2.1 Koniec darmožráčov a lenivcov!

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Frozen
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frozen#2576
Re: 2.1 Koniec darmožráčov a lenivcov!

Příspěvek od Frozen » 18.06.2014, 12:35 hod.

Mno mohli rovnou napsat....

k tomu, abychom nasadili nové věci do hry, tak nám nestačí je testovat na PTR, protože tam nechodí tolik lidí, takže uděláme sezóny, tím vlastně spoustě lidem uděláme radost a navíc dostanem čas na testování navíc do ostrého provozu... takže prostě budou mít tři verze hry... PTR, Alfa (seasons) a Beta (ostrá hra) a já doufám, že nakonec vydají i plnou hru bez FPS dropů...
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 18.06.2014, 12:52 hod.

... Dava moc nerozumím tomu co píšeš, jsem taky pracující člověk, mám taky spoustu koníčků a taky mám diablo na odreagování ... Podsud super, ale prosímě Tě zkus mě vysvětlit, proč by mě v takovém případě mělo trhat žíly jestli jsou nějaký žebříčky nebo nejsou a jestli v nich jsem nebo nejsem ... Protože je fakt, že si trošku protiřečíš, na jednu stranu chceš být nej a mít vše super ( což jen kvituju, proč ne a je mi celkem jedno jak se k tomu dostaneš ) , ale přitom Ti vadí, když se nějakým způsobem ( a samozřejmě je otázka nakolik objektivním ) udělá nějaký porovnání. Jako proboha co to na té hře pro normálního, pracujícího a sportujícího člověka změní? ...

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 18.06.2014, 13:12 hod.

Upřímně řečeno - současné diablo je ještě lehčí, než vanila. Takže pokud se tu mezi sebou handrkujete, že si někdo nemůže koupit gear za goldy nebo eura na aukci, je to trochu mimo. Já sám jsem obléknul dvě postavy - obě dovolím si říct více než dobře.

1) WD
- je oblečený self foundem s tím, že jsem poctivě farmil bounty, rifty atd.
- 90% itemů je dropnutých

2) Barbar
- je oblečený čistě komunitou rift it forward s tím, že pokud jsem tam zatím odchodil 30 riftů je to moc, spíš méně.
- 90% itemů je za shardy

Obléct barbara trvalo přibližně pětinu času, než obléct WD a nestálo to vůbec nic, jen trochu štěstí a utrácení mraky shardů u kadaly. Takže pokud dneska někdo chce obléct všechny chary, joine komunitu a do půl roku to má oblečený komplet 6x včetně super rollů na všech itemech. Že to nemá se zábavou nic společnýho už je jiná věc.

Porovnávání pak může být funkční pouze v tom, jak kdo dokáže vybalancovat toughnes a DPS. Protože nějaký skill - no tak s tím diablo skutečně nemá společného vůbec nic:)

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 18.06.2014, 13:14 hod.

... no a to je přesně ten důvod, proč to každýmu trošku normálnímu a vyrovananýmu jedinci může být úplně jedno :-)) ...

maslo
Wraith
BattleTag:maslo#2503

Příspěvek od maslo » 18.06.2014, 13:24 hod.

Jak už jsem tu párkrát zmiňoval každý tu čeká od hry něco jiného a každý má nějakou svoji představu takže se tu přetahovat nemá cenu.

můj názor na Laddery super. Ano jsem člověk, který rád soutěží a neříkám, že mi neudělá radost, když někoho předeženu. Je jasné že Laddery vyhrají lidé co u PC sedí celý dny a nemají co dělat z časem. Jsem také člověk, který sportuje, chodí do práce a trávím čas z přáteli ale i přesto mi udělá radost, když se v ladderu dostanu co nejvýš.

Někdo hraje diablo jen že si zahraje na odreagování a někdo v diablu vidí určitou výzvu a uspokojení z toho když je lepší než někdo jiný (výš v žebříčku).

Jinak za mě 2.1 mě potěší, ale zároveň zklame kde je to diablo kdy na infernu nemohl běhat každý a setovka padla jednou za uherák ale s tím nic nenadělám doba jde do předu a tak i hry.

A to z těma klíči super konečně to bude o něčem jiném, než aby přišel, zabil, otevřel a odešel :D

Přeji hezký den a nepošťuchujte se tu :D

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 18.06.2014, 14:23 hod.

mdmT píše:... Dava moc nerozumím tomu co píšeš, jsem taky pracující člověk, mám taky spoustu koníčků a taky mám diablo na odreagování ... Podsud super, ale prosímě Tě zkus mě vysvětlit, proč by mě v takovém případě mělo trhat žíly jestli jsou nějaký žebříčky nebo nejsou a jestli v nich jsem nebo nejsem ... Protože je fakt, že si trošku protiřečíš, na jednu stranu chceš být nej a mít vše super ( což jen kvituju, proč ne a je mi celkem jedno jak se k tomu dostaneš ) , ale přitom Ti vadí, když se nějakým způsobem ( a samozřejmě je otázka nakolik objektivním ) udělá nějaký porovnání. Jako proboha co to na té hře pro normálního, pracujícího a sportujícího člověka změní? ...
Já jsem soutěživý, trvalo mi 350 hodin (druhá věc je, že pak příde nějaký Yaka a za hodinu exploitění si v RiF najde complet gear), než jsem si nasbíral gear, abych si mohl hrát 4fun solo svým tempem obtížnost, kterou facerolluju např. T4. Tento styl mi vyhovuje. To že si nedávám T5 a T6 efektivně mě moc netrápí ( i když nevybalancovanost postav mi vadí - WD ...), prostě mám build a gear, co jsem chtěl a hraju. Chci hrát první ligu, nemusím v ní být nejlepší. Seasony, Ladder, Greater rifts, to vše tě bude nutit hrát v partě T6++++++ pravděpodobně Archona, i když to takto hrát nechceš a opět hrát jak ko*ot 50 hodin tejdně vzhledem k nekonečnosti sezon, upgradu gemů atd atd. a stejně budeš pořád průměrnej. Takovéto oficiální porovnání a infinite content do D3 nepatří.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 18.06.2014, 14:38 hod.

Jako já se do tebe nebudu moc pouštět, protože moc nerozumím těm protikladům, které jsi schopen napsat do jednoho příspěvku a jedna věta potírá druhou. Dám příklad z wowka, na kterém to je pěkně k pochopení.

Dlouhodobě TOP heal clasa byl a je disco priest - do guildy ti příde člověk, řekne ti, že je soutěživej, rád si nechá poradit a chce bejt nejlepší včetně toho, že chce hrát tu "první ligu" a pak jde do raidu v holy talentech, protože ho to baví tak hrát...

Vem si z toho co chceš - tak jako si z toho může vzít každej co chce žejo:)

BTW defakto neexistuje hra, která by měla 100% vybalancované postavy. I proto je to řešeno většinou PvP gearem, který ty rozdíly hodně smazává nebo aspoň značně koriguje. Nějaké žebříčky v D3 jsou k ničemu. Minimálně v momentě, kdy WDčko je schopno dávat miliardové pecky v JH setu a tím pádem mu stačí, když 3 další lidi se postarají, aby se k tomu WDčku nikdo nedostal:) Na solo play mi ukaž postavu, kolem které běhá 8 petů a každý při určité shodě náhod hituje za 50-70M?:)

Měl bys pochopit - že buď chceš bejt nejlepší a nebo chceš hrát co tě baví - ne vždy to totiž znamená dělat to samé.

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 18.06.2014, 14:56 hod.

Já si neprotiřečím a ty věty nejdou proti sobě. Je to myšleno tak, že mám defakto top gear na jakýkoliv wizardský build a už se neni kam posouvat, když budu chtít, tak si tu T6 taky dám, i když ne tak jako ostatní classy, v tom je ta "první liga" přičemž nemusím být nejlepší zabiják ze všech. Jenže já toto (T6) nemám zapotřebí, mám co jsem chtěl a hraju si T4 na pohodu, už se nemusím nikam hnát. S příchodem patche nastane přesně to co jsem psal, budeš muset hrát 50 hodin týdně co nejefektivněji a to nonstop, protože po sezoně začne sezona nová a stejně ti to nebude stačit, protože tu budou boteři, co pojedou 168 hodin týdně, nolifeři, kteří pojedou 130 hodin týdně a nikdy je nedoženeš. V současným stavu se dohnat dají (krom paragonu) tím, že jim to bude trvat měsíc, mě 4 měsíce a zbytku rok.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

maslo
Wraith

Příspěvek od maslo » 18.06.2014, 15:19 hod.

heleď tak to je snad v každé hře že ti nejlepší jsou ti co umí podvádět nebo u hry tráví mrtě času.
A gear ten top ti napadá tak rychle že to bude malý rozdíl od těch co u diabla budou sedět pořád: Jinak by tomu bylo kdyby předělali celý loot system ale tomu nevěřím páč by ty ubrečení zas brečeli. Tak i tak diablo bude jen o náhodě a o čase který u něco strávíš.

Jinak zkus HC a uvidíš že je to o trochu ničem jiném a když k tomu potkáš partu lidí tak je to úplně jiné.

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 18.06.2014, 15:34 hod.

HC to neřeší. Diablu prostě chybí něco, co by i snad díky trochu skilu dávalo max 25% aktivní populace nezávisle na brečení na forech. Není motivace tu hru dlouhodobě hrát. Základní mechaniky hry a lootu jsou tak debilně nastaveny, že to fakt nemá obdoby:)

Pro mě osobně je zarážející, že to fakt blizz neřeší vůbec a jde si touhle debilní cestou vesele dál i přesto, že to jde naprosto proti smyslu té hry a dlouhodobé hratelnosti celkově. Už jen oddělení lege a setů do skupin t1+t2, t3+t4 a t5+t6 by bylo aspoň trochu smysluplné. Na helfire ringu je krásně vidět ta křeč - měl a má to být cíl každého hráče a místo toho??

Komedie - místo toho se v patchích řeší, jak se budou otvírat rifty...

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 18.06.2014, 15:42 hod.

Dava - ja porad nechapu proc by si mel mit potrebu nekoho dohanet? Vzdyt pises, ze ti staci si postavit co chces a hrat v poklidu T4..tak nevidim duvod co ti je potom ze si beha nolifer T15....to ti snad muze byt jedno ne ?

maslo
Wraith

Příspěvek od maslo » 18.06.2014, 15:44 hod.

Taková má teorie a moje myšlenka.
Blizzard chce aby lidé nehráli diablo a proto zjednodušuje hru a dělá zní hru kde máš vše rychle a tím pádem většina ztrácí motivaci a chuť hrát a to z jediného důvodu nic z toho nemají ( myslím peníze) tak proč držet u hry lidi a mít zatížený servery. Jim stačí že si xxx lidí datadisk koupilo a že zas xxx lidí si koupí další datadisk během té doby než vyjde další datadisk proč vrážet něco víc do hry nebo se jí maximálně věnovat když z toho nic nekápne ?

V téhle době je vše o penězích a kord v herním průmyslu.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 18.06.2014, 15:47 hod.

Vole dyt to je v každý hře, hraješ víc mas výhodu a když min tak zas ne no.
Ale who cares esi jsem v tabulce nahoře nebo dole.
Stejně jak v ostatních hrách se nemůžu rovnat těm co mají víc času.
Fpska jsou o skillu, kde můžete vydrbat i někoho, kdo má nahráno víc jak vy.
Ale tady je to jen o času.
Možná nějak zavést tabulku kde by se zohlednoval nebo nějak prepocitaval čas strávený ve hře...

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

maslo
Wraith

Příspěvek od maslo » 18.06.2014, 15:51 hod.

Kuki to řekl hezky vše je o čase který hře věnuješ nic víc v tom není a to kord u diabla ;)

Tak se tu už nepřetahujte kdo bude mít čas a obětuje ho diablu bude v tabulce výš a kdo ne tak bude někde dole.

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 18.06.2014, 15:57 hod.

Tak nějak a navíc ta tabulka "top hráčů" všehovšudy nic neříká. Když mi v prvním týdnu hraní padnou prasácky itemy s top rollem a tím pádem budu schopnej dávat Velký rifty v kratším čase a lépe, tak jsem sotva TOP player. Možná tak TOP lucker, ale to je tak všechno :).
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 18.06.2014, 15:59 hod.

Ale budeš mít větší e-penis a to přece jde. :-D
Ja se spokojim s tím e-cervikem a je klid.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 18.06.2014, 16:04 hod.

Hral jsem bf3 na trosku lepší úrovni a dycky byl někdo lepší a co jako. :-D
I teď mě to baví, i když nejsem v tabulce top.
Mam kamosa kterej je úplně levej a skončí třeba 1:20 a to by měl ještě víc kdybych ho občas nezachránl, ale co baví ho to. :-D

Predy
Doom Knight
BattleTag:Archangel#2213

Příspěvek od Predy » 18.06.2014, 16:25 hod.

největší e-penis mám já na to ani nestačí žádná tabulka takže jste fajn ale dokud tu budu já tak budete vždycky až za mnou :P :lol: :wave:

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 18.06.2014, 16:27 hod.

Tak to hod na stůl a uvidíme. :-D

Predy
Doom Knight
BattleTag:Archangel#2213

Příspěvek od Predy » 18.06.2014, 16:29 hod.

Plesk, křáp stůl praskl :lol:

Odpovědět

Zpět na „Obecně“