná mi názor změní nějaký pěkný wizzard set. Do té doby frozen orb rulez.
Ještě k tomu publicu - hraje tam kde kdo. Já mám s publicem spíše negativní, než pozitivní zkušenosti. Ne k vůli PK, ale prostě proto, že jsou tam lidé často bezohlední. Hrají si sami na sebe, portí se do různých lokací bez ohledu na to, zda byla předchozí vyčištěná, nebo v ní byl splněn quest, nekomunikují se spoluhráči. To je ale moje zkušenost a nebudu se divit, když mi někdo bude tvrdti opak, že public je fajn, že s tím má dobré zkušenosti.